Ekim anneleri varmı. ..

çok zor be hamilelik Allah sabirlar versin.
niye bayram sonrasi ki
benim beşiğim yarin gelicek..
sadece beşik aldim.. fazla eşyaya gerek yok..
herşeyimiz hazir Çok şükür aldik toptan

çok fazla abartmaqyin bebiş büyüyor nede olsa:))
5 yaşina kadar kullanilbilecek beşik almişik biz.. sorasinda yatak alicaz..
oğluma arabalı yatak almak istiyorum çok severim valla şimsek mc Queeni :)
5 kere izledim arabalar filmi oğlumu da izlettirdim daha karnimdayken

iyiyiz az kaldi artık.. yerleşemedim daha bebek eşyaları..
çünkü evde fare var...napıcam bilmiyorum 4 günde 2 fare gitti zaten.
off yaa

iyiyiz az kaldi artık.. yerleşemedim daha bebek eşyaları..
çünkü evde fare var...napıcam bilmiyorum 4 günde 2 fare gitti zaten.
off yaa
Ay canım benim geçmiş olsun inşallah bir an önce o pis hayvandan kurtulursunuz. Kendinede dikkat et ısırıp hastalık kapma ALLAH esirgesin

Ay canım benim geçmiş olsun inşallah bir an önce o pis hayvandan kurtulursunuz. Kendinede dikkat et ısırıp hastalık kapma ALLAH esirgesin
bebek kıyafetleri bile yıkadim o pislik hayvan yüzünden bi daha yıkıycam herade... içim rahat etmiyor yaa bebegime bulaşirsa mikrop felan...
şimdiden eve kontrol ettik fare yok ama içim rahat degil yine

bebek kıyafetleri bile yıkadim o pislik hayvan yüzünden bi daha yıkıycam herade... içim rahat etmiyor yaa bebegime bulaşirsa mikrop felan...
şimdiden eve kontrol ettik fare yok ama içim rahat degil yine
merhaba canım sana uzulurken benim evede 2 tane fındık faresı girdi ne yazık kı birini oldurduk diğeri bizi baya uğraştırdı herseyden tiksindim iğrenç hayvan heryere zehir koyduk sonunda geberdi gitti. herseyı yıkadım ALLAH kimseye vermesin. bizede bir daha göstermesin

Herkese merhaba arkadaşlar 10 gün önce kontrolüm vardı bebeğim 2400 kilo OLDUĞUNU söyledi Dr bugun tekrar kontrole gittim 2000 kilo OLDUĞUNU söyledi bir hafta geriden geldiğini ima etti ben endişelenince renkli Doppler yönlendirdi ordaki Dr Herşey yolunda haftasına göre kilosu iyi dedi 2400 OLDUĞUNU söyledi.raporlarımı Alıp kendi Dr gittim sen beni baz almalısın diye yorumda bulundu.madem onu baz alacaktım neden renkli Doppler yönlendir di ? Sizce bebeğimin kilosu normal mi

Ister istemez önce takıntı Yaptım şimdi normal düşüncesine kapıldım şükür Gelişimi iyi çünkü .tşk ederim

Kızlar bende ekim annesi olacaktır ama eylül annesi oldum maalesef tansiyon yüksekliğine bağlı olarak gelişim geriliği saptandı ve 33 haftalık bebeğim dünya ya geldi şimdi ise yenidoğan yoğun bakımdan çok şükür bir şey yok fakat 1160 gr doğduğu için 2000 gr olana dek bana vermeyeceklerini söylediler... Bugün tam 23 gün oldu daha kucağına alamadım her gün hastaneye süt sagıp görüşüyorum ve sadece 2 dk görebiliyorum onun dışında yasak...

Kızlar ne olursa olsun günlük her gün tansiyonunun ölçtürün birde ne olursa olsun canınızı hiçbirşey sıkmayın sonra üzülen siz oluyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…