Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ne güzel kuzum hem evliliğinde mutluluğu bulmuşsun hem bebeğine kavuşacaksın. Yolumuz zor sabır isteyen güç isteyen bi süreç. Bana da umut oldun güç verdin. İnşallah herşey gönlünce olur

Kızlar az önce karnima ve rahmime bir kramp girdi yeminle oturduğum yerden kalkamadim ben noluyo yaa dedim ablam kramp girdi dedi hadi insallah yerlesiyo bebegin heralde dedi insallah oyledir yaa var mı böyle bisey yaşayan?
Hadi inşallah canm ya valla benmde kalcam çıkıyor sanki yerinden bu böyle yayılıyor ağrı yine sağ bacağıma girdi ağrı , Allah hayrlara vesile etsin inşallah

Canım hiç merak etme burda bi topic var seni etiketlerim oku bak herkesin çocuğu oldu seninde olcak merak etme bende pgt yaptırdım.trasfer asamasindayim

Bhcg 30 çıkmış ☹ sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu değerle başlayanların kimyasal oluyormuş genellikle...

Bhcg 30 çıkmış ☹ sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu değerle başlayanların kimyasal oluyormuş genellikle...
Canım önemli olan katlanarak artmasi. Bı arkadaşım vardı onunda 24 falan çıkmıştı katlanarak arttı elhamdülillah bebeği oldu bile korkma önemli olan katlanarak sağlıklı binsekilde artmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…