Aşılama Ekim ayı aşılama paylaşım alanımız olsun.. Kaderimiz gibi dualarimiz da ortak olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamami oldum bugün kizlar iyi geçti ama kasiklarim çok agriyo kanamam falan olmadı şükür inş hepimiz hamiş oluruzz dularimda varsiniz bütün bebek isteyenler

Tatliiimmm, ne kadar guzel bir haber bu... Rabbim evladını hayirli etsin. Sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. Hic birakmasin seniii.. Darisi basimiza insallah.. hamislerin duası kabul olur bize de dua et nolurrr

Canım birşey soracağım benimde aşılamam dün yapıldı biliyorsun... Yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var... Oturup kalkarken, yürürken daha da artıyor... Sende de var mı bu tür şeyler?

Ben de forumlarda arastiriyordum canım. Benim de be lekem ne de ağrım var. Benimki tutmadı galiba. Çünkü doktorum olacak demişti. Ikisi de yok. Boşum galiba ben bu ay da..

Adet mi oldun canım? Üzülme,bilmesek hatta anlayamasak bile var bir hayır..Rabbim gönlünü feralatsin inşallah..
İnşallah... Söküldüm hemde erkenden İğneler 23 Günde Söktürüyor... Allahım Ya kavuştur ya Unuttur....

Aşılamami oldum bugün kizlar iyi geçti ama kasiklarim çok agriyo kanamam falan olmadı şükür inş hepimiz hamiş oluruzz dularimda varsiniz bütün bebek isteyenler

sayfamız hamis dolsun inşallah. Ben de dün yaptirdim. Birlikt bekleyip birlikte mujde verelim inşallah..

İnşallah... Söküldüm hemde erkenden İğneler 23 Günde Söktürüyor... Allahım Ya kavuştur ya Unuttur....

Rabbim nasip etmeyeceğini bu kadar istetmez. Sadece "ol vakti"gelmemiş. Hem doktorum diyor ki,aşılama sürecinde kwndinizi normal çocuğu olabilen aileler gibi düşünün. En az 3 en cok 5 kez deneyin diyor. Çünkü 2 durimda da hamile kalma olasılığı %15-20 arası.

Allahım Yardımcımız Olsun... Bizlere sabır versin...

tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bişey merak ettim belirtilerin oldumu hiç olduysa ne zaman başladı, ben aşılamanın 8. günündeyim çok merak ediyorum aydınlatırmısın biraz

Sanırım olması normal bende 23 Ekimde oldum aşılama ve hala kasıklarım ve belim ağrıyor özellikle oturup kalkarken...
Hayırlısını dileyelim Rabbim neyi nasip ederse o...

Ben de forumlarda arastiriyordum canım. Benim de be lekem ne de ağrım var. Benimki tutmadı galiba. Çünkü doktorum olacak demişti. Ikisi de yok. Boşum galiba ben bu ay da..

Lekelenme bende de olmadı... Benim doktorum da ağrın falan olmaz bu basit bir işlem demişti ama benimde ağrım var... Sanırım bünyeye göre değişiyor... Daha ilk günden olumsuz düşünme belirti arama lütfen... Biliyorsun en garanti belirti adet gecikmesi ve zamanında yapılan kan testi... O güne kadar umutlarımız hep yeşil olsun...

amiiin inşallaaaaaah.. öğrenmeden önce gögüslerimde hassasiyet vardı akıntım geliyodu ve ara ara kasıklarıma iğne batırır gibi sancı giriyodu ama 2 3 saniye süren bi sancı. bunlar haricinde henüz hiç bi farkettiğim değişiklik yok bende inanamıyorum hala sadece tek tavsiyem olumlu düşün ve çok takma ay şuramda şu oldu hamilemiyim ki diye kafa yorma çünkü adettede hemen hemen benzer şeyler oluyor ben hep belki adet ağrısıdır falan demiştim ama test sonucunu görünce şok oldum allah inşallaaaaah isteyen herkese nasip eder

kızlar umudunuuzu kaybetmeyiiiin bende de ne lekelenme ne öyle çok bariz ağrım var hafif hafif sadece allahın izniyle tutuncak bebişleriniiiiz sizinde

kızlar umudunuuzu kaybetmeyiiiin bende de ne lekelenme ne öyle çok bariz ağrım var hafif hafif sadece allahın izniyle tutuncak bebişleriniiiiz sizinde

Zehircim,peki kaç yumurtan vardı? Bu rada dua et bize. Hamişlerin duası kabul olur..

tşk ederim tekrar tebrikler

Merhaba arkadaşlar ben de 20 Ekim'de ilk aşılamamı oldum, florance nightingale hastanesinde. 3 yumurtam vardı 20 18 ve 16 mm düne kadar kasıklarımda batma hissi vardı ancak bugün olmadı sadece karnım şişiyor geceleri... Bir de ben aşılama günü dışında hiç dinlenmedim doktorum gerek yok dedi aksine sporuma devam ettim aynen

Hayırlı olsun canım. Benim de hiçbir ağrım sızım olmadı. Hala da yok. Batma da aşının ilk günü olmuştu.şişlik inanılmaz var ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…