Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Haklisiniz ama kasık ağrısı bacak ağrısı çekenler var ya o yüzden bir şüphe çöktü içime
Canm benim her belirtisi olan pozitif her olmayan negatif değildir takma kafana bazı vücutlar ilaç etkisini daha iyi hissettiği için vücutta belirti olarak görünüyor. Bazıları ise ilaç etkisni hissetmediği için belirti görmüyor bak topikde bazıları belirti olmadan masallah pozitif takma kafana oyuzden ve daha senin çok yeni inşallah Rabbime tevekkül edelm evlatlarımızi bize bagislasn

Kızlar 79 den 119 a çıkmış beta 2 günde sağlıksız mi

Aminn inşallah cümlemizin bebisleri sımsıkı tutunsunlar

5. Gün embriyosu... transfer sonrası 11. Gün
Canım hayırlı olsun inşallah kat kat artar değerin
Benimde önceki 11. Gün 40 tı sonra düştü ama daha düşük olanlar vardı yükseldi Allahın izniyle bol bol dua edelim eğer idrar testiyle takip ettiysen anlarsın kimyasal olup olmadığını.
Çok stresli bir süreç Allah yardımcın olsun

Kızlar az önce karnima ve rahmime bir kramp girdi yeminle oturduğum yerden kalkamadim ben noluyo yaa dedim ablam kramp girdi dedi hadi insallah yerlesiyo bebegin heralde dedi insallah oyledir yaa var mı böyle bisey yaşayan?
Ben ben ben kramp ve bıçak saplamaları gibi oluyor cnm benim de evet kendine yer yapıyorlar ondan inş minik şeyler ya duygulanıyorum böyle düşününce

Bhcg 30 çıkmış ☹ sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu değerle başlayanların kimyasal oluyormuş genellikle...
Kuzum geç tutunma yaşayıp sonradan artışları hızlanan çok kişi var . Pazartesi yine kan testi verirsin inş artış olduktan sonra İçin rahat eder hemen kendini strese sokup bebeği de üzme

Kızlar bu gün transferimin 17. Günü benim gibi hala kasık ağrısı çeken var mı
Benim bugün 12. Gün hâlâ regl ağrısı var canım hatta her lavaboya girdiğimde çok tedirgin oluyorum şükürler olsun şimdilik bir sıkıntı yok ama insanı korkutuyor . Sanırım rahim büyüdüğü ve bebekler kendine yer yaptığı için oluyor .bi arkadaşım var 3-4 ay o ağrıyı çektim ben diyor ondan da birazcık İçim rahat sende de lekelenme tarzı hiç olmadı dimi cnm ?

Mücadelenin sonu bu işte çok mutlu oldum Senin adına canım. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir.
Kızlar bu gün transferimin 17. Günü benim gibi hala kasık ağrısı çeken var mı
evet ara ara hala oluyor 2 ekimde transfer olmuştum. Özellikle yorulunca gergin olunca veya ani bir hareket yapınca sağ kasık ağrıyor. Dinlenince geçiyor.

Günaydın oldu canım 11. Yerleşme kanaması kahverengi akıntı geldi bide 16. Gün ve dün de hafif hafif kahverengi akıntı gelince korktum araştırdım normalmiş de biraz rahatladım çok şükür bu gün akıntı yok o adet ağrısı bende vardı da geçti bence adet günün geçtikten sonra bitiyor sende lekeleme var mı

Çok teşekkür ederim

Ben ben ben kramp ve bıçak saplamaları gibi oluyor cnm benim de evet kendine yer yapıyorlar ondan inş minik şeyler ya duygulanıyorum böyle düşününce
Hele ben yeminle ilk defa basima böyle şeyler geldiği için neyin ne oldugunu da bilmiyorum kalkamadim nasil ruhaf bisey oldu abla noldu dedim oda kramp bu dedi hamilelikte cok oluyo dedi insallah yerlesiyo seninkiler dedi insallah abla dedim görsen aglicaktim yeminle hissetmek bile güzel bişey bakalim sonuda güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…