• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ayy canm masallahhhh cokk sevindimmm 🙈🥰🥰🥰 bana da umut oldun ya 6.gun embriyosuymus seninde benim de 6.gun embriyosu yaa valla çok umutlandırdın beniii 😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻 kaç embriyo koydular canm bide kaçıncı gün test sonucu bu
Canım 6. Gün çift transfer ama kalitesini hiç sormadım. 6. Gün olduğu için tereddüte çok kalmıştım çünkü çok az kişide 6. Gün transferi duymuştum. Rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün olduğunun bir önemi yokmuş

Canım 6. Gün çift transfer ama kalitesini hiç sormadım. 6. Gün olduğu için tereddüte çok kalmıştım çünkü çok az kişide 6. Gün transferi duymuştum. Rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün olduğunun bir önemi yokmuş
Vallahi öyle ya bana da umut oldun Allah razı olsun güzel haberleri aldıkca bizde umutlaniyoruz çok şükür 🤲🏻🥰

Bugün 10. Günüm yine kalktım test yaptım ama bu türlü inanamıyorum 🥹🙈 cumartesi kan vercem 5. Gün 10 Ekim iki embriyo transferi oldum inşallah ikiside tutunmuştur bana..🙏🏻rabbim inşallah herkese nasip etsin Eki Görüntüle 3148543
Yaa maşallah canim sağlıcakla buyusunler insallah 🤲🏻🥰 darisi bizim başımıza insallah Yarabbimmm🤲🏻🤲🏻

Ben iyiyim canim valla hic transfer olmamis gibiyim anlamadim gitti hic biseyim yok sadece sabahtan biraz karnima bi batmalar oldu o kadar baskada bisey olmadi insallah benimledir bebeklerim 🙏
İnşallah canım inşallah 🤲🏻🥰 test ne zaman yapacaksın 🌸

Kızlar bir şeyi soracaktm. Lutinus fitil kullanıyorum. Sabah fitili kullanacakken afedersinz biraZ darlık hissettm zor oldu yani aceba nedense. Bide çamaşırım baya ıslandı pijamama kadr hissettm o derece 🙈🙄

Back
X