EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Inşallah hamile kalırsınız ınşallahhh. Adete yakin degisik belirtiler olursa paylaşın lutfen

Öyle düşünüp enerjini düşünme iliski esnasinda dua ey Hayirli ve saglikli bebegim olsun de

Arkadaslar bu klomen erken yumurtlama falan yapıyor mu adet dün bitti bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi sanki

Bende de yapti ve galiba bu ay 3 kez 3 4 gün arayla yumurtladım. Akıntılarımın hepsi yumurtlama akıntısı tipik. Keske gitseydim yumurta kontrolüne ama bu covidden korkuyorum anneme ve esimin babannesine sk sk gidip geliyorum doktorla telefondan görüştük tarif ettim yumurtlama dedi tabiki hepsi tutcak diye birşey yok çoğul istiyorsan hepsini degerlendir nasip neyse o olur dedi. Bende yaptum

Kısaca akintin ve kasık ağrın oldugu an boş gecme derim ben geçmedim cuma tahlil vericem acilden girip muayeneye gitmeye bile korkuyorum ya

Kızlar öyle bir durumda ovulasyon testi yapın. Ben dün iğneden sonra yaptım t kıpkırmızı çıktı yani yumurta çatlamak üzere. Bugün aynı saatte yine yapıp çatlamış mı diye kontrol edicem

Canım benimde yumurtlama gibi uzayan şeffaf akintim var bir de bazen acik kahve geliyor . Dun degerlendirdim bugün de var akintim acaba değerlendireyim mı yarın mı degerlendireyim hergun yapmak sperm kalitesi acısından iyi değil diyorlar ya :/ mesela ben bugun yumurtlucam yarına kadar ilsiki zamanı oluyor du demi

Yumurtlamadan önce iliskiye girmek daha iyi bence ama catladiktan sonra da yine sans sanstir. Çoğunluk burada yumurtlamadan yani catlamadan oncr yakin zamanda girmeyi oneriyor. Catldktan sonra sadece 24 saaat vaktimiz kaliyor oda riskli donem ist3 o nedenle hazir halde olsun spermler..

Kahverengi akıntı yerlesme olabilir bak o benim aklima takildi ama bilemedim.

Bence yinedr yap ustte yazdim

Sen daha küçüksün 27 de ilk oğlum doğmuştu ona hemen hamile kalmıştım mesela ama 2 .bebeğim yaklaşık 1 buçuk sene olmadi bu sefer de zor olursa diye önlemimi erken alıp doktora gittim
Sizin ikinci hamileliginiz de bebeğinizi kaybetmiştiniz demi yanlış hatırlamıyosam benimde 4 yaşında kizim var o da 1 sene sonra oldu çikolata kisti vardı engelliyordu doktor kisti baskıladı igneyle hamile kalmıştim. Ikinci de 2 senedir olmuyor yine kist vardı artık büyümüştü çok ameliyat oldum bakalım ilk denememiz bu ay.
Iyi yapmışsınız bu arada doktora gitmekle herhangi bi sorununuz yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…