Gebeliğe Hazırlık EKİM AYI OVULASYON TESTİ İLE TAKİP YAPANLAR EKİM ŞANS GETİRSİN GELİN BİRLİKTE TAKİP EDELİM 🌺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Herkese SELAAMMMM
Ben bu ay ovulasyon takibi yapmaya karar verdim ve başladım markası Babyfast kullanan varmı bana yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ? Adetlerim çok düzenlidir . 28 günde bir oluyorum . Testleride ekleyim beraber takip yapalım mı 🥺 Bat 7 Ekim hep birlikte birbirimize dua edelim bebeğimize kavusalim inşallah 🥰

Eklentiler

• IMG_20210920_132328.webp
    IMG_20210920_132328.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 568
Herkese SELAAMMMM
Ben bu ay ovulasyon takibi yapmaya karar verdim ve başladım markası Babyfast kullanan varmı bana yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ? Adetlerim çok düzenlidir . 28 günde bir oluyorum . Testleride ekleyim beraber takip yapalım mı 🥺 Bat 7 Ekim hep birlikte birbirimize dua edelim bebeğimize kavusalim inşallah 🥰
Bende kaset ovulasyon kullanıyorum bir gebenin günlüğünün sattığı bende bu ay başladım bakalım nasip inşallah tüm isteyenlerle beraber kavuşalım bebeklerimize🙏🏻🤍

Mrb arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testine basladim pko lüyum.32 34 38 karma karışık bi dongum var.ne zaman yumurtluyorum anlayamıyorum.banada yardimci olabilirmisiniz.testten hic bisey anlamiyorum.bugun cok kasik agrim var

Mrb arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testine basladim pko lüyum.32 34 38 karma karışık bi dongum var.ne zaman yumurtluyorum anlayamıyorum.banada yardimci olabilirmisiniz.testten hic bisey anlamiyorum.

Eklentiler

• 20211005_132347.webp
    20211005_132347.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 319
  • 20211005_132344.webp
    20211005_132344.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 201
Benimde adetimv28 eylül her ay aynı tarihte olurum 4 ekim bitti adetim ne zaman başlamalıyım teste bilgi verirmisiniz

Mrb arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testine basladim pko lüyum.32 34 38 karma karışık bi dongum var.ne zaman yumurtluyorum anlayamıyorum.banada yardimci olabilirmisiniz.testten hic bisey anlamiyorum.

18inden sonra da test yaptınz mı o zaman koyulasmaya baslamıs

Bende kaset ovulasyon kullanıyorum bir gebenin günlüğünün sattığı bende bu ay başladım bakalım nasip inşallah tüm isteyenlerle beraber kavuşalım bebeklerimize🙏🏻🤍

Herkese SELAAMMMM

Bu ay ben de ovulasyonla takıpteyım bat 20 ekım. Yumurtlamama bırkac gunum kaldı tahmınımce , testm koyulasmaya basladı sızde son durumlar nedır?🍀

IMG_20211006_011639.webp

Bu ay ben de ovulasyonla takıpteyım bat 20 ekım. Yumurtlamama bırkac gunum kaldı tahmınımce , testm koyulasmaya basladı sızde son durumlar nedır?🍀

Eki Görüntüle 2927987
Ben yumurtlama ve çatlamayı gördğm değerlendirdik şimdi 17 gunün geçmesini bekliyorum 9 gün bugün seninde Yumurtlaman olacak her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi

26 Ekim den başladım takibe bat tarihim 13 Ekim 1 hafta var. Bende çok heyecanlıyım. Ovülasyon ile 2. Denemem geçen ay olmadı

Eklentiler

• IMG_20211001_223354.webp
    IMG_20211001_223354.webp
    47 KB · Görüntüleme: 215
26 Ekim den başladım takibe bat tarihim 13 Ekim 1 hafta var. Bende çok heyecanlıyım. Ovülasyon ile 2. Denemem geçen ay olmadı
İnşallah mucizen gelir avakado yemeyi unutma kuzum yumurtlama görünce 1 hafta 😉🤗✨

Benimde adetimv28 eylül her ay aynı tarihte olurum 4 ekim bitti adetim ne zaman başlamalıyım teste bilgi verirmisiniz
Yumurtlama görünce kuzum bir öneri 1 hafta avakado ye artı 3 gün falanda havuç ye günde 2 tane mesela havuç çatlamayı kolaylaştırıyor avakado bebeğin tutunmasını sağlıyor ve folic asit bakımından zengin çok inşallah hamiş kalırsın 💫🦋🌼🤰🍂🌸

Eklentiler

• 20211006_114024.webp
    20211006_114024.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 136
  • 20211006_113928.webp
    20211006_113928.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 172
Merhabalar bende bu ay basladım ovulasyona çift çizgi çıktı gun aşırı değerlendırdık 19 ekim rgl gunu gecen ay olmadı bu ay olur inşallah takıpleşelim

Merhabalar bende bu ay basladım ovulasyona çift çizgi çıktı gun aşırı değerlendırdık 19 ekim rgl gunu gecen ay olmadı bu ay olur inşal

Eki Görüntüle 2927987
merhaba 21 eylül regl gunumdu ilk defa bu ay ovulasyona başladım 13. gun çift çizgi cıktı gun asırı değerlendırdık 19 ekim regl gunu bakalım tutacakmı rabbim kucagımızı boş bırakmasın

Merhaba 1 saat öncesinden sıvı alımını kessek yeterlimi bende yarın başlıcam ovilasyon testi yapmaya

Arkadaşlar merhaba ilk ovulasyon testim olacak 31 günde bir regl oluyorum 5 Ekim regl tarihimin başlangıcı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne zaman başlamalıyım?

Bugünkü testim canim devam ediyorum hala yapmaya.gecmi yumurtluyorum acaba🤔
Valla ben geçen ay tam 20. Günde yumurtladımmmm 🤣🤣 o yüzden geç değil kuzum 50. Günde yumurtlayan bile var ama bugün yarın yumurtlarsın baya koyulaşma olmuş birde her ay aynı günde yumurtlama olmuyor 🎈♥️🍁

Arkadaşlar merhaba ilk ovulasyon testim olacak 31 günde bir regl oluyorum 5 Ekim regl tarihimin başlangıcı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne zaman başlamalıyım?
Adetin biter bitmez başla kuzum

Back
X