Aaa hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
InsAllah canim insAllahAaa hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahbu gruptan bir ben kaldım inşallah bende size böyle haberler veririm
Yaa baktır tabiki kontrol önemli inşallah sende tez zamanda hayırlı haberler verirsinBen de bugün doktora gittim tahlillerimi göstermeye bu sefer farklı bir doktora gittim polikistik overe benziyor dedi ama tam olarak öylesin diyemem dedi yumurtam var ama dar ve sıkışıkmış gelişip büyüyemiyormuş bu yüzden ctesi tekrar gideceğim büyüyor mu diye
İnşallah canım ama piko çıkarsa da senden dolayı ümidimi kaybetmem, peki sana ilk piko teşhisi konulduğunda doktorun ne demişti sana hatırlıyor musun yani muayene ederken yumurtaların içinYaa baktır tabiki kontrol önemli inşallah sende tez zamanda hayırlı haberler verirsin
Evet hatırlıyorum çok sayıda buyuyemeyen yumurtalar var kiste çevirmiş demişti yani söyle düşün bir yemeği 1 kişi yerse doyar 10 kişi yerse ac kalırİnşallah canım ama piko çıkarsa da senden dolayı ümidimi kaybetmem, peki sana ilk piko teşhisi konulduğunda doktorun ne demişti sana hatırlıyor musun yani muayene ederken yumurtaların için
Aynen detaylı baksın inşallah yoktur yinede gönlünü ferah tutÇok güzel benzetme gerçekten, işte benimde yumurtam çoktu hepsi aynı büyüklükteydi ama neden tam olarak piko demedi onu anlamadım işte bakalım ctesi gidince detaylı soracağım
Hayırlısı işte bakalım , herkes derdi bana zaten sen çocuk çok seviyorsun bak çok sevme, isteme olmazsa falan diye biliyordum başıma böyle şeyler geleceğini...Aynen detaylı baksın inşallah yoktur yinede gönlünü ferah tut
Merhaba kendi kendinize mi hamile kaldınız yoksa tedavi ile mi ben 3 defa Klomen+Ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım bu ay asılama olacakMerhana
Merhaba canim bende ilk dün basladim kloemn ve estrofem beraber
Merhaba 2 ay klomem otrivelle kullandim bende daha sonra doktor rahim filmi dedi biraz ürktügum için hemen istemedim bir kac ay akışına bırakayım dedim 3.ay olmasi gerekiyor simdi ilaçlardan sonra hamile kaldim ama biraz beyinle alakali olmali benim fibromiyoloji rahatsızlığım cıktı doktor 6 ay gebeligi düşünmeyi ertele tedavi ol dedi o dedigi zaman bu ay da olmazsa erteleyim demistim kafamda da zaten olmaz diye düşündüğüm için 6 ay sonrasına plan yapmaya basladim ama varmis aslındaMerhaba kendi kendinize mi hamile kaldınız yoksa tedavi ile mi ben 3 defa Klomen+Ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım bu ay asılama olacak
Yok ya öyle düşünme herkesin vakti zamanı var benim annemin 4 sene olmamış bende çok korkuyordum benimde olmazsa diye tedavi bile gördüm biliyorsun çok şükür tedavisiz rabbim nasip ettiHayırlısı işte bakalım , herkes derdi bana zaten sen çocuk çok seviyorsun bak çok sevme, isteme olmazsa falan diye biliyordum başıma böyle şeyler geleceğini...
Tedaviden kastın klomen ve çatlatma iğnesi mi canım, tabi ki yine her şey allahtan nasip kısmetYok ya öyle düşünme herkesin vakti zamanı var benim annemin 4 sene olmamış bende çok korkuyordum benimde olmazsa diye tedavi bile gördüm biliyorsun çok şükür tedavisiz rabbim nasip etti
Evet onlar beni çok umutlandırdı nasıl olsa yumurtam büyüdü üstüne bi de çatladı geriye birtek ilişkiye girmek kalıyor diye baya umut bağlamıştımTedaviden kastın klomen ve çatlatma iğnesi mi canım, tabi ki yine her şey allahtan nasip kısmet
Ben bir kere klomen denedim iki kere iğne denedim hatta ikinci iğneden sonra bile erken adet olmuştum, teşekkür ederim hala siteye girip sorularıma cevap verdiğin için canımEvet onlar beni çok umutlandırdı nasıl olsa yumurtam büyüdü üstüne bi de çatladı geriye birtek ilişkiye girmek kalıyor diye baya umut bağlamıştım
Rica ederim ya ne demek biz artık arkadaş aile gibi olduk birlikte paylaştık dertleri sevincleri insallah daha guzel saha cok sevinclerimiz olacak Allahin izniyle ❤❤Ben bir kere klomen denedim iki kere iğne denedim hatta ikinci iğneden sonra bile erken adet olmuştum, teşekkür ederim hala siteye girip sorularıma cevap verdiğin için canım
Çok teşekkür ederimMerhana
Merhaba 2 ay klomem otrivelle kullandim bende daha sonra doktor rahim filmi dedi biraz ürktügum için hemen istemedim bir kac ay akışına bırakayım dedim 3.ay olmasi gerekiyor simdi ilaçlardan sonra hamile kaldim ama biraz beyinle alakali olmali benim fibromiyoloji rahatsızlığım cıktı doktor 6 ay gebeligi düşünmeyi ertele tedavi ol dedi o dedigi zaman bu ay da olmazsa erteleyim demistim kafamda da zaten olmaz diye düşündüğüm için 6 ay sonrasına plan yapmaya basladim ama varmis aslındayani hic ummadigmiz zamanda oluyorlar size de yakin zamanda nasip olur ins
İnşallah inşallahRica ederim ya ne demek biz artık arkadaş aile gibi olduk birlikte paylaştık dertleri sevincleri insallah daha guzel saha cok sevinclerimiz olacak Allahin izniyle ❤❤
Canim nasil geciyorRica ederim ya ne demek biz artık arkadaş aile gibi olduk birlikte paylaştık dertleri sevincleri insallah daha guzel saha cok sevinclerimiz olacak Allahin izniyle ❤❤
Çok şükür guzel gidiyor benim sadece arasira bulantim oluyor ama geciyo hemen zorlamiyo beni inşallah güzel haberler alırsınCanim nasil geciyorben yarin kese görmeye gidecegim insAllah hayırlı sonuclar olur. Bulantı oldu mu sende benim henüz bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?