Ekim anneleri varmı. ..

Basin sagolsun canim cok dogru takdirilahi Allah sabir versin cennette seni brkliyen seno cagiran bi melek buda bunu bilmekte guzel bundada vardir ni hayir isim koysaudiniz genede

merhaba aranizda yeni katıldım tüm yazıları keyfle okudum. 23 ocakta hamile kaldim tahimn doğum tarihi 29 ekim inş. bu ayda doğanların çogu erkek diyorlar bakalım pazartesi günü gidicem..

merhaba aranizda yeni katıldım tüm yazıları keyfle okudum. 23 ocakta hamile kaldim tahimn doğum tarihi 29 ekim inş. bu ayda doğanların çogu erkek diyorlar bakalım pazartesi günü gidicem..
Mrb doğum tarihlerimiz aynı ben daha göremedim cinsiyetini bakalım bekliyoruz..Bebeğinin cinsiyetini öğrenince paylaiırsan sevinirim...

merhaba. evet ayniyiz inş hayırlısıyla saglıklı doğsun bugün doktora gittik cinsiyeti de öğrendim. OĞLUM olucak Allah hayırl evlatlar nasip etsin inş.

merhaba. evet ayniyiz inş hayırlısıyla saglıklı doğsun bugün doktora gittik cinsiyeti de öğrendim. OĞLUM olucak Allah hayırl evlatlar nasip etsin inş.

Çok sevindim sağsalim kucağına alırsın inş. oğlişini bizim dr hala kararsız %50 kız %50 erkek diyor net birşey söylemedi ... anatomi ultrasonuna girdin mi? ben perşembe günü gidecem....

ben devlete gittiğim için anatomi utrason göstermiyor. pazar günleri özel hastaneler açık olursa gidicem. Bilecikte yaşiyorum buralarda özel hastane bulunmuyor. Bursa yada Eskişehire gitmem gerekiyor. 15 haftalıkken gittim ilk olarak doktorum ekek gibi diyordu bir dahaki ay gelde bakayım demişti bu sefer tam net belli oldu. bide eline bak el ince pamuk gibi olursa kız . pamuk degilse sert gibiyse erkekmiş elden bile belli oluyormuş.

Mrblar hazırlık yapmaya başlayan anneler var mı?...Ben başladım kızımın cicilerini almaya hatta kendime sade bir lohusa terliği ve tacı bile yaptım...

Merhaba ekim anneleri benim de melegim olacak inşallah dr doğum tarihine 10 ekim demişti bakalım herhangi bir sıkıntı olmasam inşallah kucağıma alacagim güzel kızımi. RABBİM herkesin evladini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin(amin)

Aynen öyle çok şükür herseyini aldım bir yıkanıp utulenip cantamizi hazırlamak kaldı. bu aralar sancim oluyor arastirdim normal deniyir ama ben yinede kaygilaniyorum umarım erken değilde tam zamanın da doğum olur.

Ben yıkadım ütüledim herseyini hastane çantalarını da hazırladım çalışıyorum sonra yapamam diye korktum açıkcası Yanımda kimsede yok iyi oldu Yaptım hazır

Ya kızlar aranızda çat kemiği ve leğen kemiği agrisi yaşayan var mi

Var canım zaman zaman dayanılmaz oluyor....Benim bebiş de biraz yaramaz tekmeler bazen can acıtıyor fakat normalmiş dr. yatarken mümkün olduğunca bacak arana yastık al demişti...ben de bazen işe yarıyor bazen yaramıyor

ben hazirim..
herşeyi aldikk biraz eksik kaldi yakında alicaz inş...
kalça kemiğim ssızlıyor ayaklarim balon gibi sis.. bide çalşııyorum.. çok sisti bide
31. haftasi içindeyim...
yoruluyorum artık esikisi kadar canli hissedemiyorum..

Ben yıkadım ütüledim herseyini hastane çantalarını da hazırladım çalışıyorum sonra yapamam diye korktum açıkcası Yanımda kimsede yok iyi oldu Yaptım hazır
bende hazirladim yıkadim ütülendim katladim. henüz doğum çantama hazirlayamadim:)
bebegimin kıyafetleri hazir
kendiminkine hazirlamadim daha

Bende herşeyimizi hazirladim ancak cantamiza yerlestirmedim. inşallah sağlıkla sihhatle doğum yapar yavrularimiza kavusuruz. benimde hiç gücüm kalmadı hem sıcaklar çok zorluyor hemde hamilelik psikolojisi sürekli ağlamak istiyorum herşeyi buyutuyorum. Hiç sabrim kalmadı sürekli sinirli bir şekilde geziyorum umarım herşey düzelir ve rahatlarim. cati kemigime gelince onun agrisi gün geçtikçe artıyor yürümek oturmak kalkmak yatmak sağa sola dönmek izdirap gibi geliyor. RABBİM affetsin şikayet etmek oluyor sacmaliyorum ışte. benim yerimde olmak için herseyini vermeye hazır olan kadınlara haksızlık etmiş oluyorum.RABBİM evlat hasreti çekenlere yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…