Ay inşallahDoktorum bilgisi var zaten canım çok mutluyum rabbim herkese tatdırsın bu duyguyu inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahDoktorum bilgisi var zaten canım çok mutluyum rabbim herkese tatdırsın bu duyguyu inşallah![]()
Benimde 340 geldi canım senin belirtilerine umutlanmistim ben testi bile senden sonra yaptım Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimizeSaol tşk ederim canım![]()
5. Gün embriyosuydu dimi canımBenimde 340 geldi canım senin belirtilerine umutlanmistim ben testi bile senden sonra yaptım Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize![]()
Sağlıkla artsın inşallah gözünüz aydıBenimde 340 geldi canım senin belirtilerine umutlanmistim ben testi bile senden sonra yaptım Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize![]()
3.gun canım5. Gün embriyosuydu dimi canım
En yakında o güzel haberi sende al canimmSağlıkla artsın inşallah gözünüz aydı![]()
Evet canım benim senin baya iyi maşallah bugünmü verdin testiBenimde 340 geldi canım senin belirtilerine umutlanmistim ben testi bile senden sonra yaptım Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize![]()
Ayyy bir ben kaldım galiba bizim dönem transfer olup test yapmayanEn yakında o güzel haberi sende al canimm![]()
Duamdasinnn canımAyyy bir ben kaldım galiba bizim dönem transfer olup test yapmayandua edin banada
![]()
Bugün verdim canım 8 de salı günü tekrar gideceğimEvet canım benim senin baya iyi maşallah bugünmü verdin testi
Ay inşallahbana özet geçer misin aynı gün olduk ya transfer bana 12 dedi doktorum yarını bekliyorum ama bugün fenalıklar geçiriyorum
belirtin oldu mu ne var ne yok bende hiç lekelenme filan hiç bir şey yok o kasık ağırlarım filanda azaldı baya aşırı korkuyorummmm dua et banada
![]()
İlk zamanlar göğüs hassasiyeti çoktu azaldı baya yine ilk zamanlar batmalarım çoktu onlarda azaldı korkma bu yüzden benimde belirtilerim azaldı baya Bi inşallah sendende güzel haberler alıcaz inanki idrar tahlili yapmasam direk bugün öğrenecek olsaydım bu azalan belirtilere göre kesin yok derdimAy inşallahbana özet geçer misin aynı gün olduk ya transfer bana 12 dedi doktorum yarını bekliyorum ama bugün fenalıklar geçiriyorum
belirtin oldu mu ne var ne yok bende hiç lekelenme filan hiç bir şey yok o kasık ağırlarım filanda azaldı baya aşırı korkuyorummmm dua et banada
![]()
Şuan aynı durumdayım 0 Ümitİlk zamanlar göğüs hassasiyeti çoktu azaldı baya yine ilk zamanlar batmalarım çoktu onlarda azaldı korkma bu yüzden benimde belirtilerim azaldı baya Bi inşallah sendende güzel haberler alıcaz inanki idrar tahlili yapmasam direk bugün öğrenecek olsaydım bu azalan belirtilere göre kesin yok derdim
Hadi gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlerBugün verdim canım 8 de salı günü tekrar gideceğim
İçin rahat olsun canım inşallah güzel haberler verceksin bizeŞuan aynı durumdayım 0 ÜmitBakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
bende sevinirim belki yarın
![]()
Canm bnde aynı senin gibi hiç göremedim hayali çizgi bile yoktu sonuç negatifKızlar benim 5. Gün embriyosu ve transfer günü hariç 8. Gün bugün evde normal gebelik testi vardı kaset testlerden dayanamadım bi şansımı deneyeyim dedim hiç birşey çıkmadı hayalet çizgi bile yok Sizce normal mi? Erken görenler mutlaka erken gebelik testi ile mi baktı acaba yazarlarsa sevinirim . Biraz modum düştü ama bilemedim
İnşallah hepimizinHadi gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler
İçin rahat olsun canım inşallah güzel haberler verceksin bize
Kaset test ile yapmıştım 9.gun silikti cnim güzel haberler alırsın inşallahKızlar benim 5. Gün embriyosu ve transfer günü hariç 8. Gün bugün evde normal gebelik testi vardı kaset testlerden dayanamadım bi şansımı deneyeyim dedim hiç birşey çıkmadı hayalet çizgi bile yok Sizce normal mi? Erken görenler mutlaka erken gebelik testi ile mi baktı acaba yazarlarsa sevinirim . Biraz modum düştü ama bilemedim
Erken gebelik testimiydi normal test mi canım?Canm bnde aynı senin gibi hiç göremedim hayali çizgi bile yoktu sonuç negatif
Erken canmErken gebelik testimiydi normal test mi canım?
Bende geçen hafta başladım ama. 15 tane çok iyi sayı diil mi beni söylemedi ama benm gördüğüm 3-4 falandıYeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim
Epoh34 seninde transferin vardı ne yaptın aldınmı bebişlerini ?İnsallah arkadasım .bu son olsun hepımız içinsen nerede tedavi görüyorsun ?sorun ne kısaca bahsedebilir misin ? Bana sürekli anne yaşı dıyorlar da cok bunaldım