Ekim ayı müjde vercez inşallh diyenler :)))

13 gündür kullandığım crinone jel bugün ilk defa kahverengi olarak geri geldi. Hem de test gününe 2 gün kala(

Cnmm dualrım seninle :)) müjde verecksn inşllh

boncuğumm hayırlı olsn cnmmm bn sna dün hadi müjde vereceksn inşşlh demişdimm :)) ikinci hamişimiz boncuğummm :)) üçüncüü aday test sırası kimdeee ??

Herkese Teşekkürler arkadaşlarr duaarım sizinle bu sayfalarda inşlalh müjdelerden snra bebişlerimizin resmlerni paylaşırz....
rabbimm herkese nasip etsnn..müjdelerr vermeyii....

blast dondurulmş tek embryo transferm 11 ekimde yapıldı....ilk 3 gün ağrım çk oldu sol kasıkk ve bell...mide bulantım oldu sabahları sigra içen birisiydim ilk ondan tiksindim..transfr gününü saymazsk 3.gün ayapa kalkdm arede gnü evi tmzldm ..4 VE 5.GÜN kasık ağrım ve ağzımda zehir gbi bi tad mide yanmam vardı...gece üşüdüm çorpla ytck kdr...ağrılarım özellikle kasık yattığımda arttı halada öyle..

5.gün evde test yapdm biri sabah diğeri öğleden snra ben etkilnmedğim içinTEST yapmk istedm test yapnca rahtlyrdm 4 testim vardı iki tanesini o gün yapdm ..6.gün yani dün sbh yapcağım test vardı ama yok yapmycğm dedim...yapmadım taaakiii yiğenim hastalanıp hastaneye götürene kadar....test yapalım dediler hadi yapalım dedim boğazm zehir gibi bn faranjit mi oldum diyck kdr şUandada öle...test sonucumu kendm öğrendm :))) yiğenimin yatağınn önünde hemşirenn bilgisyarı vardı :)) hemşire gtti meraktn ölüyrdm ama bu arada allahm 5 çksa sonç mutlu olurm dyrm yükslme ihtmli var ama 0 çıkmasn diyrdm ( hemşire yokkn bilgsyrda bnm sayfa açık iken test sonucu görntüleyi açdım .))gördüğüme sizde çk şaşırcksnnzz 29.15 di maşallhh :)) bn şok oldm snrasnı hatrlmyrm bütün gün o şokla gezdm :)))

7.gün bu sbh kalan 2 testmdn birini yapdm....bguun 30 dn çkdur değerim silik çizgi çıkdı yani habrnz olsn...test bhc 20 nin üstünü gösteren bi testtee....30 dan sonrası için bile silik çizgi...

umarım yazdıklarım sorularınıza bi cvp olabilir..

buarada sbh öğle akşam 1 progstrn kullnyrm....
sbh aç estrofemm 3 tane....

boncuğumm hayırlı olsn cnmmm bn sna dün hadi müjde vereceksn inşşlh demişdimm :)) ikinci hamişimiz boncuğummm :)) üçüncüü aday test sırası kimdeee ??

ben de olmak istiyorum hamiş üç dört fark etmez kaçıncı olduğum:) hepimiz hamiş olalım

Yarın test günüm... Sabırla bekledim 12 günü... Dün sabahtan beri nadir de olsa kahverengi lekelenmelerim oluyor. İlk tüp bebek denememizde 10. günde yine kahverengi lekelenmelerim olmuştu ama akabinde yoğun bi adet kanaması gelmişti. Bu seferkinde öyle bişey olmadı, inşallah yarın olumlu sonuç alırız. Sonuçlarımız ne olursa olsun hepimiz için hayırlısı olsun kızlar. Dua edelim birbirimiz için...

Hamile arkadaşlar hepinize hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah

cnm bnm tşk ederimm darısı test günleri olan tüm arkdşlarımza olsn inşllah..dualarımm sizlerle.

yaaa bende test yaptırmak istiyorum 9.günüm ve 3.gün embriyosu acaba idrar testinde çıkar mı

cnm bn 5.gün idrarda tek çizgi gördüm 6.gün kanda çıkdı...7.gün yani bugun silik çizgi :)) ama 5.gündü bnmkii şimdi blemedm ne diycpmi ama bnde 7 de çıktysa snn 9.günnde çıkablr..ama şöle söyleyym bn testtn etkilnmyn biri olduğm içn yapmşdm 5.günde etkilnyrsn arkdşm bak belki hamişsindr çıkmaz üzülrsn.....

sna bağlı bi durum inşşlhh en kısa zmanda cnm bu topikde müjde vereceksin. :))

Hamilesin insallah canim

ben de olmak istiyorum hamiş üç dört fark etmez kaçıncı olduğum:) hepimiz hamiş olalım

cnmm inşallhh cnmm bmmm ekim ayı müjde vereceğiz topiğimizin tümm bebiş bekleynlerii inşşlh müjde verecek inşllhh ...:))

Hepinizi tebrik ediyorum. .. ne güzel mujdeler verdiniz bizlere umut oldunuz... darısı başımıza. ..

tşkler cnmm inşllah sende müjde vereceksin bizde seni tebrk edecğiz....

cnmm inşşllhh 3.hamişinizim diycksn yarın :)) bklyrzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…