- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.221
Canım adet olabilirsin iliskiden 10 gun sonra kanda deger yukseliyor cıkmış olması lazımdı üzülme ama boşver biliyorsun hep hayırlisiMerhabalar adetime1 gün kala kaset test yaptım silik çizgi çıkmıştı hemen , kan verdim negatif çıktı. Adetim şuanda 2 gün gecikti sizce kanda yükselme ihtimali var mi yoksa adet mi olacağım

bak o kadar karamsardin doktor ne güzel konuşmuş ben de bu ay aynı şeyi yaşadım hic beklemediğim zamanda yumurtam olmuş gözümle gördüm ovulasyon stres sebebi ve şaşırtıyor kesinlikle hem test yapıp hem 2 güne bir degerlendirirsen anca öyle tutar anladığım ben ne zaman pik çatlama görüp yapıp bıraksam olması zaten satanlar da her test atışında denemeye devam devam diyorlar, inşallah olur bu ay bebis benim de ayin 7sinde 21.4mm idi iğne olmadım ama çatlar yakında dedi değerlendirdim ust üste bakalım bekliyorum inşallah güzel haberler aliriz
 bak o kadar karamsardin doktor ne güzel konuşmuş ben de bu ay aynı şeyi yaşadım hic beklemediğim zamanda yumurtam olmuş gözümle gördüm ovulasyon stres sebebi ve şaşırtıyor kesinlikle hem test yapıp hem 2 güne bir degerlendirirsen anca öyle tutar anladığım ben ne zaman pik çatlama görüp yapıp bıraksam olması zaten satanlar da her test atışında denemeye devam devam diyorlar, inşallah olur bu ay bebis benim de ayin 7sinde 21.4mm idi iğne olmadım ama çatlar yakında dedi değerlendirdim ust üste bakalım bekliyorum inşallah güzel haberler aliriz

dedim ama erken sanırım
 dedim ama erken sanırım  dedim bu igne kendi kednine yapılabilir mi diye düşündüm ondan bilgi rica ettim senden bakalım hakkımızda hayırlısı canım ya burada herkes farklı şeyler yaşıyor bilgi ediniyoruz bir yandan Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bana
 dedim bu igne kendi kednine yapılabilir mi diye düşündüm ondan bilgi rica ettim senden bakalım hakkımızda hayırlısı canım ya burada herkes farklı şeyler yaşıyor bilgi ediniyoruz bir yandan Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bana  Ben 3 yıldır uğraşıyorum, eminim 3 ay da sabırsızlanmak için yeterli bir süre ama henüz ilaç ve iğne tedavisi için çok erken. İnşallah sana da nasip olsun bekletmeden
 Ben 3 yıldır uğraşıyorum, eminim 3 ay da sabırsızlanmak için yeterli bir süre ama henüz ilaç ve iğne tedavisi için çok erken. İnşallah sana da nasip olsun bekletmeden  ben yumurta gelişimine de etki eden prowomen folik asit kullanıyordum doktorun önerisiyle, sizce bu ilaçlarla beraber ona da devam edeyim mi? Sormayı unuttum doktoruma
 ben yumurta gelişimine de etki eden prowomen folik asit kullanıyordum doktorun önerisiyle, sizce bu ilaçlarla beraber ona da devam edeyim mi? Sormayı unuttum doktoruma