• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2025 AYI ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ

Çarşamba günü 11.05te eczaneyi aradık elimizde yok dedi. 13.20de mümessil sordu var gelsinler alsınlar dedi. Torpille alabiliyorsunuz malesef
Demek ki orada da torpil var. Neyse şimdilik elimde var. Onlar bitince yine olmaz tüp bebeğe gidecek olursam o zaman bakarız.

İnanır mısın tüm türevlerine bakıldı 1adet buldum onu yaptırdım, 14 ü akşam 7 de yaptırdım ovülasyon dün kopkoyuydu şimdi ağrıdan yerimde oturamıyorum işteyim uzanamıyorum da ne acılı bir süreç içimde kramplar sızılar ağrılar kasılmalar yaşayanlar var mı belime kadar vuruyor
Benim geçen ayki tedavimde çok ağrım olmuştu. Heryerim birlikte ağrıyodu. Bu ay tık yok. Doktora dedim vücudumu alıştı acaba, belki yumurta oluşmamıştır dedi. Baktı 2 adet yumurta var. Neye göre değişiyor bilmiyorum. Hayırlısı

benimde bugün dpo6 iğne sonrası ,sağ da yumurta büyüdü ama sol da dehşet ağrı oluyor sanki mikrop kapmışım gibi, araştırdım yansıma ağrısı dendi sağdan sola yansıyor sinir yoluyla, sabırla bekliyorum ve gelişmeleri yapay zekaya yazıp gün gün takip ediyorum genelde dpo 7-10 arası belirtiler olabiliyormuş cumaya kadar bedenimi gözlemleyeceğim

1 ekimde ovitrelle yaptım 2 ekim ve sonrasında gün aşırı beraberlik iğneyi yaptığım gün Protestan hapını günde 2 hem ağızdan hem de fitil olarak kullandım koraspirin kullandım bugün iğnenin 17 günü ve adetimin de 30. Günü henüz adet olmadım 10 günden fazla süredir beklenen bacak ve her iki katılımda ağrı ve batmalar oluyor bugün hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı sizce durum değişir mi süreci yaşayanlar yardımcı olsun lütfen
Bende 7ekimde ovittelle yaptım canım progrstanıda günde iki defa ağızdan alıyorum kasık ağrım başladı umarım regl olmam sizde son durum nasıl tekrar test yaptınız mı

Ovitrelle az sayıda üretiliyor sadece 1 tane gerekli olduğu için bir de dünya da bu ilaçları üreten firma sayısı 2-3 taneymiş. Ovitrelle, gonal f bunlar İtalya merck firmasından Türkiye pazarına geliyor. Gonal f çok pahalı ama daha kolay bulunuyor ben ovitrelle bulmak için Ankara’ya gidiyorum. Arkadaşımız yaşadığımız şehirde buluyor nasip.. 2 tane aldım dolapta gününü bekliyor ilki ile hamile kalsam öbürünü birine satmayı düşünüyordum ama satış yasakmış cezası varmış alan kişi şikayette edebilir. Eczanelerin listesine ulaşıl sırayla telefon açın ben gitmeden arıyorum tek tek
Tüp bebek merkezine verebilirsiniz ihtiyacı olan durumu olmayan birine hediye edebilirler kalan gonalfwrı bile

1 ekimde ovitrelle yaptım 2 ekim ve sonrasında gün aşırı beraberlik iğneyi yaptığım gün Protestan hapını günde 2 hem ağızdan hem de fitil olarak kullandım koraspirin kullandım bugün iğnenin 17 günü ve adetimin de 30. Günü henüz adet olmadım 10 günden fazla süredir beklenen bacak ve her iki katılımda ağrı ve batmalar oluyor bugün hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı sizce durum değişir mi süreci yaşayanlar yardımcı olsun lütfen
Durumumuz aynıymış sadece benim adet düzensiz hapta vermedi doktor dün 15 gündü iğnein negatif çıktı acaba ilerleyen günlerde değişir mi süreç

şimdi yumurtlama ne zaman iğne ne zaman bunları yazarsan bildiklerimi aktarabilirim

şimdi yumurtlama ne zaman iğne ne zaman bunları yazarsan bildiklerimi aktarabilirim
Yumurtalama 8 ekimden sonra başladı 19 m gelmişti 1 tane vardı oda zaten ilaçla büyüdü 9 dan sonra 10 gün günaşırı ilişki dedi adetin gecikince görüşürüz inşallah dedi

aslında sonuç vermesi gerekirdi şimdiye eğer geç çatlama olduysa döllenme geç olur, pazar sabahı testini tekrarla lütfen, regl gecikmesinden 2 gün sonra hatta 5 gün sonra doktorlar test öneriyor

Back
X