- 16 Ekim 2014
- 10
- 0
- 1
- 32
merhaba kızlaaaaar bugun kan tahlili yaptırdım hcg m 340 çıktı çok mutluyummayın 10unda yapılmıştı aşılamam. kalplerinizi ferah tutun allah nasip ederse inşallah sizinde sonuçlarınız olumlu olur inşallah simdiden hayırlısı olsuuuun
Canım birşey soracağım benimde aşılamam dün yapıldı biliyorsun... Yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var... Oturup kalkarken, yürürken daha da artıyor... Sende de var mı bu tür şeyler?
Benim Umudum Aralıkta... Of of...
İnşallah... Söküldüm hemde erkenden İğneler 23 Günde Söktürüyor... Allahım Ya kavuştur ya Unuttur....Adet mi oldun canım? Üzülme,bilmesek hatta anlayamasak bile var bir hayır..Rabbim gönlünü feralatsin inşallah..
Aşılamami oldum bugün kizlar iyi geçti ama kasiklarim çok agriyo kanamam falan olmadı şükür inş hepimiz hamişoluruzz dularimda varsiniz bütün bebek isteyenler
İnşallah... Söküldüm hemde erkenden İğneler 23 Günde Söktürüyor... Allahım Ya kavuştur ya Unuttur....
Allahım Yardımcımız Olsun... Bizlere sabır versin...Rabbim nasip etmeyeceğini bu kadar istetmez. Sadece "ol vakti"gelmemiş. Hem doktorum diyor ki,aşılama sürecinde kwndinizi normal çocuğu olabilen aileler gibi düşünün. En az 3 en cok 5 kez deneyin diyor. Çünkü 2 durimda da hamile kalma olasılığı %15-20 arası.
merhaba kızlaaaaar bugun kan tahlili yaptırdım hcg m 340 çıktı çok mutluyummayın 10unda yapılmıştı aşılamam. kalplerinizi ferah tutun allah nasip ederse inşallah sizinde sonuçlarınız olumlu olur inşallah simdiden hayırlısı olsuuuun
Amin canim insnya hamiş oluruz hepimiz bekleyelim bakalim zaman hiç geçmiyor gibi sankiisayfamız hamis dolsun inşallah. Ben de dün yaptirdim. Birlikt bekleyip birlikte mujde verelim inşallah..
Aşılamami oldum bugün kizlar iyi geçti ama kasiklarim çok agriyo kanamam falan olmadı şükür inş hepimiz hamişoluruzz dularimda varsiniz bütün bebek isteyenler
Ben de forumlarda arastiriyordum canım. Benim de be lekem ne de ağrım var. Benimki tutmadı galiba. Çünkü doktorum olacak demişti. Ikisi de yok. Boşum galiba ben bu ay da..
tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bişey merak ettim belirtilerin oldumu hiç olduysa ne zaman başladı, ben aşılamanın 8. günündeyim çok merak ediyorum aydınlatırmısın biraz
Ben de forumlarda arastiriyordum canım. Benim de be lekem ne de ağrım var. Benimki tutmadı galiba. Çünkü doktorum olacak demişti. Ikisi de yok. Boşum galiba ben bu ay da..
kızlar umudunuuzu kaybetmeyiiiin bende de ne lekelenme ne öyle çok bariz ağrım var hafif hafif sadece allahın izniyle tutuncak bebişleriniiiiz sizinde
amiiin inşallaaaaaah.. öğrenmeden önce gögüslerimde hassasiyet vardı akıntım geliyodu ve ara ara kasıklarıma iğne batırır gibi sancı giriyodu ama 2 3 saniye süren bi sancı. bunlar haricinde henüz hiç bi farkettiğim değişiklik yok bende inanamıyorum hala sadece tek tavsiyem olumlu düşün ve çok takma ay şuramda şu oldu hamilemiyim ki diye kafa yorma çünkü adettede hemen hemen benzer şeyler oluyor ben hep belki adet ağrısıdır falan demiştim ama test sonucunu görünce şok oldum allah inşallaaaaah isteyen herkese nasip eder
Zehircim,peki kaç yumurtan vardı? Bu rada dua et bize. Hamişlerin duası kabul olur..
Merhaba arkadaşlar ben de 20 Ekim'de ilk aşılamamı oldum, florance nightingale hastanesinde. 3 yumurtam vardı 20 18 ve 16 mm düne kadar kasıklarımda batma hissi vardı ancak bugün olmadı sadece karnım şişiyor geceleri... Bir de ben aşılama günü dışında hiç dinlenmedim doktorum gerek yok dedi aksine sporuma devam ettim aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?