Rabbim herkese nasip etsin müjde vermeyii ... Binlerce çok şükürt
Cnmm dualrım seninle :)) müjde verecksn inşllh
anlamadım canım ya. Şimdi bu iyi bişey mi kötü bişey mi? Bide sadece akşamları basıyor sabah iyi Ma çok terli oluyorum. 2 gündür
cnm grip olmak bnde gebelk belirtiisydi dmeek istedm :)) çk zayf oldğu içn bnym grp oldm .))inşşlh snde müjdeli haberler vereceksn
Ay hadi bakalım ya offf n heyecan vardır sende şimdi
13 gündür kullandığım crinone jel bugün ilk defa kahverengi olarak geri geldi. Hem de test gününe 2 gün kala(
boncuğumm hayırlı olsn cnmmm bn sna dün hadi müjde vereceksn inşşlh demişdimm :)) ikinci hamişimiz boncuğummm :)) üçüncüü aday test sırası kimdeee ??
Evet söylemistin tsk ederim rabbim herkese nasip etsin
Hamile arkadaşlar hepinize hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
boncuğumm hayırlı olsn cnmmm bn sna dün hadi müjde vereceksn inşşlh demişdimm :)) ikinci hamişimiz boncuğummm :)) üçüncüü aday test sırası kimdeee ??
Hamile arkadaşlar hepinize hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
yaaa bende test yaptırmak istiyorum 9.günüm ve 3.gün embriyosu acaba idrar testinde çıkar mı
Yarın test günüm... Sabırla bekledim 12 günü... Dün sabahtan beri nadir de olsa kahverengi lekelenmelerim oluyor. İlk tüp bebek denememizde 10. günde yine kahverengi lekelenmelerim olmuştu ama akabinde yoğun bi adet kanaması gelmişti. Bu seferkinde öyle bişey olmadı, inşallah yarın olumlu sonuç alırız. Sonuçlarımız ne olursa olsun hepimiz için hayırlısı olsun kızlar. Dua edelim birbirimiz için...
ben de olmak istiyorum hamiş üç dört fark etmez kaçıncı olduğum:) hepimiz hamiş olalım
Hepinizi tebrik ediyorum. .. ne güzel mujdeler verdiniz bizlere umut oldunuz... darısı başımıza. ..
Hepinizi tebrik ediyorum. .. ne güzel mujdeler verdiniz bizlere umut oldunuz... darısı başımıza. ..
Yarın test günüm... Sabırla bekledim 12 günü... Dün sabahtan beri nadir de olsa kahverengi lekelenmelerim oluyor. İlk tüp bebek denememizde 10. günde yine kahverengi lekelenmelerim olmuştu ama akabinde yoğun bi adet kanaması gelmişti. Bu seferkinde öyle bişey olmadı, inşallah yarın olumlu sonuç alırız. Sonuçlarımız ne olursa olsun hepimiz için hayırlısı olsun kızlar. Dua edelim birbirimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?