Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Yeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim

Kızlar merhaba transfer olanlar bir işte çalışıyor mu ?Özel bir okulda öğretmenim ve Transferden sonra çalışmaya devam etmek zorundayım. Malum covid açıkcası çok tedirginim. 2.denemem olacak.Sizce napayım?

Merhabalar🙋🏻‍♀️ bende 1 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu 3 yıl önceki dondurulmuşları kullanıyorum 🎈 3 yıl önce ki transferimden kızıma kucağıma aldım çok şükür 🤲🏻 şimdide ona kardeş için transfer oldum ama bu sefer hiç belirtim yok 🙄😔

Kızlar merhaba transfer olanlar bir işte çalışıyor mu ?Özel bir okulda öğretmenim ve Transferden sonra çalışmaya devam etmek zorundayım. Malum covid açıkcası çok tedirginim. 2.denemem olacak.Sizce napayım?
Ben çalışmıyorum ama 3 yıl önce kızımda transfer olduğumda hiç birşeye dikkat etmedim ağır kaldırdım, temizlik yaptım, koştum vs. Hiç kafaya takmadım çok şükür ki sağlıklı bir şekilde doğurdum şuan ayağımda uyuyor 2 yaşında..

1 Ekim'de kardeş için dondurulmuşlardan 1 tanesini daha aldım bunda ilkindeki gibi olmuyor daha çok iş yapiyorum daha çok ağırlık kaldırıyorum kızımı ister istemez sürekli kucağıma alıyorum... Tutacağı varsa tutar. Doktorum da aynısını demişti "sağlıklı ise tutunur değilse yapacak bişey yok yapmak istediğin ne varsa yap kısıtlama kendini"demişti...

Ama sanırım siz sanırım covid'den dolayı diyorsunuz. Şuan için mesliğinize ara verip bırakmayın. Bırakırsanız boşluğa düşüp sürekli tuttu mu tutmadı mi diye düşünüp duracaksınız... Ama hamile kalınca ilk 3 ay rapor alıp evinizde daha streil bir şekilde geçirin...

Ben çalışmıyorum ama 3 yıl önce kızımda transfer olduğumda hiç birşeye dikkat etmedim ağır kaldırdım, temizlik yaptım, koştum vs. Hiç kafaya takmadım çok şükür ki sağlıklı bir şekilde doğurdum şuan ayağımda uyuyor 2 yaşında..

1 Ekim'de kardeş için dondurulmuşlardan 1 tanesini daha aldım bunda ilkindeki gibi olmuyor daha çok iş yapiyorum daha çok ağırlık kaldırıyorum kızımı ister istemez sürekli kucağıma alıyorum... Tutacağı varsa tutar. Doktorum da aynısını demişti "sağlıklı ise tutunur değilse yapacak bişey yok yapmak istediğin ne varsa yap kısıtlama kendini"demişti...

Ama sanırım siz sanırım covid'den dolayı diyorsunuz. Şuan için mesliğinize ara verip bırakmayın. Bırakırsanız boşluğa düşüp sürekli tuttu mu tutmadı mi diye düşünüp duracaksınız... Ama hamile kalınca ilk 3 ay rapor alıp evinizde daha streil bir şekilde geçirin...
Çok teşekkürler mesajınız için. İnşallah o güzel kızın kardeşide size sımsıkı tutunmuştur. Sanırım bende deneyeceğim.=)

Çok teşekkürler mesajınız için. İnşallah o güzel kızın kardeşide size sımsıkı tutunmuştur. Sanırım bende deneyeceğim.=)
İnşallah tutunmuştur ama hiç ihtimal dahi vermiyorum🙃 ama inşallah sizinki tutunmuştur. O ilk duyguyu yaşamanızı çok isterim tabi isteyen herkesin hayırlı sağlıklı ve upuzun ömürlü evlatları olsun..

Selam arkadaslar. Bir süredir takip ediyorum sayfayi fakat hic aktif olarak kullanmadim. Ilk defa burda yaziyorum :) Allah nasip ederse 12 ekim transferim olacak. 5. gün dondurulmus bir adet embryo transferim olacak. Bu 6 denemem olacak. 5 denememin 4ü hamilelikle sonuclandi fakat hepsinde düsük yasadim malesef. Insallah bu sefer olur, dualarinizi bekliyorum. Insallah güzel ve ugurlu bir yol arkadasligimiz olur :)

Benimde 2. denemem 33 yasındayım cuma transfer olcak insallah 🙏
Sizin az kalmıs.heyecan var mı ?ben ilkinde cok heyecanlıydım hatta kesin emindim tutacağından da ama olmadı .ilki ilaçsız naturel siklustu şimdi ilaçlı transfer olacak 2.denemem .sizde de farklı bir tedavı mı yapıyorlar 2.de ? Nerede tedavı görüyorsunuz ben Şişli Memorial

Merhaba hanımlar 🥰 yaş 29 ilk denemem 3. Gün embriyosu 16 hücreli, 4 ekimde transfer oldum 🙏🏼
İlk güzel haberleri sizlerden alacağız desenıze .2 tane 4ekim transferımız var 🙏🤰😊 var mı belirti vs ? Ben ilk transferde idrara cok sıkışmıştım cok zorlandım sizlerde durum neydi ?

elinahazer elinahazer seni çok iyi anlıyorum ki ben de öğretmenım .covid surecınde hamılelık planladığımıza göre bu riski en baştan almıs oluyoruz .ben kamudayım ama ben de çalışmak zorundayım.olacağı varsa oluyor boş ver biz gönlümüzü ferah tutalım .nerede tedavı görüyorsun?ilki dondurulmuş muydu senın de ?tek embriyo muydu ?

Merhabalar🙋🏻‍♀️ bende 1 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu 3 yıl önceki dondurulmuşları kullanıyorum 🎈 3 yıl önce ki transferimden kızıma kucağıma aldım çok şükür 🤲🏻 şimdide ona kardeş için transfer oldum ama bu sefer hiç belirtim yok 🙄😔
Benbirdost Benbirdost güzel haberi ilk senden alacağız insallah.en erken sen varsın 1ekimle 🙏😊 aynı merkezde mi devam ettin 3.transfere de ? Sakıncası yoksa yaş kaç ?

Selam arkadaslar. Bir süredir takip ediyorum sayfayi fakat hic aktif olarak kullanmadim. Ilk defa burda yaziyorum :) Allah nasip ederse 12 ekim transferim olacak. 5. gün dondurulmus bir adet embryo transferim olacak. Bu 6 denemem olacak. 5 denememin 4ü hamilelikle sonuclandi fakat hepsinde düsük yasadim malesef. Insallah bu sefer olur, dualarinizi bekliyorum. Insallah güzel ve ugurlu bir yol arkadasligimiz olur :)
Hoş geldın P Parees umarım güzel şeyler paylaşıp cogalabıldıgımız bir topik olur 🙏🤰🌞5deneme 4 ü pozitif olması aslında harıka bir şey .ama düşmesi neden araştırılmadan mı koyuyorlar embriyoyu her defasında neden ,nasıl düşüyor ?pgt yaptırmadınız mı ?nerde tedavi görüyorsun be yaş kaç sakıncası yoksa ?

Back
X