- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
Canım bnm 5.gune kadar hafif batmalarim oluyordu kramp tarzı ama hep sağ tarafima giriyordu batmadan başka hiç bişey yoktu bnde 5.gun daha şiddetliydi batman sağ tarafım çok siddetlenmisti birden kesildi sonra 7.gun adet ağrısı çektim bacaklarım çok sızlıyordu ve belim kopuyordu 8.gunde yine devam etti adet ağrısı başka hiç biseyim yoktu ama hiç batma yaşamadım o 5.gunden sonra 9.gunde sadece belim ağrıyordu ama sanırım ayakta çok durmaktandi öyle forumdaki lerden cesaret alıp gidip erken gebelik testi aldım ve ben sokkk çift çizgi sonra akşam gidip kan verdim pzoitif bu akşam tekra vericem ins güzel sonuç alırım... 10'11'12.gunlerimdede dudaklarım kurumaya başladı belirtim bilmiyorumm sonra ishalim ve arada yine adet ağrısı cekiyrium bacakalrimi sizliyo başka da hiç değişik belirtim yok şuandada iyim çok şükür zaten genelde kusma bulantı 5.haftadan sonra başlıyormuş gerçi bnim arada midem bulanıyor ama herhalde pskilojikKızlar pozitif olanlar belirtileriniz neydi gün gün yazsanız da :) herkesin tabi farklı kimi adet olacak kimi gebelik ama merak ediyoruzpozitifler ne belirti verdi kaçıncı gun