Ekim ayı müjde vercez inşallh diyenler :)))

Birkaç saat sonra kan vermeye gideceğim... 2 gündür lekelenme şeklinde olan kanamam dün gece arttı... Hiç mi hiç umudum yok... İkinci denememizde de olmayacak galiba...

Birkaç saat sonra kan vermeye gideceğim... 2 gündür lekelenme şeklinde olan kanamam dün gece arttı... Hiç mi hiç umudum yok... İkinci denememizde de olmayacak galiba...

Benimde lekelenmem dün bailadı. çamur gibi. Gittim kan verdim sonucu çıkınca doktorla konuşucam
sonuç çıktı 100 ama 0.100 ((((((((((

Son düzenleme:
arkadaşlar bugun 9. günüm ayrıca 5.gün embrıyosuydu ve bende ne lekelenme var nede bır şişlik herhangı bırşey yok sadece bıraz sag tarafımda batma var bırde ayakta bıraz fazla kalsam belımde agrı oluyor. hamıle oldugunu ögrenenler sizlerde belırtıler varmı. ayrıca bugunlerde hasta olmam gereklı bugun 28. günüm herhangı bır karın agrısıda yok acaba kullandıgımız ılaçların etkısı olurmu adet gecıkmesıne.

benimde 10.günüm hiç lekelenmem olmadı belirtilere takılma canım bende de arada kasık ağrılarım oluyor o kadar belirtisi olmayıpda hamile olan arkadaşlarımız var

Bu kez de olmadı kızlar, ß-hcg değeri 1,5 çıktı. Kasık ağrısı bende de oluyordu, bel ağrısı, sırt ağrısı falan. Ama olmadı işte. Ne diyelim hayırlısı olsun...

Bu kez de olmadı kızlar, ß-hcg değeri 1,5 çıktı. Kasık ağrısı bende de oluyordu, bel ağrısı, sırt ağrısı falan. Ama olmadı işte. Ne diyelim hayırlısı olsun...

üzülme arkadaşım, Allahtan hayırlısını diledın belkı senın için daha zamanı gelmedı sabret zıra rabbım sabredenlerın yanındadır..

Cnm bnm kısmet hayırlısı böyleymiş senn içn rabbim vereceği gününü bilyor umarım en kısa zamandır seninde müjdelerinn vereceğini gün

Cnm bn belirtilrmi hepsnini gün gün yzdm öncki sayfalrda snrm.. Kasık ağrm hala var bel ağrjmda var bnmde 5. Gün embrysu bgn 8,günm

Arkadaşlar değerlerim yükslmiş çk şükür 3 hfta snra kalp atışı ve kese içn gtcğm allah izin verrsr... Rabbim beklyen tüm arkdşlarma nasip etsinnn...müjdeleriniİzi vermeye... Uğurlu olsn topiğimiiz hepimiz için arkadşlarr burdaym bnde siiznle hep olacğm ... Dualrm sizinle

Üzülme desekte boş, seni çok iyi anlıyorum bir kaç gün önce bende 3. negatifimi aldım ve hala etkisinden kurtulamadım. Ama şunu biliyorum ki benimde birgün bebeğim olucak sadece şuan zamanı değilmiş. Umarım bebeklerimiz en yakın zamanda hayırlısıyla gelir. Bende belirtilere inanmıyorum son 2 transferimden sonra kasık ve göğüs ağrım çok oldu. Bunlar hep umutlanmama sebep oldu. Bence belirti aramayın. Sadece dua edin. Allahım her zaman hayırlısını versin. Tüm isteyenlerin kucağını çifter çifter doldursun.

sonuçlarınız ne oldu,, inşallah pozitif olmuştur.. benimde gelcek hafta dondurulmuş transferi var,, allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…