Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Bidahaki gidisinizde bir sorun isterseniz doktorunuza .
Kac yumurtaniz toplandı ?
Embryo ne kadar olustu?
6 yumurta toplandı 4 tane dollenmisti 5.gune sadece 1 embriyo kalmış
Kısmet bakalım 18.gün transfer için uygun oluyormuş formdaki arkadaşlar yazmışlar ilk kontrolde estrofemi 3 e çıkarttı rahim kalinligi iyi dedi sadece

6 yumurta toplandı 4 tane dollenmisti 5.gune sadece 1 embriyo kalmış
Kısmet bakalım 18.gün transfer için uygun oluyormuş formdaki arkadaşlar yazmışlar ilk kontrolde estrofemi 3 e çıkarttı rahim kalinligi iyi dedi sadece
Sağlıkla ilerlesin inşallah. Estrofem haricinde neler kullanıyorsunuz acaba?

Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin tarihlerimiz aynıymış bende 37 yaşında 3. Denemem ekim 16 da transfer olacak inşallah
İnsallah arkadasım .bu son olsun hepımız için 🤰😘sen nerede tedavi görüyorsun ?sorun ne kısaca bahsedebilir misin ? Bana sürekli anne yaşı dıyorlar da cok bunaldım

Canım transfer günü ve sonrasında adet ağrısı gibi bir ağrı oldu iki gün yataktan çıkamadım arada kasık ağrım oluyor ama galiba ilaçlardan 3. Gün baş ağrım oldu son iki gündür de böbrek ağrısı hissediyorum. Farklı bir belirti yada yerleşme kanaması olmadı eşim çok kızıyor ama sanki olmayacak gibi hissediyorum bilmiyorum farklı bişey hissedecek miyim sizde varmı test günüm 15 i
Bendede yerleşme olmadı sabahki testim pozitif 🙏🌸🤰🥰🥰🥰

Testim inşallah sağlıkla ilerler

Eklentiler

• IMG_20211011_090148.webp
    IMG_20211011_090148.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar 3 gün embriyosu 7 günüm bu sabah testim silik pozitif 4 Ekim transfer günümdü rabbime çok şükür 🤰🥰❣️❣️🧿
Yaa 3.gun embriyosu muydu benim ki 5.gun olmasına rağmen tek çizgi maalesef bu sefer de olmadı demekki nasip senin adına çok sevindim canm

Merhaba kaçıncı gün test yaptınız benim 3 gün embriyosu 6 günüm bugün negatif idrar testi erken olduğu için böle çıkmıştır değilmi
Ben test yapmadım yapmayı düşünmüyorum şuan canım etkendir daha

Back
X