Benimki olmadı, normalde 3 kasıma kadar bekle demişti doktorum, 1 Kasım'da regl oldum malesef
Benim hiç bir adet belirtim yoktu o yüzden de beklentim artmıştı ama kısmet değilmiş, bel ağrısı filan olmadı yani, hayırlısı inşallah sen hayırlı haber verirsin bizlereCanim hayırlısı olsun uzulmeyelim. Bana da cuma test demişlerdi ama Karnım belim falan çok ağrıdı bugün. Benim kırmızılar yola mı çıktı galiba..
Rabbim tez zamanda hayırlı bebisler nasip etsin hepimize. Benim test günüm de cuma ama bugün müthiş bel ve karın ağrısı var. Bugün yarın kırmızı kart yiyebilirim. Nasip... Rabbim bir yere kararlamistir umarım.
Benim hiç bir adet belirtim yoktu o yüzden de beklentim artmıştı ama kısmet değilmiş, bel ağrısı filan olmadı yani, hayırlısı inşallah sen hayırlı haber verirsin bizlere
sırt üstü yat dinlen bence, umarım senin tutar, senin hormonlarda sıkıntı yok dimi bi baktır istersen, ben boşa uğraşmışım onca zaman
Benim tiroid hormonumda sıkıntı vardı zaten ama ilaçla düzelttik. Hala 2 ayda bir kontrolüm var ve düzenli. Diğerlerinde sıkıntı yoktu zaten canım. Hamile kalamiyorum malesef. Rabbim en tez zamanda "ol" desin inşallah..
zehirli guatr dan bende tedavi gördüm, benim gördüğüm tedavileri duysan şaşırırsın. 7 yıldır yapılmayan kalmadı, annem beni bütün belaları taşısın diye doğurmuş
Benimki olmadı, normalde 3 kasıma kadar bekle demişti doktorum, 1 Kasım'da regl oldum malesef
hem de nasıl negatifim canim. O kadar Karnım ağrıyor belim kopuyor ki gelecek doye ped le geziyorum. Kendimi alistiriyorum.. Test günümüze de epey var..Nasip değilmiş canım... İnşallah son adetin olur canım,
Benimde bugün aşılama sonrası 12.günüm hiç test falan yapmadım... Cumaya kadar adetimi bekleyeceğim dayanabilirsem...
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize...
insirahim canım sende biraz daha pozitif ol yaaa... Ne öyle hemen kırmızılar yolda diye çağırıyorsun...
İyi düşün iyi olsun... Olmazsa da canımız sağolsun...
Benimde karın ağrım var bekleyip göreceğiz...
Doğrudur canim çektiğin sıkıntılar ama öyle deme yaaa . . Demek ki çok güçlüsün. Rabbim dağına göre kış verir..
Aşılamamin 13. gününden sizlere kocaman bir gunaydinnnnnnn.....
Benimde bugün aşılamamın 13. günü ve ben az önce bir şey fark ettim ki geçmiş aylarda çatlatma iğnesi sonrası hep 16 gün hastalanmışım yani ben cumartesiyi beklesem iyi olur sanki... Hem boş yere gerilmemiş olurum...
Birşey sorucam ctesi benimde test günüm idrar testi yapsam çıkarmı ?
Benimde bugün aşılamamın 13. günü ve ben az önce bir şey fark ettim ki geçmiş aylarda çatlatma iğnesi sonrası hep 16 gün hastalanmışım yani ben cumartesiyi beklesem iyi olur sanki... Hem boş yere gerilmemiş olurum...
Cuma ya kadar adet olazsam kan testi yaptiracagim kizlarrr...
Belli olmuyor ki canım ya, kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor... İmkanın varsa kan testi yaptır canım en garantilisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?