Normalde pazartesi dedi doktorum. Ya beklerim yada bu gece veya yarın yaparim:)Ne zaman gideceksiniz sonuca?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde pazartesi dedi doktorum. Ya beklerim yada bu gece veya yarın yaparim:)Ne zaman gideceksiniz sonuca?
Ban adr rapor verdi evdeyim dinleniyorum siz ne yaptınızMerhaba benimde 4 Ekim transfer oldu dün yani siz normal hayatınıza geri döndünüzmü? Yoksa istirahat mi ediyorsunuz? Benimde 3 gün embriyosu
Ben tek embriyo ve 3.gun oldum cnm neden üzülüyorsun 5.denemem benim digerlerinde hep blasto idi ve 5 embriyo vardı çift transferde yapıldı ama tutmadı bu kez böyle denendi vardır bir hayr lutfen umutlu olArkadaşlar benim gibi 3. Gun embriyosu ve tek olarak transfer olan var mi , şansim çok düşük![]()
Canim inşallah guzel olur hepimiz icin , senin yas kaçtı genetik test filan yaptıklar mi, bana ilk deneme diye hiç test yapilmadi amh dusuk benim sadece 1 embiryo olustu senin kac embriyo vardiBen tek embriyo ve 3.gun oldum cnm neden üzülüyorsun 5.denemem benim digerlerinde hep blasto idi ve 5 embriyo vardı çift transferde yapıldı ama tutmadı bu kez böyle denendi vardır bir hayr lutfen umutlu ol![]()
Benim 3 gündür adet ağrılarım oluyor arada genel de sol.kasigimda batmalar var göğüsler sızlıyor hassas bu şekilde4ekimde transfer olan arkadaşlar bugün 3.gününüz var mı belirti vs bir şey ?
İnsallah canım yapıldı tüm tetkikler dediğim gibi diğerlerinde hep 20 30 yumurta toplama olurdu 5 6.7 embriyor olurdu ama sonuç negatif ben hep dedim ki 1 olsun sağlıklı olsun dua niyetine mi geçti bilmiyorum bu kez 3 yumurta toplandi 2 embriyom oldu biri sonlandı diğeri transfer oldu yaşım 33Canim inşallah guzel olur hepimiz icin , senin yas kaçtı genetik test filan yaptıklar mi, bana ilk deneme diye hiç test yapilmadi amh dusuk benim sadece 1 embiryo olustu senin kac embriyo vardi
Hayırlısı olsun canım. Rabbim kucakları mızı boş koymasın.Normalde pazartesi dedi doktorum. Ya beklerim yada bu gece veya yarın yaparim:)
Gözün aydınn canım adet agrilari oldumu hicE epoh34 şimdi tarihe not yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıyorum
2 ekim (transfer olduğum günün ertesi günü);
17.35 çok şiddetli göğsüm daralıyor. Aç olmadığım halde karnım gurulduyor. Bu kızımda da olmuştu ama hiç belirtiden saymamıştım. Şimdi saysam mı?17.50 yaklaşık bi 10 sn kadar karnıma iğne saplanıyor gibi oldu. Hâlâ sırtımı yaslayinca daraliyorum. Öne doğru eğilince geçiyor daralma.. 18.15 çok hafif baş ağrısı var. Ama bu bir belirti olmayabilir çünkü sabah duş aldım ve ıslak bir şekilde saçımı bağlayıp evden çıktım belki oyüzden ağrıyor olabilir
hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak gel miniğim
. 18.22 göbeğimin alt tarafı hafif ağrıyor. Ve hâlâ sırtımı yaslayinca nefesim daralıyor. Bütün bunlar ilk günden belirti mi gerçekten
sürekli idrarım geliyor
bide tuhaf bişey var ama bunu kimseyle paylaşmicam çünkü tam da 18.41 de şuan içim bi kımıl kımıl oldu acaba bu hissetmek mi oluyor miniğimi
kızımda da transfer sonrası çok mutluydum hatta kendime hiç dikkat etmiyordum koşuyordum ağır kaldırıyorum ve olumlu olumsuz hiç bişey hissetmiyordum. Sanırım o duygu aslında olumlu olduğu için iç güdüsel olabilir mi?
Çok fazla gaz var. Ve baş ağrısı hafif derecede devam ediyor. Gözlerime de vuruyor ağrı. Ateşim 36.7
3 Ekim
6.56 çok hafif derece karnıma batma oldu çok kısa sürdü yine.. 18.02 ara ara çok kısa süreli göbeğimin sol alt tarafına ağrılar giriyor. Ama hafif ağrılar şiddetli değil. Bunu belirtiden saymıyorumminik fare sen tutarsan kesin erkeksin bence çünkü ben ablanda daha farklı belirtiler yaşadım
4 Ekim;
Sabah yataktayken sağ kasığımda 2-3 saniyelik batmalar oldu. Sonra bacağıma vurdu ağrısı. Aslında transfer öncesi göğüslerim şiş ve çok hafif ağrıyordu şuan da daha şiş bayağı bi büyüdülerve biraz daha fazla ağrıyor ama ben biraz umutsuzum hep kızımda ki gibi keskin net belirtiler arıyorum onlarda yok
eveeettt vajinada batmalar oldu çok şükür ve çok şükür idrar yaparken ağrılarda başladı tıpkı kızımda olduğu gibi şimdi daha umutluyum ama değişik bi hap kullanıyorum onun etkisi olabilir mi diye de korkuyorum
. 19.30 sol kasıkta batma bu sefer bi 10 sn kadar sürdü. Kızımda da olmuştu ama onda 5.gün oldu. Bu arada bugün 3.gun erken gebelik testi yaptım ve negatifti...
5 ekim;
5 saniyelik çok hafif karın ağrısıbelirtiler gidiyor olumsuz biliyorum...
6 Ekim
Veeee sabahın köründe ilk idrarla erken gebelik testinde bana ben burdayııımm dedin miniğimokadar çok belirsizdi ki anca testi elime alıp sağa sola oynatınca zar zor bi gölge görüyordum. Hemen eşime gösterdim ben göremiyorum dedi
acaba ben mi yanlış görüyorum diye düşünüp resmini çekip arkadaşlarıma gönderdim onlarda görüyoruz dedi. Oysa ki ben çıplak gözle zor görüyorum çektiğim resimlerde görünmüyordu ama arkadaşlarımın gözleri benimkilerden daha iyiymiş hemen gördüler
ve testim ilerleyen saatlerde kurudukça daha çok belli oldu..
ama eşim bana hâlâ inanmayıp yok diyordu
yarın kesinlikle kana gitmeliyim
7 Ekim
Tam da bugün yani transfer gününü saymazsak 6.günümde kızımda hem idrarda hemde kanda kızımı gördüğüm gün, bu sefer ikinci bebeğimin haberini aldımsabah ilk işim idrar testi yapmak oldu birazcık daha belirgindi sonrasında da kan verdim veeee 31.12
çooookk şükür Allah'ım bana bu günleri yaşattığın için
bu arada daha ben test sonucumu öğrenmeden annemlerde oturuyordum çok uykum geliyordu gözlerim baygın baygındı o sırada komşumuz geldi hamile misin dedi
yoo ne oldu ki dedim
sanki öyle bi tipin var dedi
akşama eşime sürpriz yapıp pozitif kan sonucumu gözüne sokmam gerekiyor
eşime sürprizi kızımla birlikte yaptım çok mutlu oldu ve ben yine şok olacak bişey öğrendim
Yine ben sonucumu öğrenmeden eşimin iş yerine kuzeni gelmiş. Benim hamile olup olmadığımı sormuşeşimde dün test yaptı illede pozitif hamileyim diyordu ama ben görmedim demiş
meğer eşimin kuzeni beni rüyasında hamile görmüş herkese malûm oluyor da benim kocaya olmuyor
Bu arada test sonucum gelmeden önce çok uykum geliyordu ama aniden oldu bu ve baygın bakıyordum. 2 saat sonra uykulu halimden eser kalmadi. Akşamda aynı şekilde bir anda uykum geldi ve baygın bakıyordum 2 saat sonra hiç uykum var gibi değildim... Birde gaz var..
Anladım canım zaten cok yumurta olunca kalitesiz oluyormuş, doktor yuksek doz vermisti bana 14 yumurtadan 1 embriyo oldu buna şükür hic embriyo elde edemeyenler var, insallah tutunurlar, ben de cok fena adet sancisi var 2. Gun basladi transferim 5 ekim, senin kalitesi neydi embriyonun canim ben de 27 yasindayimİnsallah canım yapıldı tüm tetkikler dediğim gibi diğerlerinde hep 20 30 yumurta toplama olurdu 5 6.7 embriyor olurdu ama sonuç negatif ben hep dedim ki 1 olsun sağlıklı olsun dua niyetine mi geçti bilmiyorum bu kez 3 yumurta toplandi 2 embriyom oldu biri sonlandı diğeri transfer oldu yaşım 33
Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallahAy evet simdi gordum cooook sevindimmmRabbim korusun sizi de bebisimizi de
Bebek kıpırdıyor anlamında demedim canım. Heyecandan oluyor ve çok farklı bi heyecan oluyor. Ben kizimdayken olumlu olumsuz hiç bişey düşünemiyordum ama çok da mutluydum ve onda hiç sabırsızlık edip bundaki gibi 3.gun yapmadım onda 7 gün öylesine yaptım yani sabırsız değildim yapmasam yine son güne kadar yapmazdım sıkıntı yapmıyordum... İnşallah sende de vardır. Mutlaka haber verYa evet içim kıpır kipirdi ama heyecandandı yoksa bebegi kıpırdayan birsey olduğu için değilYani hiç ama hiç hiç belirtim yok insan birsey hisseder bebek sonuçta 13 günlük suan. Neyse teste fln gidesim yok zaten bakalim haber veririm sonucu.
Tamam canim verim kesinlikle. Sen yaptın mı kan testi bidaha. Arttı mi belirtilerin?Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah
Bebek kıpırdıyor anlamında demedim canım. Heyecandan oluyor ve çok farklı bi heyecan oluyor. Ben kizimdayken olumlu olumsuz hiç bişey düşünemiyordum ama çok da mutluydum ve onda hiç sabırsızlık edip bundaki gibi 3.gun yapmadım onda 7 gün öylesine yaptım yani sabırsız değildim yapmasam yine son güne kadar yapmazdım sıkıntı yapmıyordum... İnşallah sende de vardır. Mutlaka haber ver![]()
Sorma ya dün gece çok kötü midem bulaniyordu çok kötüydüm. Bide kızımda 2 yaşında ayağımda onu sallarken aniden midem bulandı kızımı hemen ayağımdan attım koştum banyoya Allah'tan uyanmadı bari. Sabah tekrar kan verdim 115 çıktı sonucum. Salı günü Dr randevum var.. şuanda da çok kötü midem bulanıyorTamam canim verim kesinlikle. Sen yaptın mı kan testi bidaha. Arttı mi belirtilerin?
Yok canım olmadı. Bütün belirtilerim burada yazdıklarım benim adet öncesi de adet ağrılarım olmazdı zaten. Sadece bel ağrısı olurdu ordan anlardım adet olacağımı bu sefer o da olmadı..Gözün aydınn canım adet agrilari oldumu hic
Ay ne güzel artmış değerin. Olacak bunlar yavaş yavaş artik:) Insallah doktor da güzel şeyler soyler:)Sorma ya dün gece çok kötü midem bulaniyordu çok kötüydüm. Bide kızımda 2 yaşında ayağımda onu sallarken aniden midem bulandı kızımı hemen ayağımdan attım koştum banyoya Allah'tan uyanmadı bari. Sabah tekrar kan verdim 115 çıktı sonucum. Salı günü Dr randevum var.. şuanda da çok kötü midem bulanıyor
Yaa Allah razı olsun canım benim inşallah sende de böyle sevinecezAy ne güzel artmış değerin. Olacak bunlar yavaş yavaş artik:) Insallah doktor da güzel şeyler soyler:)
Anladım canım demek ki herkeste farklı belirti oluyor Rabbim sağlıkla.nasip etsinYok canım olmadı. Bütün belirtilerim burada yazdıklarım benim adet öncesi de adet ağrılarım olmazdı zaten. Sadece bel ağrısı olurdu ordan anlardım adet olacağımı bu sefer o da olmadı..
Aldığımız progesteron ilaçları adet olmamızı engelliyor bu süreçte. Senin bahsettiğin muhtemelen yerleşme kanamasıYa birşey sorcam. Bu süreçte adet olabiliyormuyuz yoksa ilaçlar baskiliyor mu bilgisi olan var mı? Demin affedersiniz akıntım ile beraber igne ucu kadar kan gelmiş ama adet işareti mi acaba. Sol kasigimda da batma oluyor bide genital bölgem sızlıyor.
Yaa valla ümitlenmek istemiyorum inşallah öyledir tabi. Siz yaptınız mı test 5. Gün embriyosu mu?Aldığımız progesteron ilaçları adet olmamızı engelliyor bu süreçte. Senin bahsettiğin muhtemelen yerleşme kanamasıKasıkta batmalar da hamilelik belirtisi sayılıyor. Tutunmuş olabilir minik
Bu arada ben de 1 ekimde transfer olanlardanım
![]()
Bide baby 2 gün içinde yerleşiyor mu zaten 5m gün embriyosunda neden 8. Gün yerlesme kanamasi olur bilginiz var mı?Aldığımız progesteron ilaçları adet olmamızı engelliyor bu süreçte. Senin bahsettiğin muhtemelen yerleşme kanamasıKasıkta batmalar da hamilelik belirtisi sayılıyor. Tutunmuş olabilir minik
Bu arada ben de 1 ekimde transfer olanlardanım
![]()