Ekim 2025 Aşılama yaptıranlar

Kızlar bir haftadır kayınvalidemler bizdeydi aşılama yaptırdığım gün memlekete döndüler bende aşılama yapıldığı gün ve dün durabildim bugün eşimle beraber ev temizledim,mutfak dolaplarını banyo dolaplarını iyice sildim:) kapıları sildim yoz aldım,banyoları yıkama evi süpürme ve yerleri silme işini eşime bıraktım şimdi biraz kasıklarım ve belim ağrıyor pişman oldum yaptığıma sizce olumsuz etkiler mi?yoksa yine sadece boş takıntı mıdır? Ama Aşılama yapıldığı gün ve ertesi gün yattım bol bol dinlendim.

Keşke yapmasaydın ya doktor hep dinlen sakın iş yapma demişti bana çok riskli günlerde yapmışsın birde.doktor bir yerden bir yere sakın uzanma demişti bana. Keşke bıraksaydın işleri eşin yapsaydı

Keşke yapmasaydın ya doktor hep dinlen sakın iş yapma demişti bana çok riskli günlerde yapmışsın birde.doktor bir yerden bir yere sakın uzanma demişti bana. Keşke bıraksaydın işleri eşin yapsaydı
Yaaa benim doktorum normal hayatına dönebilirsin demişti çok zorlamadım uzanmadım öyle yükseklere dolaplarda aşağıları sildim yukarıları eşim yaptı süpürmeyi yerleri silmeyi ve banyoları yıkamayı da eşim yaptı,yine de sadece yatsaydım demi çok pişman oldum sonrasında,duramadım ki bu temizlik hastalığı beni bir hal edecek ilk iki gün sadece yattım diye içim rahat biraz

Bir yerden bir yere uzanmaman ve eğilip kalkmaman lazımdı tutunma haftası çünkü. Neyse bunu düşünüp kendini üzme. Eğer kısmetinde varsa zaten her türlü seninle olur bebeğin

Bir yerden bir yere uzanmaman ve eğilip kalkmaman lazımdı tutunma haftası çünkü. Neyse bunu düşünüp kendini üzme. Eğer kısmetinde varsa zaten her türlü seninle olur bebeğin
Ayy çok üzülüyorum ve çok pişman oldum belki yaptığım iş hiç birşey yapmayacak ama bu pişmanlık, kaygı, endişe iyi gelmeyecek diye korkuyorum şimdi de,iyice kafayı yemeden güzel sonucu alsaydım hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…