• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

anladım kuzummm bence bahcecı sandım ordada cunku rahım dınlendırmeye bılr ucret alıorlarmıs..
serum ve embrıyo glue benım gıttıgım yerdede ucretlı ama ılk transferde gerek yok dedı doktorum..
2defa opu mu oldun canım ?
Evet canım ❤️ şuan elimde karnımda ki fındığımdan başka bir şey yok 🫠

Kizlar merhaba ,burda herkes bilgili birsey sormak istiyrm,embriyonun kromozom taramasi ne kadara yapiliyor ,birde her embriyo icin ayrica ücretmi odeniyor bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim,birde bu islemi her tüp bebek merkezi yapmiyor degilmi
Merhaba cnm ben yaptırdım embriyo başına ücret ödeniyor mesela benim 4 tane embriyom oldu hepsinden biyopsi alındı hepsi ayrı ayrı donduruldu ama embriyo başına 350 dolar olduğu için inceleme ücreti ilk 2 tanesini incelettik 1 tanesi sorunlu 1 tanesi sağlam çıktı sonra 3. Embriyoyu da incelettik o da sağlam gelince 2 embriyo transferi oldu . Her merkez yapıyor ama kendisi yapmıyor aslında genetik merkezlerine gönderiyorlar . Benimki mesela fatura bilgisindeki isimlerine bakınca ankaradaydı ben bursada Acıbadem’de tedavi gördüm .

Acıbadem. Kazıklanmış gibi hissettiğim doğrudur 😂 2 defa sıfırdan başladım beni bitirdi.
Yani şöyle canım en başından transfer sonucuna kadar ki ilaçlarla maaliyeti bu. Ekstra içinde histeroskopi, embriyo glue,serum var. Seruma 3 buçuk verdim mesela transfere 10 verdim o da benim ilk değil diye indirimli fiyat en basit örnek bunlar
Ayliss serum çok pahalıymış ben yaptirarmam kiz

Önemli değil teşekkür ederim 🥰darısı başına 🌸

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
G gurbetbirbaska 255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
sezenosman sezenosman 305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekim
M MucizeAtabey 325.gün3.deneme14ekim
FatMahmut FatMahmut 266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
G Gulummmm 255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
A Aykar70 335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
Yaş 20
5.embriyosu
5aa kalitede
Ilk deneme
Transfer tarihi 12ekim

zaten sürekli yatmak iyi değil. nasip olacaksa gelecek bebeklerimiz bize hiç korkma canım sen kendine elinden geldiğince dikkat et gerisi Allaha kalmı
zaten sürekli yatmak iyi değil. nasip olacaksa gelecek bebeklerimiz bize hiç korkma canım sen kendine elinden geldiğince dikkat et gerisi Allaha kalmış
ah kuzumm öyle Allahım nasip etsin inşallah çooo zor süreçlerden geçiyoruz maddi manevi tükendik artık inşallah bu son şans

Anladim cok tesekkur ederim canm,birde sunu sorayim ozamn kusura bakmayin,peki totalde suanda bir defa tüp bebek denemenin maliyeti ne oluyor acaba,ortalama,
Benim ablam bu ay dusük yapti yasi 38 ilk kez bebek denemesiydi kendi oldu,ama düsünce korktu tüpmu yaptirsak diye düsünuyor,maliyetler konusunda hic bilgimiz yok o nedenle soruyrm,ailecek destek olmamiz gerekiyor cünkü
Güncel fiyatları bilmiyorum canım doğal yolla oluyorsa kadın doğum kontrolünde hamile kalsın ,tüp bebek çok zor bi süreç hem maddi hem manevi Allah yardımcımız olsun

Back
X