Canım önemli olan katlanarak artmasi. Bı arkadaşım vardı onunda 24 falan çıkmıştı katlanarak arttı elhamdülillah bebeği oldu bile korkma önemli olan katlanarak sağlıklı binsekilde artmasi
[/QUOTE
Iki gün sonra tekrarlayacagim kan testini... hayırlısı artık umarım katlanır ☹
Haklisiniz ama kasık ağrısı bacak ağrısı çekenler var ya o yüzden bir şüphe çöktü içimeDaha çok erken zaten kuzum endişe etmekte çok haklıyız ama sabır daha minicikler ne belirtisi bekliyoruzki
Daha çok erken bebegim üzme kendini bebisin seninledir sıkı sıkı baglansinBugün transferimin ikinci günü ve ben pek birşey hissetmiyorum kızlar korkuyorum
Canm benim her belirtisi olan pozitif her olmayan negatif değildir takma kafana bazı vücutlar ilaç etkisini daha iyi hissettiği için vücutta belirti olarak görünüyor. Bazıları ise ilaç etkisni hissetmediği için belirti görmüyor bak topikde bazıları belirti olmadan masallah pozitif takma kafana oyuzden ve daha senin çok yeni inşallah Rabbime tevekkül edelm evlatlarımızi bize bagislasnHaklisiniz ama kasık ağrısı bacak ağrısı çekenler var ya o yüzden bir şüphe çöktü içime
Aminnn aminn inşallah benimledir insallah bizimlelerdirDaha çok erken bebegim üzme kendini bebisin seninledir sıkı sıkı baglansin
Aminn inşallah cümlemizin bebisleri sımsıkı tutunsunlarCanm benim her belirtisi olan pozitif her olmayan negatif değildir takma kafana bazı vücutlar ilaç etkisini daha iyi hissettiği için vücutta belirti olarak görünüyor. Bazıları ise ilaç etkisni hissetmediği için belirti görmüyor bak topikde bazıları belirti olmadan masallah pozitif takma kafana oyuzden ve daha senin çok yeni inşallah Rabbime tevekkül edelm evlatlarımızi bize bagislasn
Güzel haberlerle dön canım28 cuma günü de beni kontrole çağırdılar.
Canım hayırlı olsun5. Gün embriyosu... transfer sonrası 11. Gün
2 gün sonra tekrar verdiğinde anlayabilirsin canım ilk başta yavaş artsa da sonradan hızlı yükseliyorKızlar 79 den 119 a çıkmış beta 2 günde sağlıksız mi
Ben ben benKızlar az önce karnima ve rahmime bir kramp girdi yeminle oturduğum yerden kalkamadim ben noluyo yaa dedim ablam kramp girdi dedi hadi insallah yerlesiyo bebegin heralde dediinsallah oyledir yaa var mı böyle bisey yaşayan?
Kuzum geç tutunma yaşayıp sonradan artışları hızlanan çok kişi var . Pazartesi yine kan testi verirsin inş artış olduktan sonra İçin rahat eder hemen kendini strese sokup bebeği de üzmeBhcg 30 çıkmış ☹ sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu değerle başlayanların kimyasal oluyormuş genellikle...
Benim bugün 12. Gün hâlâ regl ağrısı var canım hatta her lavaboya girdiğimde çok tedirgin oluyorum şükürler olsun şimdilik bir sıkıntı yok ama insanı korkutuyor . Sanırım rahim büyüdüğü ve bebekler kendine yer yaptığı için oluyor .bi arkadaşım var 3-4 ay o ağrıyı çektim ben diyor ondan da birazcık İçim rahat sende de lekelenme tarzı hiç olmadı dimi cnm ?Kızlar bu gün transferimin 17. Günü benim gibi hala kasık ağrısı çeken var mı
Merhaba aynı gün transfer olacagiz insallah güzel haberleri de birlikte veririz.Selam kızlar benimde transfer tarihim netleşti, hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)
5. gün embriyosu genetikten geldi iyi kalite
2. deneme
27 ekim transfer tarihim :)
Mücadelenin sonu bu işteMerhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun benim de daha önce 3 kimyasal gebelik , 1 molar gebelik , 1 üçüzler erken doğum ve 1 kez 6 haftalık düşük olmak üzere 6 gebelik kaybım var . Bana ve eşime genetik yapıldı bizde bir sorun yoktu ama çok fazla gebelik kaybı olduğu için embriyolar genetiğe gitti . 1 tanesi parsiyel monozomi yani bir kromozomun bir parçasının koparak kaybolmasıymış o şekilde geldi . 2 tanesi normal geldi ve transfer oldu bugün 11. Günüm 372 çıktı değerimŞimdi iyi ki yaptırmışım diyorum çünkü sağlıksız olan embriyo ve sağlıklı embriyo tuttuğunda vücut sağlıksız olanı atmak isterken sağlıklı olanı da atıyormuş . Ki sağlıksız olan tuttu diyelim düşük , molar gebelik , kalp atmaması , ya da kalp durması vb bir sürü gebelik kaybına sebep olabiliyor . Sende hiç düşünmeden mutlaka yaptır cnm . İnş bu kez sağlıkla kucağına alacağın bir bebeğe hamile kalırsın
evet ara ara hala oluyor 2 ekimde transfer olmuştum. Özellikle yorulunca gergin olunca veya ani bir hareket yapınca sağ kasık ağrıyor. Dinlenince geçiyor.Kızlar bu gün transferimin 17. Günü benim gibi hala kasık ağrısı çeken var mı
Günaydın oldu canım 11. Yerleşme kanaması kahverengi akıntı geldi bide 16. Gün ve dün de hafif hafif kahverengi akıntı gelince korktum araştırdım normalmiş de biraz rahatladım çok şükür bu gün akıntı yok o adet ağrısı bende vardı da geçti bence adet günün geçtikten sonra bitiyor sende lekeleme var mıBenim bugün 12. Gün hâlâ regl ağrısı var canım hatta her lavaboya girdiğimde çok tedirgin oluyorum şükürler olsun şimdilik bir sıkıntı yok ama insanı korkutuyor . Sanırım rahim büyüdüğü ve bebekler kendine yer yaptığı için oluyor .bi arkadaşım var 3-4 ay o ağrıyı çektim ben diyor ondan da birazcık İçim rahat sende de lekelenme tarzı hiç olmadı dimi cnm ?
Çok teşekkür ederimMücadelenin sonu bu işteçok mutlu oldum Senin adına canım. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir.
evet ara ara hala oluyor 2 ekimde transfer olmuştum. Özellikle yorulunca gergin olunca veya ani bir hareket yapınca sağ kasık ağrıyor. Dinlenince geçiyor.
Hele ben yeminle ilk defa basima böyle şeyler geldiği için neyin ne oldugunu da bilmiyorum kalkamadim nasil ruhaf bisey oldu abla noldu dedim oda kramp bu dedi hamilelikte cok oluyo dedi insallah yerlesiyo seninkiler dedi insallah abla dedim görsen aglicaktim yeminleBen ben benkramp ve bıçak saplamaları gibi oluyor cnm benim de evet kendine yer yapıyorlar ondan inş minik şeyler ya duygulanıyorum böyle düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?