Ekim 2025 Aşılama yaptıranlar

tubam46

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
169
68
13
35
Arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım,üç saat geçti aşılamadan sonra ilk kez az önce lavaboya gittiğimde peçeteye yok denecek kadar az miktarda hafif açık pembe leke geldi bu normalmi sizce?

Arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım,üç saat geçti aşılamadan sonra ilk kez az önce lavaboya gittiğimde peçeteye yok denecek kadar az miktarda hafif açık pembe leke geldi bu normalmi sizce?
Ben de yaptırdım bu ay sizin en azından az helmiş benim epey akıntım gelmişti

Ben de yaptırdım bu ay sizin en azından az helmiş benim epey akıntım

Ben de yaptırdım bu ay sizin en azından az helmiş benim epey akıntım gelmişti
İnşallah ikimiz için de hayırla güzellikle sonuçlanır.Bendr bir kez peçeteye silince açık pembe geldi ama üç saattir yok şükür,doktorum serviks bayağı yukarıda dedi,belki buna bağlı olmuştur.

Benimde o şekilde leke gelmişti ama o gün sadece bir kere olacak şekilde . 8. Günüm bir belirtim yok

Benimde o şekilde leke gelmişti ama o gün sadece bir kere olacak şekilde . 8. Günüm

Benimde o şekilde leke gelmişti ama o gün sadece bir kere olacak şekilde . 8. Günüm bir belirtim yok
Cevabınız için teşekkür ederim,benim de bir defa çok az oldu,6-7saat geçti bir daha da olmadı şükür,sizin test için beş gününüz kalmış,ben daha ilk günümdeyim hayırla çok çok güzel sonuçlar almak dileği ile.

Bir de doktorunuz ilişki önerdi mi ya da progesteron kapsül verdi mi,benim doktorum hiç birşeye gerek yok dedi ama bazı kişilerden aşılama sonrası günaşırı ilişki öneriliyormuş diye duydum.

Amin teşekkür ederim hepimizin güzel haberler alması dileğiyle :) evet ben progesteron kullanıyorum ertesi gün ilişki olsun dedi

Amin teşekkür ederim hepimizin güzel haberler alması dileğiyle :) evet ben progesteron kullanıyorum ertesi gün ilişki olsun dedi
Uterus çok iyi çok temiz dedi bana sperm sayısı kalitesi de çok çok güzel dedi acaba ondan dolayı mı ilişki önerip progesteron vermedi ki bu konuyu sonradan öğrendim yoksa sorardım.

Benim hikayem çok uzun,14 yıldır bebek istiyoruz beş defa tüp bebek yaptırdım olmadı sebep zorlu aslında Amh düşük yani erken menopoz riskim var,bir iki yıl maddi olarak tüp bebek yaptıramayacağım,bu bekleme sürecini boş geçirmemek için hiç yapılmadığı için aşılama yapalım dedim,enteresan ama tüp bebekte bir iki yumurta olurken ya da hiç oluşmayıp tüp bebek tedavisinin iptal olduğu bile olurken bu ay ki aşılama tedavimde beş yumurta oluştu ve biz de doktorumla şansı biraz daha arttırıyor diye spontane bırakmayıp aşılama kararı aldık

Çok sabır ve emek etmişsiniz
Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın
Bu tedavi yönetimi size bebeğinizi getirmek için vesile olsun inşallah . Umarım kolaylıkla kısa sürede ulaşırsınız

Çok sabır ve emek etmişsiniz
Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın
Bu tedavi yönetimi size bebeğinizi getirmek için vesile olsun inşallah . Umarım kolaylıkla kısa sürede ulaşırsınız
Allah razı olsun,hepimizin emekleri ve sabrı çok değerli ve hassas bir konu gerçekten,Rabbim en güzeli ile biran önce hepimize nasip eder inşallah.

Bnim de uyku çok var bir de göğüslerimde kaşıntı var bende anlamadım
Benim geçen ay öyle olmuştu iş yerinde de uyuyordum resmen koku hassasiyeti, mide bulantısı yani rutin gebelik belirtilerini hepsini yaşamıştım geçen ay da beş tane yumurtam olmuştu çok çok ümitlenmiştim meğerse hepsi ilaçların etkisiymiş ama gönülden dua ediyorum inşallah sizinki gebeliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…