Aşılama Ekim ayı aşılama paylaşım alanımız olsun.. Kaderimiz gibi dualarimiz da ortak olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimki olmadı, normalde 3 kasıma kadar bekle demişti doktorum, 1 Kasım'da regl oldum malesef

Canim hayırlısı olsun uzulmeyelim. Bana da cuma test demişlerdi ama Karnım belim falan çok ağrıdı bugün. Benim kırmızılar yola mı çıktı galiba..

Canim hayırlısı olsun uzulmeyelim. Bana da cuma test demişlerdi ama Karnım belim falan çok ağrıdı bugün. Benim kırmızılar yola mı çıktı galiba..
Benim hiç bir adet belirtim yoktu o yüzden de beklentim artmıştı ama kısmet değilmiş, bel ağrısı filan olmadı yani, hayırlısı inşallah sen hayırlı haber verirsin bizlere

sırt üstü yat dinlen bence, umarım senin tutar, senin hormonlarda sıkıntı yok dimi bi baktır istersen, ben boşa uğraşmışım onca zaman

Benim hiç bir adet belirtim yoktu o yüzden de beklentim artmıştı ama kısmet değilmiş, bel ağrısı filan olmadı yani, hayırlısı inşallah sen hayırlı haber verirsin bizlere

Inşallah diyelim,Rabbimden ümit kesilmez ama... Aması kırmızılar adım adım yoldalar sanki... Ya nasipppp.. peki Kasım da düşünüyor musun?

sırt üstü yat dinlen bence, umarım senin tutar, senin hormonlarda sıkıntı yok dimi bi baktır istersen, ben boşa uğraşmışım onca zaman

Benim tiroid hormonumda sıkıntı vardı zaten ama ilaçla düzelttik. Hala 2 ayda bir kontrolüm var ve düzenli. Diğerlerinde sıkıntı yoktu zaten canım. Hamile kalamiyorum malesef. Rabbim en tez zamanda "ol" desin inşallah..

zehirli guatr dan bende tedavi gördüm, benim gördüğüm tedavileri duysan şaşırırsın. 7 yıldır yapılmayan kalmadı, annem beni bütün belaları taşısın diye doğurmuş

zehirli guatr dan bende tedavi gördüm, benim gördüğüm tedavileri duysan şaşırırsın. 7 yıldır yapılmayan kalmadı, annem beni bütün belaları taşısın diye doğurmuş

Doğrudur canim çektiğin sıkıntılar ama öyle deme yaaa . . Demek ki çok güçlüsün. Rabbim dağına göre kış verir..

Benimki olmadı, normalde 3 kasıma kadar bekle demişti doktorum, 1 Kasım'da regl oldum malesef

Nasip değilmiş canım... İnşallah son adetin olur canım,
Benimde bugün aşılama sonrası 12.günüm hiç test falan yapmadım... Cumaya kadar adetimi bekleyeceğim dayanabilirsem...
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize...

insirahim canım sende biraz daha pozitif ol yaaa... Ne öyle hemen kırmızılar yolda diye çağırıyorsun...
İyi düşün iyi olsun... Olmazsa da canımız sağolsun...
Benimde karın ağrım var bekleyip göreceğiz...

kızlar merhaba... 2 yıldır evliyim 1 senedir edeniyoruz ama malesef...25 Ekimde bende ilk aşılamamı yaptırdım...Aşılamadan sonra ne ağrım ne lekem hiçbirşeyim olmadı...8kasımda test yapıcam...hepimizin hakkında hayırlısı..

hem de nasıl negatifim canim. O kadar Karnım ağrıyor belim kopuyor ki gelecek doye ped le geziyorum. Kendimi alistiriyorum.. Test günümüze de epey var..

Benimde bugün aşılamamın 13. günü ve ben az önce bir şey fark ettim ki geçmiş aylarda çatlatma iğnesi sonrası hep 16 gün hastalanmışım yani ben cumartesiyi beklesem iyi olur sanki... Hem boş yere gerilmemiş olurum...

Birşey sorucam ctesi benimde test günüm idrar testi yapsam çıkarmı ?

Ben cuma yaptirip bütün dusunceleri kafamdan atmak istiyorum. Ama belim cok ağrıyor canım yaaa.. Rabbimden umit lesilmez ama bütün adet belittileri var. Ve aşılamanin şansı da az. Tek tesellim Rabbim olmazları oldurur inşallah. Sende yok mu ağrı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…