Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Cnm benım 2kurtajım vardı biri 7haftalık ama diğeri büyüktü 13haftalık .belki o yüzden hısteroskopi önerildi .aslında hsg m de temızdi ama yine de önerdi doktorum .hem çizik de atarız ihtomal artar dendi .sonuç olarak hısteroskopi temız geldı cızık de atıldı ama bebegım yine de tutunmadı
Evet canım ondan yapılmıştır büyük ihtimalle ama hiç belli olmuyor ben de biraz önce bir konu okudum o da aynı şekilde histeroskopi, rahime çizik atma, serum vs aklına gelebilecek herşey denenmiş ama o transferi tutmamış bir sonrakinde hiçbişey yapılmamış o tutmuş :)) yani nasip kısmet bu noktada sanırım hiç kafana takma olana kadar devam inşallah 2. transferimizde kavuşuruz

Merhabalar🙋🏻‍♀️ bende 1 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu 3 yıl önceki dondurulmuşları kullanıyorum 🎈 3 yıl önce ki transferimden kızıma kucağıma aldım çok şükür 🤲🏻 şimdide ona kardeş için transfer oldum ama bu sefer hiç belirtim yok 🙄😔
ilk 10 gün evde kalırsan iyi olur .

Yarin transferimin 8. Günü dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmisti 1 ekimde. Normalde test tarihim 11 Ekim. Yarin kan versem çıkar mı ki. Yoksa beklesem mi
Dondurulmuş olduğu için çıkar ben senden umutluyum.. bende yarın tekrar kan vericem..

Haha ben değilim ya içime bi hüzün çöktü. Bence sen bu konuda cok şanslısın 😊
Sana bişey söylim mi? Başlarda çok mutlu olduysan için kıpır kıpır olduysa vardır benim hem kızımda öyle oldu hemde bunda öyle oldu. Ama bunda sonlara doğru aynı senin gibi umutsuz vakaydım çünkü kızımdaki belirtiler daha çok belliydi bunda çok kisa anlık belirtiler olup kayboluyor. Bide ben kızımda farketmemiştim bunda farkına vardım göbeğimin alt tarafı şiş 🥰

Ben 20 Eylül Pazartesi ikindin transfer oldum,40 yaşında olduğum için doktor 3 embriyo koymak istedi, Pazartesi iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi, 5. deneme olduğu için olmayacağına o kadar emindimki , klinikte doğru dürüst yatmadım bile.Klinikten eve gelene kadar 1 saat araba seyahati yaptım ve evde dinlendim.Salı günü 6 saat derse girdim :) Dersim koca bir amfideydi, basamakları çıktım çıktım indim 😊Çarşamba günü evdeydim.Perşembe günü üçüncü embriyo transferini yaptı (6 günlük).Perşembe sabah işe gittim 3 saat ders anlattım ve öğleden sonra transferim oldu.Perşembe klinikten eve yine 1 saat seyahat ettim.Perşembe dinlendim akşam.Cuma sabah işe gittim tekrar ama dersim yoktu hep sandalyede oturdum mesai bitene kadar.Sonrada eve geldim :) Tuttu🧿🤲🧿🤲🤲🤲, 5. Denememde , 40 yaşında (Kasımda 40 oluyorum )😆
Rabbim korusun sizi ve bebeğinizi inşallah 🙏🏼❤️❤️Benimde Ekim sonuna olacak inşallah transfer. Birde seyi nerak ediyorum. Dondurulmus transfer edilecek benim ki. Reglin 2. Gunu cagirdi dr ortalama kac gun suruyor hazirlik

Rabbim korusun sizi ve bebeğinizi inşallah 🙏🏼❤️❤️Benimde Ekim sonuna olacak inşallah transfer. Birde seyi nerak ediyorum. Dondurulmus transfer edilecek benim ki. Reglin 2. Gunu cagirdi dr ortalama kac gun suruyor hazirlik
Benim Reglim 1 Eylül’deydi.3 Eylül’de kontrole gittim.20 Eylül’de transfer oldu.

Sana bişey söylim mi? Başlarda çok mutlu olduysan için kıpır kıpır olduysa vardır benim hem kızımda öyle oldu hemde bunda öyle oldu. Ama bunda sonlara doğru aynı senin gibi umutsuz vakaydım çünkü kızımdaki belirtiler daha çok belliydi bunda çok kisa anlık belirtiler olup kayboluyor. Bide ben kızımda farketmemiştim bunda farkına vardım göbeğimin alt tarafı şiş 🥰
Ya evet içim kıpır kipirdi ama heyecandandı yoksa bebegi kıpırdayan birsey olduğu için değil😃 Yani hiç ama hiç hiç belirtim yok insan birsey hisseder bebek sonuçta 13 günlük suan. Neyse teste fln gidesim yok zaten bakalim haber veririm sonucu.

Ya evet içim kıpır kipirdi ama heyecandandı yoksa bebegi kıpırdayan birsey olduğu için değil😃 Yani hiç ama hiç hiç belirtim yok insan birsey hisseder bebek sonuçta 13 günlük suan. Neyse teste fln gidesim yok zaten bakalim haber veririm sonucu.
Ne zaman gideceksiniz sonuca?

Cnm insallah bu son denemen olsun 🙏 nerede teadavi görüyorsun ?5i de aynı yerde miydi ? Benım 2.denemem .Allah yardımcımız olsun .Hoş geldın
Aminnn hepimiz için inşallah canım 2 su özeo de oldu 3 devlet hastanesi'nde

Back
X