Ben çalışmıyorum ama 3 yıl önce kızımda transfer olduğumda hiç birşeye dikkat etmedim ağır kaldırdım, temizlik yaptım, koştum vs. Hiç kafaya takmadım çok şükür ki sağlıklı bir şekilde doğurdum şuan ayağımda uyuyor 2 yaşında..Kızlar merhaba transfer olanlar bir işte çalışıyor mu ?Özel bir okulda öğretmenim ve Transferden sonra çalışmaya devam etmek zorundayım. Malum covid açıkcası çok tedirginim. 2.denemem olacak.Sizce napayım?
Çok teşekkürler mesajınız için. İnşallah o güzel kızın kardeşide size sımsıkı tutunmuştur. Sanırım bende deneyeceğim.=)Ben çalışmıyorum ama 3 yıl önce kızımda transfer olduğumda hiç birşeye dikkat etmedim ağır kaldırdım, temizlik yaptım, koştum vs. Hiç kafaya takmadım çok şükür ki sağlıklı bir şekilde doğurdum şuan ayağımda uyuyor 2 yaşında..
1 Ekim'de kardeş için dondurulmuşlardan 1 tanesini daha aldım bunda ilkindeki gibi olmuyor daha çok iş yapiyorum daha çok ağırlık kaldırıyorum kızımı ister istemez sürekli kucağıma alıyorum... Tutacağı varsa tutar. Doktorum da aynısını demişti "sağlıklı ise tutunur değilse yapacak bişey yok yapmak istediğin ne varsa yap kısıtlama kendini"demişti...
Ama sanırım siz sanırım covid'den dolayı diyorsunuz. Şuan için mesliğinize ara verip bırakmayın. Bırakırsanız boşluğa düşüp sürekli tuttu mu tutmadı mi diye düşünüp duracaksınız... Ama hamile kalınca ilk 3 ay rapor alıp evinizde daha streil bir şekilde geçirin...
İnşallah tutunmuştur ama hiç ihtimal dahi vermiyorumÇok teşekkürler mesajınız için. İnşallah o güzel kızın kardeşide size sımsıkı tutunmuştur. Sanırım bende deneyeceğim.=)
Merhaba benimde 4 Ekim transfer oldu dün yani siz normal hayatınıza geri döndünüzmü? Yoksa istirahat mi ediyorsunuz? Benimde 3 gün embriyosuSlmm 32 yaş 5.deneme 3.gun embriyosu 4 Ekim transferim oldu
Merhaba benimde 4 Ekim transfer oldu dün yani siz normal hayatınıza geri döndünüzmü? Yoksa istirahat mi ediyorsunuz? Benimde 3 günSlmm 32 yaş 5.deneme 3.gun embriyosu 4 Ekim transferim oldu
Merhaba benimde 4 Ekim transfer oldu 3 gün embriyosuMerhaba hanımlaryaş 29 ilk denemem 3. Gün embriyosu 16 hücreli, 4 ekimde transfer oldum
Sizin az kalmıs.heyecan var mı ?ben ilkinde cok heyecanlıydım hatta kesin emindim tutacağından da ama olmadı .ilki ilaçsız naturel siklustu şimdi ilaçlı transfer olacak 2.denemem .sizde de farklı bir tedavı mı yapıyorlar 2.de ? Nerede tedavı görüyorsunuz ben Şişli MemorialBenimde 2. denemem 33 yasındayım cuma transfer olcak insallah
Cnm insallah bu son denemen olsunSlmm 32 yaş 5.deneme 3.gun embriyosu 4 Ekim transferim oldu
İlk güzel haberleri sizlerden alacağız desenıze .2 tane 4ekim transferımız varMerhaba hanımlaryaş 29 ilk denemem 3. Gün embriyosu 16 hücreli, 4 ekimde transfer oldum
Kızlar merhaba transfer olanlar bir işte çalışıyor mu ?Özel bir okulda öğretmenim ve Transferden sonra çalışmaya devam etmek zorundayım. Malum covid açıkcası çok tedirginim. 2.denemem olacak.Sizce napayım?
Merhabalarbende 1 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu 3 yıl önceki dondurulmuşları kullanıyorum 3 yıl önce ki transferimden kızıma kucağıma aldım çok şükür şimdide ona kardeş için transfer oldum ama bu sefer hiç belirtim yok
4 ekim transferi masallah 3 olduMerhaba benimde 4 Ekim transfer oldu dün yani siz normal hayatınıza geri döndünüzmü? Yoksa istirahat mi ediyorsunuz? Benimde 3 gün
Merhaba benimde 4 Ekim transfer oldu 3 gün embriyosu
Hoş geldın P Parees umarım güzel şeyler paylaşıp cogalabıldıgımız bir topik olurSelam arkadaslar. Bir süredir takip ediyorum sayfayi fakat hic aktif olarak kullanmadim. Ilk defa burda yaziyorum :) Allah nasip ederse 12 ekim transferim olacak. 5. gün dondurulmus bir adet embryo transferim olacak. Bu 6 denemem olacak. 5 denememin 4ü hamilelikle sonuclandi fakat hepsinde düsük yasadim malesef. Insallah bu sefer olur, dualarinizi bekliyorum. Insallah güzel ve ugurlu bir yol arkadasligimiz olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?