Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Tüy dökücü kullanma o madde orada koku yaparsa embriyo için zararlı hemen çöpe at. Ağdada enfeksiyon yapar bence vur jilete gitsin. A101 de satılan yeşil jilet var o çok iyi ben onu kullanıyorum yıllardır ve tertemiz yapıyor bütün işlemlere girerken heryerimi onunla aldım

Cok saol canim ama yaptim bile tuy dokucuyle bidaha kullanmiyimm cok tesekkur ederim

Ne yasası ne biseyi kim dinler yasayı benim doktor istediği kadar koyuyo yaşa bakmiyo ilk son bakmiyo
3.deneme ve sonrasıdır. Erkek veya kadında düşük over rezervi ya da azospermi gibi tanı vardır. Bir doktor kanser olmayan hastaya kanser ilacı nasıl ki veremezse, burda da yasanın dışına çıkamaz. Kadın veya erkekte konmuş tanılar vardır sizin bilmediğiniz. Yoksa tek bir şikayetle diplomasının yanabileceğini bile bile bunu yapmaz, yapamaz. Her şey sistemde kayıtlı ve raporludur. 25 yaşında bir kadının amh değeri 0,5 ise ona elbette çift embriyo yerleştirebilir yasa buna izin veriyor. Detayları var, internetten bulup okuyabilirsiniz.

Canım güzelim çok saf temizsin dediğimde bu zaten yasa felan dinlemiyorlar her türlü kılıfına uydurup yapiyolar yoksa doktor yakarmi kendini

Amin inşallah canım bnm ins bnmde güzel cikarr şuan progesteron iğne ve fıtıl bide kansulandirici iğne kullanıyorum devir ve balık yağı bukadsr doktor sana ilaçlara devam et dedinu

Teşekkür ederim ama sanırım ben adet oluyorum bugün bayağı peçeteye falan geldi kahverengi akıntı ilaç kullanırken hiç olmamıştım adet ama

Günaydın kızlar, ben biraz moralsizim bu gün. 8. Günüm ama test negatif benim gibi olup pozitife dönen var mı ? (3. Gün embriyosu)

Benim bugün çamaşıra peçeteye falan gelmeye başladı karnımda ağrıyor sanırım ben elendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…