• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2025 AYI ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ

minez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
31
5
1
Merhaba kızlar
geçen ay ovitrelle tedavisi gördüm. adetim 5 gün gecikti umutlandım, ama maalesef adet oldum.
bu ay tekrar adetimin 5. günü klomene başladım. Estrofeme 7 gün. 18 yada 20 de çatlatma iğnesi yapılacak.
duphaston ve d vitaminine de devam ediyorum. kaçıncı denemede gebe kalınır. tedavi görenler birlikte bekleyelim.

merhaba, ağustosta klomen+ovitrelle ile negatif sonuçlandı. Eylül de klomen yumurtaları büyütmedi. Bugün gonal f ye başladık 5 günlük arada böyle hafif kasılma oluyor. Haftaya foliküllere bakılacak ona göre plan yapacağız. Bu ilaçlarla max 6 ay deneniyor sonra ara verip başlanıyor. Veya 1 yıldan fazla normal denediniz 6 ayda ilaçla diyelim sebepli veya sebepsiz infertilite varsa tüp bebeğe gönderir yaşınız 30-35 den aşağı ise çok kafaya takmayın derim

bence 14. güne kadar test yapma, benim tamamen hayal kırıklığı.... kan verirken adet oldum.

Bugün çatlatma iğnem yapılacaktı, koca İstanbul depolarında çatlatma iğnesi yok çok ağladım

ovitrelle yerine gonapetyl kullanabilirsin. hiç bulamadıysan

İnanır mısın tüm türevlerine bakıldı 1adet buldum onu yaptırdım, 14 ü akşam 7 de yaptırdım ovülasyon dün kopkoyuydu şimdi ağrıdan yerimde oturamıyorum işteyim uzanamıyorum da ne acılı bir süreç içimde kramplar sızılar ağrılar kasılmalar yaşayanlar var mı belime kadar vuruyor

İnanır mısın tüm türevlerine bakıldı 1adet buldum onu yaptırdım, 14 ü akşam 7 de yaptırdım ovülasyon dün kopkoyuydu şimdi ağrıdan yerimde oturamıyorum işteyim uzanamıyorum da ne acılı bir süreç içimde kramplar sızılar ağrılar kasılmalar yaşayanlar var mı belime kadar vuruyor
Ovitrelle az sayıda üretiliyor sadece 1 tane gerekli olduğu için bir de dünya da bu ilaçları üreten firma sayısı 2-3 taneymiş. Ovitrelle, gonal f bunlar İtalya merck firmasından Türkiye pazarına geliyor. Gonal f çok pahalı ama daha kolay bulunuyor ben ovitrelle bulmak için Ankara’ya gidiyorum. Arkadaşımız yaşadığımız şehirde buluyor nasip.. 2 tane aldım dolapta gününü bekliyor ilki ile hamile kalsam öbürünü birine satmayı düşünüyordum ama satış yasakmış cezası varmış alan kişi şikayette edebilir. Eczanelerin listesine ulaşıl sırayla telefon açın ben gitmeden arıyorum tek tek

Ben bu ayı olumlu hayal etmek istediğim için 1 ini yaptirdim olurda nasip olmazsa 2 hafta sonra 2 tane alcam

Ben 25 Ağustos sabah ilk defa atındım. 26 sı gece karnımdan tufan kopuyordu dediğiniz gibi bel ağrısı da vardı.

Aynısı oldu bende de 1 hafta sürdü ağrılar maleseff. Rapor alıp işe gitmemenizi öneriyorum dinlenmeyince daha kötü oluyor

Ovitrelle az sayıda üretiliyor sadece 1 tane gerekli olduğu için bir de dünya da bu ilaçları üreten firma sayısı 2-3 taneymiş. Ovitrelle, gonal f bunlar İtalya merck firmasından Türkiye pazarına geliyor. Gonal f çok pahalı ama daha kolay bulunuyor ben ovitrelle bulmak için Ankara’ya gidiyorum. Arkadaşımız yaşadığımız şehirde buluyor nasip.. 2 tane aldım dolapta gününü bekliyor ilki ile hamile kalsam öbürünü birine satmayı düşünüyordum ama satış yasakmış cezası varmış alan kişi şikayette edebilir. Eczanelerin listesine ulaşıl sırayla telefon açın ben gitmeden arıyorum tek tek
Ben Sakarya da yaşıyorum. Dün doktor Ovitrelle yazdı ilk girdiğim eczane hemen getirttirdi ve bugün aldım. Bende burda okudum bulamıyorum falan diyeni çok ama yaşamadım öyle bi durum çok şükür

Sabırsızlanıyorsan git ama bence daha güzel haber için 2.3 gün daha bekle canım rabbim heycanını mutluluğa döndürsün inşallah

TÜP BEBEK MERKEZLERİ , ÖZEL KLİNKLER , DEVLET HAST. derken sayısız kurumdan iğne kalmıyor sınırlı malesef bulma olasılığı zayıf oluyor, bende sabırla bekleyeceğim

Ben Sakarya da yaşıyorum. Dün doktor Ovitrelle yazdı ilk girdiğim eczane hemen getirttirdi ve bugün aldım. Bende burda okudum bulamıyorum falan diyeni çok ama yaşamadım öyle bi durum çok şükür
Aldığınız eczanenin yanında tüp bebek merkezi var mı? En çok oralarda var sizin şansınıza bulmuşsunuz Ankara’da bir eczane ovitrelle yüzünden 40-50 bin lik ilaç satacağız tek o olmadığı için satamıyoruz diyor. Sayısı az ayda 1 kullandığından

1 ekimde ovitrelle yaptım 2 ekim ve sonrasında gün aşırı beraberlik iğneyi yaptığım gün Protestan hapını günde 2 hem ağızdan hem de fitil olarak kullandım koraspirin kullandım bugün iğnenin 17 günü ve adetimin de 30. Günü henüz adet olmadım 10 günden fazla süredir beklenen bacak ve her iki katılımda ağrı ve batmalar oluyor bugün hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı sizce durum değişir mi süreci yaşayanlar yardımcı olsun lütfen

Çarşamba günü 11.05te eczaneyi aradık elimizde yok dedi. 13.20de mümessil sordu var gelsinler alsınlar dedi. Torpille alabiliyorsunuz malesef

İstanbul bahcecı tup bebek yakınlarındakı eczanelerde oluyor aklında bulunsun bende ordan almıstım bulamadım bana uzaktı yok ama buz kalıbı goturup aldım

Back
X