Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Benim bu 3.değil 2.transferim olacak. İlkine 3 yıl önce gittim ve ilk denemede tuttu. 1 Ekim'de de 2.için gittik çok sükur bugün pozitifi gördüm yarın tekrar test yapıp kan vermeye gidecem inşallah.Benbirdost güzel haberi ilk senden alacağız insallah.en erken sen varsın 1ekimle
aynı merkezde mi devam ettin 3.transfere de ? Sakıncası yoksa yaş kaç ?
Offf benimde öyleydi hatta sırt üstü çok zor uzandım acı çektim resmen o kadar su içmemek lazımmışİlk güzel haberleri sizlerden alacağız desenıze .2 tane 4ekim transferımız varvar mı belirti vs ? Ben ilk transferde idrara cok sıkışmıştım cok zorlandım sizlerde durum neydi ?
Tebrık edıyorum ,sağlıkla da gelsin insallah .ilk pozitifi de almış olduk darısı bizlerin başınaTeşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Benim bu 3.değil 2.transferim olacak. İlkine 3 yıl önce gittim ve ilk denemede tuttu. 1 Ekim'de de 2.için gittik çok sükur bugün pozitifi gördüm yarın tekrar test yapıp kan vermeye gidecem inşallah.
Evet bu da aynı merkezde çünkü dondurulmuşlardan kullanıyorum ve yaşım 31sizin yaş kaç?
Merhaba cnm ben de Şişli Memorialda tedavi görüyorum ilk transferim negatif oldu maalesef, senin ilaçlı olması nasıl karar verildi rahim kalınlaşma sorunun var mıydı? Benim ilki tazeydi şimdi dondurulmuş olucak kısmetse, inşallah hepimiz bu sefer kavuşuruzSizin az kalmıs.heyecan var mı ?ben ilkinde cok heyecanlıydım hatta kesin emindim tutacağından da ama olmadı .ilki ilaçsız naturel siklustu şimdi ilaçlı transfer olacak 2.denemem .sizde de farklı bir tedavı mı yapıyorlar 2.de ? Nerede tedavı görüyorsunuz ben Şişli Memorial
Heyecan stres hepsi var. Ilki bos gebelik oldu yine ayni sey olcak korkusu var. Ayni ilaclari kullaniyorum ama dozu fazla. Bugun progestan fitilini 4 kere yapcam.uludag universitesindeyimSizin az kalmıs.heyecan var mı ?ben ilkinde cok heyecanlıydım hatta kesin emindim tutacağından da ama olmadı .ilki ilaçsız naturel siklustu şimdi ilaçlı transfer olacak 2.denemem .sizde de farklı bir tedavı mı yapıyorlar 2.de ? Nerede tedavı görüyorsunuz ben Şişli Memorial
Merhaba cnm insallah bu son olur diyelım .benım ilki de dondurulmuştu ama ilaçsız naturel siklustu transferım tutmadı .bu defa estrofem başlattılar ilaçlı olacak transferim insallah bu tutar ne diyeyım .2embrıyom vardı pgt den sağlıkı gelen ilki tutmadı.bu son embriyom .bu da tutmazsa her şeye en baştan başlamak cok gözümü korkutuyor.senın başka donmuş embriyo n var mı ?doktorun kim ?benım kadrıye Beril Yüksel . Senın de tek transfer dimi ?Merhaba cnm ben de Şişli Memorialda tedavi görüyorum ilk transferim negatif oldu maalesef, senin ilaçlı olması nasıl karar verildi rahim kalınlaşma sorunun var mıydı? Benim ilki tazeydi şimdi dondurulmuş olucak kısmetse, inşallah hepimiz bu sefer kavuşuruz![]()
Yok cnm en son 9,5 ölçüldü rahım kalınlığım ve gayet iyi demıslerdı.sende sorun ne ?Merhaba cnm ben de Şişli Memorialda tedavi görüyorum ilk transferim negatif oldu maalesef, senin ilaçlı olması nasıl karar verildi rahim kalınlaşma sorunun var mıydı? Benim ilki tazeydi şimdi dondurulmuş olucak kısmetse, inşallah hepimiz bu sefer kavuşuruz![]()
Ayy cnm sen transfer gününü saymazsak 6.gün cok erken ogrenmıssınMerhabalarbende 1 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu 3 yıl önceki dondurulmuşları kullanıyorum
3 yıl önce ki transferimden kızıma kucağıma aldım çok şükür
şimdide ona kardeş için transfer oldum ama bu sefer hiç belirtim yok
![]()
Merhaba cnm insallah bu son olur diyelım .benım ilki de dondurulmuştu ama ilaçsız naturel siklustu transferım tutmadı .bu defa estrofem başlattılar ilaçlı olacak transferim insallah bu tutar ne diyeyım .2embrıyom vardı pgt den sağlıkı gelen ilki tutmadı.bu son embriyom .bu da tutmazsa her şeye en baştan başlamak cok gözümü korkutuyor.senın başka donmuş embriyo n var mı ?doktorun kim ?benım kadrıye Beril Yüksel . Senın de tek transfer dimi ?
Yok cnm en son 9,5 ölçüldü rahım kalınlığım ve gayet iyi demıslerdı.sende sorun ne ?
Bi de canım estrofeme şuan başladın mı yoksa adet olduktan sonra mı başlanılıyor? onu ben de bi sorayım bakalım benmki ilaçlı mı olucak ilaçsız mıMerhaba cnm insallah bu son olur diyelım .benım ilki de dondurulmuştu ama ilaçsız naturel siklustu transferım tutmadı .bu defa estrofem başlattılar ilaçlı olacak transferim insallah bu tutar ne diyeyım .2embrıyom vardı pgt den sağlıkı gelen ilki tutmadı.bu son embriyom .bu da tutmazsa her şeye en baştan başlamak cok gözümü korkutuyor.senın başka donmuş embriyo n var mı ?doktorun kim ?benım kadrıye Beril Yüksel . Senın de tek transfer dimi ?
Cnm benımle alakalı tek sorun yaş 37.amh 5.70 tüm her şey oldukça iyi .pgt ye de yaş dolayısıyla gönderiyoruz daha önce down sendromlu bebegım kürtajla alındı .eşimde morfoloji 0 ,ileri hız 0,sperm 20 milyon .esımde bıraz sıkıntılar var .daha önce 8ay ıcınde dogal yolla 2defa hamıle kaldım ikisini de kaybettım .geç evlendık biz .Semra hocayı bi kez gördüm o da muayene degıl ,histeroskopi yapmıştı bana geçen ay transferden once .başkana da hıc muayene falan olmadım .Eylül ayında ilk transferımı olurken çizik atalım rahım temız ama yine de bi histeroskopi yapalım dedıler bı sorun da çıkmadı rahimde .yani bana transfer öncesi pgt ,histeroskopi,çizik yapılacak ne varsa da yapılmıştı en baştan ama tutmadı .dogal yoldan bu kadar kolay hamıle kalırken tüp bebek tutmadı .Beril hnm %70 şans vermıstı ama olmadı .yorumu şaşırdım oldu bu defa da ılaclı transfer yapalım dedı .deneme yanılma ile tedavı belurlenıyor bence .2.transferimde Beril hnm amerıkada olacakmıs ya Yücel bey ya da gönül hanım yapacakmış trabsferımı .habgısını istesem bilemedım yücel hocaya Daha önce hıc muayene de olmadımDoktorum Yücel bey cnm, benim amh düşüklüğüm var eşimin değerleri de biraz düşük. 4 embriyom vardı pgtsiz, pgt ye pek gerek görülmedi embriyo sayısı da çok olmayınca. Şimdi ilki gitti geriye 3 tane kaldı, birisi tekli diğeri ikişerli olarak bir tüpe koyuldu. Beril hoca ile Yücel bey bence ikisi de çok iyiler inşallah dediğin gibi bu sefer kavuşuruz :) Bu arada cnm sen hiç Semra hoca ile görüşmüş müydün ya da muayenene girmiş miydi? Bir de Beril hoca negatif transfer sonrası neler söyledi cnm? :) Ben de biran önce ekim adetim gelse de transfer hazırlıklarına başlasam diye bekliyorum
Adetun 3.günü başladım cnmBi de canım estrofeme şuan başladın mı yoksa adet olduktan sonra mı başlanılıyor? onu ben de bi sorayım bakalım benmki ilaçlı mı olucak ilaçsız mı
Anladım cnm yaşında bişey yok bence gayet normal :)) amh ın maşallah çok iyiymiş o yüzden bence hiç korkma önemli olan yumurta olması benceCnm benımle alakalı tek sorun yaş 37.amh 5.70 tüm her şey oldukça iyi .pgt ye de yaş dolayısıyla gönderiyoruz daha önce down sendromlu bebegım kürtajla alındı .eşimde morfoloji 0 ,ileri hız 0,sperm 20 milyon .esımde bıraz sıkıntılar var .daha önce 8ay ıcınde dogal yolla 2defa hamıle kaldım ikisini de kaybettım .geç evlendık biz .Semra hocayı bi kez gördüm o da muayene degıl ,histeroskopi yapmıştı bana geçen ay transferden once .başkana da hıc muayene falan olmadım .Eylül ayında ilk transferımı olurken çizik atalım rahım temız ama yine de bi histeroskopi yapalım dedıler bı sorun da çıkmadı rahimde .yani bana transfer öncesi pgt ,histeroskopi,çizik yapılacak ne varsa da yapılmıştı en baştan ama tutmadı .dogal yoldan bu kadar kolay hamıle kalırken tüp bebek tutmadı .Beril hnm %70 şans vermıstı ama olmadı .yorumu şaşırdım oldu bu defa da ılaclı transfer yapalım dedı .deneme yanılma ile tedavı belurlenıyor bence .2.transferimde Beril hnm amerıkada olacakmıs ya Yücel bey ya da gönül hanım yapacakmış trabsferımı .habgısını istesem bilemedım yücel hocaya Daha önce hıc muayene de olmadım
Ben daha adet olmadım ilk randevuya gittiğimde sorarım onu daAdetun 3.günü başladım cnm
Amin inşallah şimdi hastaneden geldim kan verdim. İnşallah sizlerde pozitifi görürsünüz. Ve sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun inşallah.. ilaçlı transfer derken ne demek istediniz anlamadım? Ama transfer olmadan öncesinden ilaçlarıma başladım evet ilaçlarımın içinde günde 3 tane estrofemde var. 5.gün dondurulmuş..Tebrık edıyorum ,sağlıkla da gelsin insallah .ilk pozitifi de almış olduk darısı bizlerin başınabenım yaş ileri ,37 malesef .nerede tedavı görüyorsunuz? İlaçlı transfer mi oldunuz yani estrofem kullandınız mı 5.gün embriyosu dimi