Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 24 tane den 2 tane donduruldu. Bir transfer edildi diğeri donduruldu. Herşeyin hayırlısı. Rabbim 1tane bile olsa o kadar huzur veriyor ki insana. Başaracağız kelimesi düşmedi hiç ağzımdanBende şimdi çıktım beklediğinden erken büyümüş yumurtalar çatlama önleyici iğne yaptı yarın çağırdı dört tane olgun iki tane büyüyen varmış az değil mi sizce
Sayı değil kalite yani inşallah kaliteliler olur bariBenim de 24 tane den 2 tane donduruldu. Bir transfer edildi diğeri donduruldu. Herşeyin hayırlısı. Rabbim 1tane bile olsa o kadar huzur veriyor ki insana. Başaracağız kelimesi düşmedi hiç ağzımdanRabbim nasip eylesin inşallah İsteyen Hakeden herkese
Taze transfer miBenim de 24 tane den 2 tane donduruldu. Bir transfer edildi diğeri donduruldu. Herşeyin hayırlısı. Rabbim 1tane bile olsa o kadar huzur veriyor ki insana. Başaracağız kelimesi düşmedi hiç ağzımdanRabbim nasip eylesin inşallah İsteyen Hakeden herkese
Bende şimdi çıktım beklediğinden erken büyümüş yumurtalar çatlama önleyici iğne yaptı yarın çağırdı dört tane olgun iki tane büyüyen varmış az değil mi sizce
Toplandı mı anlamadım ?Bende şimdi çıktım beklediğinden erken büyümüş yumurtalar çatlama önleyici iğne yaptı yarın çağırdı dört tane olgun iki tane büyüyen varmış az değil mi sizce
İlaçlardan dır rahat olmaya çalış canım çok yüksek doz kadınlık hormonu alıyoruz ben de arada depresyon a girip çıkıyorum inşallah pozitif leri görürüzMerhaba bende sizden 2 gün önce transfer oldum 11inde oldum bugün 7.günüm sizde durumlar nasıl ben iki gündür çok duygusalım ağlıyorum test günüm cumartesi kızlr başka aranızda bu şekilde olan var mı
Yok 5. Gün kontrolüydü çabuk büyümüşler dedi yarın yine çağırdıToplandı mı anlamadım ?
İnşallah görürüz erken idrar testi yapsam mıİlaçlardan dır rahat olmaya çalış canım çok yüksek doz kadınlık hormonu alıyoruz ben de arada depresyon a girip çıkıyorum inşallah pozitif leri görürüz
O çabuk büyüyenler kendileri çatlar zaten ama ultrason da söylediklerinden her zaman fazla çıkıyor rahat ol bol bol yumurta ,et yeYok 5. Gün kontrolüydü çabuk büyümüşler dedi yarın yine çağırdı
Kesinlikle yapma negatif i görsen hayal kırıklığın oluyor ilaç kullanmayı bırakıyorsunİnşallah görürüz erken idrar testi yapsam mı![]()
Çatlamasın diye iğne yaptı kendileri çatlaması iy mi kötü müO çabuk büyüyenler kendileri çatlar zaten ama ultrason da söylediklerinden her zaman fazla çıkıyor rahat ol bol bol yumurta ,et ye
Kesinlikle yapma negatif i görsen hayal kırıklığın oluyor ilaç kullanmayı bırakıyorsunİnşallah görürüz erken idrar testi yapsam mı![]()
Kendileri çatlamasın diye uğraşıyorlar zaten.. istedikleri büyüklüğe geldiğinde doktorun bir iğne vericek o iğne çatlatıcak yumurtalarını.. o iğneden 36 saat sonra opu olacaksın..Çatlamasın diye iğne yaptı kendileri çatlaması iy mi kötü mü
Ya o erken büyüyenlerin çatlaması iyi onlar gidince diğerleri eşit büyür gelirlerÇatlamasın diye iğne yaptı kendileri çatlaması iy mi kötü mü
O kadar anlamıyorum ki her gelişmeyi olumsuz yorumluyorumYa o erken büyüyenlerin çatlaması iyi onlar gidince diğerleri eşit büyür gelirler
Canımm kaçıncı gündesin=) Bende Memorialdayım. Dondurulmuş ile 2 tedaviye başlayacağım.Canım merhaba.Dün akşamdan beri göğüs hassasiyetim var , transferin ertesi gününden itibaren ayaklarım çok üşüyor eğer belirtiyse ve transfer olduktan sonraki günden itibaren bacaklarım ağrıyor ara ara baya ağrıdı yani
Yaaa zor tutuyorum kendimi 10. Gün erken gebelik testlerinden yapıcam sen şuan yaptınmı canım kaçıncı günendesin pozitif miKesinlikle yapma negatif i görsen hayal kırıklığın oluyor ilaç kullanmayı bırakıyorsun
Hafif çizgi çıksa hamilemiyim değilmiyim aklında sürekli deli sorular oluyur . Bem iki transfer im de de 7. Gün test yspmaya başladım hayatımın en kötü kararlarıydl
6, günüm canımCanımm kaçıncı gündesin=) Bende Memorialdayım. Dondurulmuş ile 2 tedaviye başlayacağım.