Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Bende çok kararsizim, ozel bir okulda matematik ogretmeniyim. Transferin 6. Gunu ise baslamam lazim aygul hoca 5 gun rapor verecegim dedi. O yuzden biraz tedirginim. Bir problem olur mu diye. Muhtemelen ocak tatiline denk getirecegim
Canım bence bir sorun olmaz, zaten ilk 3 gün dinlenip yatın demişti hemşire, mesela benimde bugün 9 dersim vardı geçti öyle.Ama tâbi senin daha yoğundur, için rahat etmezse öyle yap

Canım bence bir sorun olmaz, zaten ilk 3 gün dinlenip yatın demişti hemşire, mesela benimde bugün 9 dersim vardı geçti öyle.Ama tâbi senin daha yoğundur, için rahat etmezse öyle yap
Aaa öylemii inşallah pozitifi görürsün canım benim 🥰🙏🏼Bende bi gazla başlayacağım ama cesaret edemiyorum.

Ya arkadaşlar implantasyon kanaması kesin olur mu tüp bebek tedavisi görüldüğünde? Yazanlar da 4. Günü yaşadık falan yazmışlar farklı açılan konularda.benim de transferin 4. Günüydü bugün ama kanama akıntı vs. Hiç birşey yok. Sadece adet olacakmış gibi yoğun bir ağrım var
Bende de olmadı kanama canım 7 Ekim de transfer oldum. Bugün 10 gün evde test yaptım silik çıktı. Güzel haberler alırız inşallah 🤗

Yaaa zor tutuyorum kendimi 10. Gün erken gebelik testlerinden yapıcam sen şuan yaptınmı canım kaçıncı günendesin pozitif mi
2. Günüm bitti şükür . Hiç transfer olmamış gibi hayatın akışına bıraktım kendimi 10. Yada 11. Gün gidip kan vereceğim hayırlısı bakalım ne olcak

Kızlar benim Bacaklarım Aynı adet olacakmış gibi çok ağrıyor ya , bence benim testler yanlış hıc içimde olmuş hissi yok.Yarın kan vereceğim ben varsa var yoksa yok

Kızlar benim Bacaklarım Aynı adet olacakmış gibi çok ağrıyor ya , bence benim testler yanlış hıc içimde olmuş hissi yok.Yarın kan vereceğim ben varsa var yoksa yok
Canim butun gun derste oldugun icin adet olcak ibi bi agrin vardir bence hic kafana takma lutfen. Evde test yaptin mi ben orayi kacirdim

Canim butun gun derste oldugun icin adet olcak ibi bi agrin vardir bence hic kafana takma lutfen. Evde test yaptin mi ben orayi kacirdim
Canım yaptım ama evde TOPLU testlerden kimi pozitif, kimi negatif.Sonra eczanede test aldım o pozitif tabi çok silik.4.GÜNÜN akşamı da predictor early test yaptım silik çıktı baya ama o negatif çıkan testler kafa karıştırıcı.O yüzden şu an çok emin değilim

2. Günüm bitti şükür . Hiç transfer olmamış gibi hayatın akışına bıraktım kendimi 10. Yada 11. Gün gidip kan vereceğim hayırlısı bakalım ne olcak
Canımm bende öyleydim ilk günler hayatın akışına bıraktım ama dünden beri sanki geçmiyor bakalım kısmet inşallah hayırlı haber alırız ben perşembe sabahı 10.gün oluyor transfer günü hariç yaparım cesaretim olursa ☺️

Merhaba kızlar benımde transferım 20 ekim.5 aa kalıtede pgt den gelen ebriyom var.Umarım ekim ayı bize şanslı gelir ve hepimiz pozitifleri görürürüz.çocuk özlemi çekmiş ve özlem duydukları mucizeye kavuşmuş Mutlu anneler olmalı bu hayatta.;))

Kızlar iyi akşamlar biliyorsunuz 7 ekimde tek embriyo 5. Gün transfer olmuştum ve idrar testleri negatifti ben de bu akşam kan testi vermeye karar vermiştim kanda değerim 50 gelmiş şuan çok şaşkınım ama kimyasal da olabilir sanırım 11. Gün için düşün bir değer galiba pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin kaç çıkmıştı. Negatif beklediğim için şuan ne düşüneceğimi bilemedim bu değere

Merhaba bende sizden 2 gün önce transfer oldum 11inde oldum bugün 7.günüm sizde durumlar nasıl ben iki gündür çok duygusalım ağlıyorum test günüm cumartesi kızlr başka aranızda bu şekilde olan var mı
Bende çok duygusalım.Hormon ilaçlarından olsa gerek😊Kafanı takma olumsuz düşunme. İyi düşün iyi olsun

Canım yaptım ama evde TOPLU testlerden kimi pozitif, kimi negatif.Sonra eczanede test aldım o pozitif tabi çok silik.4.GÜNÜN akşamı da predictor early test yaptım silik çıktı baya ama o negatif çıkan testler kafa karıştırıcı.O yüzden şu an çok emin değilim
Cok erken daha boyle cikmasi normal pozitif bence :)))) insallah oyledir hic canini sıkma sen olumsuzluklara canim benim

Canım ben hep çalıştım ,ders verip saatlerce ayakta kalıyorum. Transferin 17. Günündeyim.Hamileyim.🤲🧿🧿🤲🤲🧿Daha önceki 4 denememin çoğunda yatmıştım ilk hafta , hiç olmamıştı , bu kez umursamadım,oldu.Çalışabilirsin kendini yormadan.Gerçi bugün 6 saat ders verdim , eve gelince acayip uyumuşum yorgunluktan 😅
Merhaba kan değeriniz ilk kaçıncı gün kaç çıktı acaba ?

Back
X