Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Bugün 8. Gun erken gebelik testi benim negatif ☹ 5. Gun çift embriyo transferiydi olsa çıkardı diye düşünüyorum. Günlerdir adet sancılarım var zaten. Allah herkesin gönlüne göre versin 😔

Bugün 8. Gun erken gebelik testi benim negatif ☹ 5. Gun çift embriyo transferiydi olsa çıkardı diye düşünüyorum. Günlerdir adet sancılarım var zaten. Allah herkesin gönlüne göre versin 😔
🥺🥺 ya hemen ümitsizliğe kapılmıyalım
İdrar testi güvenilir değil lütfen ilaçları bırakma 10. Gün kan ver
Bende bu gün eşim e çok söyledim yapalım diye yaptırmıyor 😬
Burda yeni yazan biri vardı 11 . Gün e kadar negatif gördüm diyen kanda pozitif olan belki seninde öyke olur

Cnm hiç ümitsizliğe kapılma özellikle uyarıyorlar test gününe kadar yapmayın diye

🥺🥺 ya hemen ümitsizliğe kapılmıyalım
İdrar testi güvenilir değil lütfen ilaçları bırakma 10. Gün kan ver
Bende bu gün eşim e çok söyledim yapalım diye yaptırmıyor 😬
Burda yeni yazan biri vardı 11 . Gün e kadar negatif gördüm diyen kanda pozitif olan belki seninde öyke olur
Ilaclara devam ediyorum

Ilaclara devam ediyorum
Çok erken yaptın testi 🥺
Çok zor beklemek ben ilk günler gününden önce kesinlikle test yapmayacağım diyordum
Bu sanah kalktım test derdine düştüm yarın mutlaka kan veririm 😬😬
Sın günler geçmiyor
İnşallah test yanlıştır gününde kanda pozitif i görürsün 😉

Çok erken yaptın testi 🥺
Çok zor beklemek ben ilk günler gününden önce kesinlikle test yapmayacağım diyordum
Bu sanah kalktım test derdine düştüm yarın mutlaka kan veririm 😬😬
Sın günler geçmiyor
İnşallah test yanlıştır gününde kanda pozitif i görürsün 😉
Beklemek zor gerçekten bu benim 3. Negatif tup bebek denemem... Sorunumuz erkek faktörü 🙄 10. Gun sabah kan vericem bakalım 😳

Lütfen ama lütfen ne ilaçları ne kendini bırakma ve en azından 10.gün kan testi ver…

Canım o kadar denk geldimki çıkmayan israrda hiç moralini bozmaa bak ben çok şükür hamileyim ama ader günümden beri sancım aralıklarla var belim müthiş ağrıyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin ☺️🌸

Allahıma şükürler olsun. Bu sabah kan testi verdim 1830 çıktı. 2 embriyo transfer edilmişti. Bu 2. denememdi. 🤗ve geride hiç embriyom kalmamistı. Allahtan ümit kesilmez. 1i tutmadı belki Allah şimdi 2 sinide verdi. Rabbim neylerse güzel eyler.Ümiysizliğe kapılmayın. 12. güne kadar vekleyin. İlaçlarınizı aksatmayın lütfen. 10. günden önce test yapıp moralinizide bozmayın. herkesin yapısı başkadır. Allah ol derse olur. çok şükür

Allahıma şükürler olsun. Bu sabah kan testi verdim 1830 çıktı. 2 embriyo transfer edilmişti. Bu 2. denememdi. 🤗ve geride hiç embriyom kalmamistı. Allahtan ümit kesilmez. 1i tutmadı belki Allah şimdi 2 sinide verdi. Rabbim neylerse güzel eyler.Ümiysizliğe kapılmayın. 12. güne kadar vekleyin. İlaçlarınizı aksatmayın lütfen. 10. günden önce test yapıp moralinizide bozmayın. herkesin yapısı başkadır. Allah ol derse olur. çok şükür
Hayırlı olsun maşallah testin güzel çıkmış Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 12.gün testin çok güzel belki ikizdir inşallah benim 14.gün 1306 çıktı çok şükür ☺️🥰

İlk ben başlayayım :2.denemem yaş 37,bir adet pgt Li 5.gün embriyosu transfer edilecek .transfer tarıhım 17-18 ekim gibi (sizler de aynı sekılde yazarsanız sevınırım .umarım güzel haberlerle dolar bu başlık .hepımıze hayırlısı olsun arkadaşlar 🤰🙏🌞)
Arkadaşlar 24 ekimde transfer oldum ben de sonunda.insallah her şey güzel olur bu defa 🙏

Hayırlı olsun maşallah testin güzel çıkmış Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 12.gün testin çok güzel belki ikizdir inşallah benim 14.gün 1306 çıktı çok şükür ☺️🥰
inşallah ikizdir. Çok istiyorum şahsen. .Sanada hayırlı olsun. Allah kucağımıza almayıda nasip eylesin

Arkadaşlar bugün transferden sonraki 9.günüm 5.gün embriyosu idi. Üç gündür lekelenme gördüğümden bugün test verdim, sonucum 19 çıktı.. Dr beklediğimiz değerin altında, iki gün sonra tekrarlayalım dedi pek umutlu konuşmadı ama değeri düşük başlayıp da sağlıkla ilerleyenlerimiz deneyimlerini yazarsa çok sevinirim🙏

Arkadaşlar bugün transferden sonraki 9.günüm 5.gün embriyosu idi. Üç gündür lekelenme gördüğümden bugün test verdim, sonucum 19 çıktı.. Dr beklediğimiz değerin altında, iki gün sonra tekrarlayalım dedi pek umutlu konuşmadı ama değeri düşük başlayıp da sağlıkla ilerleyenlerimiz deneyimlerini yazarsa çok sevinirim🙏
Canım çok erken vermişsin bende 8.günde idrarda pozitif gördüm ama kan tahlili hemşire bırakmadı değer süşük çıkar diye yaptırmadım tam gününde yaptırdım yüksek çıktığı halde ikinci kan testini görmeden hastane size hamile demiyor iki günde bir kan tahlili ver 2 kat artar inşallah

Maşallah 🧿🧿
Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🥰

Back
X