Şimdiden Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diyorum ben 3 Eylül de başladım 13 Eylül'de yumurta toplama oldu bir iki gün değişebilir kişiye göre birde dondurduklari için embriyoyu bi sonraki adet oldum transfer 10 ekim de oldum şimdi bekliyorum bende inşallah herkes pozitif alırKızlar bu süreçler kaç gün sürüyor?
Yurt dışında yaşadığım için kendimi ona göre ayarlamam gerekiyor. Geçen ay adet bitimimde geldiğim için doktorum bu ay için geç kaldık, o nedenle Klomen kullanalım boş geçmesin dedi. Daha önce rahim filmi de çekilmişti, bir sorun görmemişti. Tahminen yarın ya da sonraki gün adet olacağım, test yaptım ve negatif çıktı. Tüp bebek görüşmesi için de adetin ilk günü gel, muayene edip tüp bebek için ilaca başlayalım dedi. Eşimin yıllık izni 6 gün kaldığı için planlı programlı şekilde gidiş dönüşü ayarlamamız gerekiyor. Muhtemelen ben ondan önce geleceğim ve başarırsak birlikte döneceğiz, başaramazsak o benden önce döner sperm verdikten sonra. Adetin ilk gününden itibaren kronolojik olarak neler olacak ve ne kadar sürecek?