Ne güzel kuzum hem evliliğinde mutluluğu bulmuşsun hem bebeğine kavuşacaksın. Yolumuz zor sabır isteyen güç isteyen bi süreç. Bana da umut oldun güç verdin. İnşallah herşey gönlünce olurHiç olumsuz düşünme canım , öncesinde tabi ki bir stres oluyor ama rabbim yardım ediyor eminim sağlıklı embriyoya ulaşacaksınızZaten eş olmak demek sende bende fark etmiyor bir yola ortak oluyorsun . Mesela bu benim 2. Evliliğim bu kayıpların hepsini ilk eşimde yaşadım işte rabbimin bir planı varmış ki nasip etmedi o zaman genetiğe falan bakılma gibi bi seçenek sunulmadı. Şimdi 2. Evliliğimde şükürler olsun çok mutluyum ve rabbim bu sefer önümüze böyle genetik inceleme gibi bir yol çıkardı denedik ve inşallah bu kez içimden sağlıkla kucağıma alacakmışım gibi hissediyorum yine rabbim bilir İnş isteyen herkese önce sağlıkla hamile kalmayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim en önemlisi o
Paketli yiyecekler yasakÇiğköfte yiyebiliyor muyuz kızlar acil hsjsj çünkü canım istedi
Abooo valla ben maydanozsuz limonsuz sozsuz yedim geçen gün çok canm çekmiştiPaketli yiyecekler yasak
Ben geçen gün yedim valla dayanamadmÇiğköfte yiyebiliyor muyuz kızlar acil hsjsj çünkü canım istedi
Hadi inşallah canm ya valla benmde kalcam çıkıyor sanki yerinden bu böyle yayılıyor ağrı yine sağ bacağıma girdi ağrı ,Kızlar az önce karnima ve rahmime bir kramp girdi yeminle oturduğum yerden kalkamadim ben noluyo yaa dedim ablam kramp girdi dedi hadi insallah yerlesiyo bebegin heralde dediinsallah oyledir yaa var mı böyle bisey yaşayan?
Bende daha bu gün yedim bildiğim temiz yerdi inşallah bişey olmamıştırÇiğköfte yiyebiliyor muyuz kızlar acil hsjsj çünkü canım istedi
Amin canım amin inşallah yaaHadi inşallah canm ya valla benmde kalcam çıkıyor sanki yerinden bu böyle yayılıyor ağrı yine sağ bacağıma girdi ağrı ,Allah hayrlara vesile etsin inşallah
Canım hiç merak etme burda bi topic var seni etiketlerim oku bak herkesin çocuğu oldu seninde olcak merak etme bende pgt yaptırdım.trasfer asamasindayimKızlar selam. Öncelikle hepinize bu zor yolculuğunuzda sabır ve şans diliyorum1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. 8 haftalık bir kaybım var. Genetik test yaptırdık. Eşimde bi kromozom problemi olduğu ortaya çıktı. Benim hormon ya da yumurtalık rahim problemim yok. Ama kromozom sorunundan dolayı doktorumuz PGT ile tüp bebek yaptırmamızı söyledi. İzmirde Ege üniversitesinde bir hocamızla randevumuz var pazartesi günü. Sizce güzel sonuç alma şansımız nedir. Aynı durumda olan var mıdır acaba aramızda. Hiç bilgi sahibi değilim yeni araştırmaya başladım. Kromozom problemi sebebiyle pgt yaptıran var mı aranızda
Daha çok erken zaten kuzum endişe etmekte çok haklıyız ama sabır daha minicikler ne belirtisi bekliyoruzkiBugün transferimin ikinci günü ve ben pek birşey hissetmiyorum kızlar korkuyorum
Kaçıncı gün embriyosuydu bugün kaçıncı günün artışın olması değerden daha önemli diye söyleniyor hep amaBhcg 30 çıkmış ☹ sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu değerle başlayanların kimyasal oluyormuş genellikle...
Bende güvenemediğim için yiyemedimBende daha bu gün yedim bildiğim temiz yerdi inşallah bişey olmamıştır
Canım önemli olan katlanarak artmasi. Bı arkadaşım vardı onunda 24 falan çıkmıştı katlanarak arttı elhamdülillah bebeği oldu bile korkma önemli olan katlanarak sağlıklı binsekilde artmasiBhcg 30 çıkmış ☹ sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu değerle başlayanların kimyasal oluyormuş genellikle...
Afiyet olsunAbooo valla ben maydanozsuz limonsuz sozsuz yedim geçen gün çok canm çekmişti
İyi yapmışsın ben her ihtimale karşı içinde yeşillik var diye dürümün içine sirke suyu döktümBende güvenemediğim için yiyemedim
5. Gün embriyosu... transfer sonrası 11. GünKaçıncı gün embriyosuydu bugün kaçıncı günün artışın olması değerden daha önemli diye söyleniyor hep ama
Yani tedavide yasaktı ve aynen yasaklar devam ediyor dediler bana ondan dedim mercimek köftesi yapıp yiyin oh mis en güzeliPaketli yiyecekler yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?