Ekim anneleri varmı. ..

Rabbim şifa versin bir an önce toparlanır bebeğiniz inş kavuşursunuz. üzülmemeye çalışın sütünüz ne kadar verimli olursa bebek de o kadar çabuk toparlanır iyi beslenin. çok geçmiş olsun. dua ile..

Çok teşekkür ederim inşallah siz de bir an önce bebeğimiz sağkalım kavuşursunuz....
Allhım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor...üzülmemeye çalışıyorum fakat beşiğini boş görünce olmuyor işte

Merhaba bende 30 agustosta 31 haftalikken kaybettim bebegimi yuksek tansiyondan öldü kilosu 1513 boyu 43 cmdi iyi koca bi bebekti anlayamadim karnimda kardon kopmus tansiyondan dolayi cok zor allah kimseye evlat acısı vermesin.. sen kurtardin bebegini insallah rabbim kucagina almaya nasip etsin.

Size çok üzüldüm allahım kimseye yaşatmasın size de sabır versin...Bebeğimi aldım kucağıma ama prematüre bebek olduğu için çok özel bakım istiyor çok küçük kafası bir avuç kadar fakat buna da çok şükür dr yaşamaz gözü ile bakmışdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…