Merhaba inşallah hayırlı haberler alırızMerhaba bende bugün başladım, 2. Ayım klomen kullanıyorum
Öyle mi kaç yaşındasınızUmitini kırma sen ilk deneme bu ay ki belki de ilkinde olacak kisti de almışlar benim kist falan yok yine uzun sürüyor hamile kalmamyaşa bağlıyorum ben bu durumu da nasip artik
Inşallah hamile kalırsınız ınşallahhh. Adete yakin degisik belirtiler olursa paylaşın lutfenKızlar bugün kontrolüm vardı Yumurtam büyümüş doktor çatlatma iğnesi vurdu. Yarın ve öbür gün ilişki dedi. İnşallah hayırlısıyla tutar dua edinİlk deneme olduğu için çok umudum da yok ama nasip tabi
32 canimÖyle mi kaç yaşındasınız
Öyle düşünüp enerjini düşünme iliski esnasinda dua ey Hayirli ve saglikli bebegim olsun deKızlar bugün kontrolüm vardı Yumurtam büyümüş doktor çatlatma iğnesi vurdu. Yarın ve öbür gün ilişki dedi. İnşallah hayırlısıyla tutar dua edinİlk deneme olduğu için çok umudum da yok ama nasip tabi☺
Arkadaslar bu klomen erken yumurtlama falan yapıyor mu adet dün bitti bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi sanki
Bende 27 :)32 canim
Tabi kiInşallah hamile kalırsınız ınşallahhh. Adete yakin degisik belirtiler olursa paylaşın lutfen
Kızlar öyle bir durumda ovulasyon testi yapın. Ben dün iğneden sonra yaptım t kıpkırmızı çıktı yani yumurta çatlamak üzere. Bugün aynı saatte yine yapıp çatlamış mı diye kontrol edicemBende de yapti ve galiba bu ay 3 kez 3 4 gün arayla yumurtladım. Akıntılarımın hepsi yumurtlama akıntısı tipik. Keske gitseydim yumurta kontrolüne ama bu covidden korkuyorum anneme ve esimin babannesine sk sk gidip geliyorum doktorla telefondan görüştük tarif ettim yumurtlama dedi tabiki hepsi tutcak diye birşey yok çoğul istiyorsan hepsini degerlendir nasip neyse o olur dedi. Bende yaptum
Kısaca akintin ve kasık ağrın oldugu an boş gecme derim ben geçmedim cuma tahlil vericem acilden girip muayeneye gitmeye bile korkuyorum ya
Canım benimde yumurtlama gibi uzayan şeffaf akintim var bir de bazen acik kahve geliyor . Dun degerlendirdim bugün de var akintim acaba değerlendireyim mı yarın mı degerlendireyim hergun yapmak sperm kalitesi acısından iyi değil diyorlar ya :/ mesela ben bugun yumurtlucam yarına kadar ilsiki zamanı oluyor du demiBende de yapti ve galiba bu ay 3 kez 3 4 gün arayla yumurtladım. Akıntılarımın hepsi yumurtlama akıntısı tipik. Keske gitseydim yumurta kontrolüne ama bu covidden korkuyorum anneme ve esimin babannesine sk sk gidip geliyorum doktorla telefondan görüştük tarif ettim yumurtlama dedi tabiki hepsi tutcak diye birşey yok çoğul istiyorsan hepsini degerlendir nasip neyse o olur dedi. Bende yaptum
Kısaca akintin ve kasık ağrın oldugu an boş gecme derim ben geçmedim cuma tahlil vericem acilden girip muayeneye gitmeye bile korkuyorum ya
Bence yinedr yap ustte yazdimCanım benimde yumurtlama gibi uzayan şeffaf akintim var bir de bazen acik kahve geliyor . Dun degerlendirdim bugün de var akintim acaba değerlendireyim mı yarın mı degerlendireyim hergun yapmak sperm kalitesi acısından iyi değil diyorlar ya :/ mesela ben bugun yumurtlucam yarına kadar ilsiki zamanı oluyor du demi
13 ay oldi benim1.5 yil oldu canimsenin?
13 ay oldi benim
Aminnn inşallah şimdi doktora gireceğim inşallah yumurtalar büyümüştür ikizim olurBebek icin ideal bir süreumarim istediğin olur biran once..
Doktordan çıktım şimdi 2 tane yumurtam büyümüş sol tarafta 17mm cuma günü catlatma iğnesi ol dedi inşallah tutar bu ay Rabbim hepimize nasip etsinBebek icin ideal bir süreumarim istediğin olur biran once..
Sen daha küçüksünBende 27 :)
Sizin ikinci hamileliginiz de bebeğinizi kaybetmiştiniz demi yanlış hatırlamıyosamSen daha küçüksün27 de ilk oğlum doğmuştu ona hemen hamile kalmıştım mesela ama 2 .bebeğim yaklaşık 1 buçuk sene olmadi bu sefer de zor olursa diye önlemimi erken alıp doktora gittim
Canım çatlamaya kadar da gün aşırı birlikte olun. Belki cumaya kadar çatlar çünkü. Doktorum bana öyle demiştiDoktordan çıktım şimdi 2 tane yumurtam büyümüş sol tarafta 17mm cuma günü catlatma iğnesi ol dedi inşallah tutar bu ay Rabbim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?