Aşılama Ekim ayı aşılama paylaşım alanımız olsun.. Kaderimiz gibi dualarimiz da ortak olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı? Biraz sıkıntım var.

Canım bende 23 Ekimde aşılama yaptırdım Florance Nightingale Şişli hastanesinde...
Sen hangi şubesinde yaptırdım Doktorun Kimdi? Şimdiden hayırlı olsun... İnşallah pozitif sonuç alırız...

Canım bende 23 Ekimde aşılama yaptırdım Florance Nightingale Şişli hastanesinde...
Sen hangi şubesinde yaptırdım Doktorun Kimdi? Şimdiden hayırlı olsun... İnşallah pozitif sonuç alırız...
Ben de Şişli hastanesinde oldum doktorum Prof Faruk Buyru ancak aşılama günü kendisi yurtdışındaydı işlemi Doç Ercan Baştu yaptı, çok rahat geçti bütün aşamalarım çok şükür... Senin doktorun kim? Memnunmusun? Bir de biz 500 tl ödedik sizden be kadar aldılar?

Benim doktorum Herman İşçi... Tüp bebek bölümünde değil...Kadın doğum doktorum 3-4 aydır kendisi takip ediyordu ve bu ay aşılama yapalım dedi ve aşılamayı da kendi yaptı... Muayene dışında bir ücret talep etmedi... Sperm hazırlanması için tüp bebek bölümüne 180 TL ödedik... Toplamda bize maliyeti 400TL gibi oldu... Doktorumdan memnunum genel olarak biraz az konuşuyor tek sorun bu...
Hayırlısı olsun hepimiz için...

Ben paylaşımda bulunuriz diye düşünmüştüm ve bu başlığı acmıştım. Ama kullandim ya da kullanmadım diyen olmadığına göre çok da bir şey paylaşıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ven kendi kendime hallederim.

Canım ben ne jel nede fitil kullandım... Bilgim olmadığı içinde sessiz kaldım... Alınman bu yüzdense canını sıkma böyle şeyler için kasti yapılan birşey değildir...

Ben de aşılama sonrası fitil jel ya da herhangi bir ilaç kullanmadım tedavinin devamında böyle bir durum olduğunu da sitede okuduklarımdan öğrendim. Sanırım her doktorun tarzı başka oluyor...

Canim hayırlı olsun hangi hastanede yaptırdım aşılama yi ve ilk aşılama mi ücret ne kadar

Canim hayırlı olsun hangi hastanede yaptırdım aşılama yi ve ilk aşılama mi ücret ne kadar

canım eskişehirdeyim ben. burda osmangazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinin prof. dr.una dışarıdan özel muayehanesine gidiyordum mayıs ayından beri. aşılamamıda bu yüzden tıp fakültesi hastanesinde yapıldı ve aşılama için ayrıca ücret ödemedik devlet karşıladı. ayrıca ilk aşılamamdı.

Fitil bebeğin tutulması icinmis. Ama ben koyuyorum gece yatmadan önce. Sabah kalkıyorum ve akmis oluyor. Çok üzülüyorum. Koyamiyor muyim? Ya bebeğim bu yüzden tutunamazsa? Yoksa birazinin akmasi normal mi? Düşünmekten kafayı yiyeceğim.

Ben de daha önce öyle bir fitil kullanmıştım dediğin gibi bir kısmı akıyor ama zaten normal kullanım öyleymiş işe yarıyor sen merak etme, o kadar her detayı da düşünme Rabbim ol dedikten sonra önüne hiçbirşey geçemez rahat ol

aynen canım parça parça geri geliyodu benimde birazı normal bence o kadarı ki zaten kimi doktorlar hiç vermiyomuş bu sadece düşük tehlikesi olmaması için hayırlısıyla tutunur bebişin

Rabbimin ol demesi için ve tam teslim olabilmem için önce elimden geleni en iyi şekilde yapabilmeliyim ki Rabbim'e tam yönelip her şeyi yaptim TEVEKKELTU ALALLAH diyebileyim canim.

aynen canım parça parça geri geliyodu benimde birazı normal bence o kadarı ki zaten kimi doktorlar hiç vermiyomuş bu sadece düşük tehlikesi olmaması için hayırlısıyla tutunur bebişin

Inşallah tutunur. Içim içimi yedi. Doktoruma da ulaşamadım. Forumlarda gezinip durdum. Teşekkürler tecrübeli arkadasım.

Kızlar bugün aşılamamın 7.günü ve belirtiler gittikçe azalıyor, sanırım iğnenin etkisi geçiyor... Sadece karnımda hafif bir ağrı var, ne belimde nede göğüslerimde ağrı kaldı... Sizde durumlar nasıl... Zaman geçmiyor bir türlü...

Benim başından beri hiç belirtim falan yok. Hatta önceki aylarda daha cok belirtim vardı ve hamile değildim

Turp gibiyim maşallah. sanirim bende hamilelik yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…