• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ben de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktı ❣️ O kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan😍 Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün 🙏
Yaaaa 🥰 ne güzel. İnşallah daha da artar ❤️kaçıncı gün embriyosuydu sizin

Ben de 5. gun idrarda çift çizgi görünce bugün dayanamadım 7. günüm transfer sonrası kan testi yaptırdım. Hcg 70,27 çıktı ❣️ O kadar umutsuz gittim ki yine 20lerde bi değer çıkacak önceki kimyasallar gibi diye 70 görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan😍 Normal test günüm 24 ekim ama 2 gün sonra yine gidicem artışı görmek için. İnşallah bu defa hepimizin yüzü gülsün 🙏
ya ne güzel 5. günde görmüşsün idrarda bende yaptım 5. günümde ama çıkmdı erken gebeik testlerinde. ve direk modum düştü olumsuz dşünüyorum şu an sanırım bu seferde olmadı

ya ne güzel 5. günde görmüşsün idrarda bende yaptım 5. günümde ama çıkmdı erken gebeik testlerinde. ve direk modum düştü olumsuz dşünüyorum şu an sanırım bu seferde olmadı
Öyle düşünmeyin aksine ben gördüğümde korktum çünkü daha önce bu şekilde gördüğümde iki defa kimyasal gebelik yaşadım erken görünce yine olmadı geç çıksayd keşke diye düşündüm. 5. gün erken bir zaman aslında 3-4 gün daha ilaçlarınızi kullanarak bekleyin. 🙏

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🌸

Benim ilk evliliğimde 3 kimyasal , 1 molar gebelik , bir kez 20 haftalık üçüzleri rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğumla kayıp , bir kez de 6 haftalık düşük yaşadım . Erken doğum ve 6 haftalık düşük tüp bebekle olmuştu .üçüzler taze transfer , düşük dondurulmuşla transferle denemiştik . Hatta daha dondurulmuşlarım vardı ama evliliğim kötüye gitti son kalan 2 embriyoyu değerlendirmedik boşanınca da imha ettirdik . Bu 2. Evliliğimdeki ilk tüp denemem . Embriyolar genetiğe gitti daha önce çok gebelik kaybı olduğu için . Ve iyi ki gitmiş kromozomsal problemli geldi bi tanesi imha edildi sağlıklı olan 2 tanesi transfer oldu . Şimdilik pozitif bakalım inş sorunsuz devam eder . Yaşım 30 canım senin yaşın kaç ? Evet ya çok güzel olur gerçekten görüşmemiz . 😍
Canım ya bir sürü şey yaşamışsın rabbim bu sefer yüzünü güldürsün
Bende 28 yaşındaym
Birazdan hastaneye gideceğiz üç te transfer dua et bana olur mu hamilelern duası kabul olur 🤲🤲❤️

Son düzenleme:
Back
X