- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Çok güzel değerin cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Kız neresi kıl gibi maşallah benim dün böyleydi bugün 11. Gün 372 çıktı maşallah daha ne olsun canım benimÇizgi incecik kıl gibi baksana
Evet yatmaktan belimde ağrıyordu endişelenme hem kan vermene az kalmış inşallah pozitif haberini alırım Allahım gönlüne göre versinBel ağrım olmuş muydu benim bugün 8.gün bel ağrım var çok korkuyorum iyiye mi yormalıyım kötüye mi bilemiyorum
Yaaa gerçekten miKız neresi kıl gibi maşallah benim dün böyleydi bugün 11. Gün 372 çıktı maşallah daha ne olsun canım benim
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun benim de daha önce 3 kimyasal gebelik , 1 molar gebelik , 1 üçüzler erken doğum ve 1 kez 6 haftalık düşük olmak üzere 6 gebelik kaybım var . Bana ve eşime genetik yapıldı bizde bir sorun yoktu ama çok fazla gebelik kaybı olduğu için embriyolar genetiğe gitti . 1 tanesi parsiyel monozomi yani bir kromozomun bir parçasının koparak kaybolmasıymış o şekilde geldi . 2 tanesi normal geldi ve transfer oldu bugün 11. Günüm 372 çıktı değerimKızlar selam. Öncelikle hepinize bu zor yolculuğunuzda sabır ve şans diliyorum1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. 8 haftalık bir kaybım var. Genetik test yaptırdık. Eşimde bi kromozom problemi olduğu ortaya çıktı. Benim hormon ya da yumurtalık rahim problemim yok. Ama kromozom sorunundan dolayı doktorumuz PGT ile tüp bebek yaptırmamızı söyledi. İzmirde Ege üniversitesinde bir hocamızla randevumuz var pazartesi günü. Sizce güzel sonuç alma şansımız nedir. Aynı durumda olan var mıdır acaba aramızda. Hiç bilgi sahibi değilim yeni araştırmaya başladım. Kromozom problemi sebebiyle pgt yaptıran var mı aranızda
Maşallah canım maşallah gerçek tabi ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay bugün çok sevinçliyim şükürler olsun ya hep böyle devam etsin sevinçlerimiz inşYaaa gerçekten miteşekkür ederim canım
Amin kuzum amin inşallahEvet yatmaktan belimde ağrıyordu endişelenme hem kan vermene az kalmış inşallah pozitif haberini alırım Allahım gönlüne göre versin
Amin canım amin inşallah pozitif olmaya çalışıyorum valla fazlada aklıma getirmemeye çalışıyorum ama iste pekte beceremiyorum hayırlısı bakalımBeklemek çok zor ya sonucum pozitif bide kesede görürsem çok rahatlayacağım☺ ben transferin ilk günlerinde kasıklarımda agrı olduğunda seviniyordum demektir tutunuyorlar diyebide ben adet olacakmış gibi hissettim anlarda olmuştu inşallah seninde güzel haberlerini alırım sen pozitif ol pozitif düşün pozitif olsun
İnşallah canım o sorun hepimizde var aklımızda çıkmıyor ki düşünmeyelim İnşallah sonunda hepimiz mutlu oluruzAmin canım amin inşallah pozitif olmaya çalışıyorum valla fazlada aklıma getirmemeye çalışıyorum ama iste pekte beceremiyorum hayırlısı bakalımsende insallah güzelce bi şekilde görürsün keseni falan canım
Canım bebişine ve sana sağlıklı bir ömür diliyorumMerhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun benim de daha önce 3 kimyasal gebelik , 1 molar gebelik , 1 üçüzler erken doğum ve 1 kez 6 haftalık düşük olmak üzere 6 gebelik kaybım var . Bana ve eşime genetik yapıldı bizde bir sorun yoktu ama çok fazla gebelik kaybı olduğu için embriyolar genetiğe gitti . 1 tanesi parsiyel monozomi yani bir kromozomun bir parçasının koparak kaybolmasıymış o şekilde geldi . 2 tanesi normal geldi ve transfer oldu bugün 11. Günüm 372 çıktı değerimŞimdi iyi ki yaptırmışım diyorum çünkü sağlıksız olan embriyo ve sağlıklı embriyo tuttuğunda vücut sağlıksız olanı atmak isterken sağlıklı olanı da atıyormuş . Ki sağlıksız olan tuttu diyelim düşük , molar gebelik , kalp atmaması , ya da kalp durması vb bir sürü gebelik kaybına sebep olabiliyor . Sende hiç düşünmeden mutlaka yaptır cnm . İnş bu kez sağlıkla kucağına alacağım bir bebeğe hamile kalırsın
Amin canım inşallahMaşallah canım maşallah gerçek tabi ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay bugün çok sevinçliyim şükürler olsun ya hep böyle devam etsin sevinçlerimiz inş
Aynı günüz ve benim de regl olacakmış gibi ağırlarım var batmalar var onlara takılma cnm yer yapıyorlar kendilerineHerkese merhaba... 11. Günüm transferde. Az önce kan verdim bakalimBu arada çok fazla adet sancısı şeklinde ağrılarım oldu. Bugün de boğazım ağrıyor hayırlısı olsun hepimizin hakkinda.
Ayy güzel haberlerle gel inşallahHerkese merhaba... 11. Günüm transferde. Az önce kan verdim bakalimBu arada çok fazla adet sancısı şeklinde ağrılarım oldu. Bugün de boğazım ağrıyor hayırlısı olsun hepimizin hakkinda.
Bende ege üniversitesinde tedavi gördüm doktorlatına ben çok güveniyorum oğlumada orada kavuştum hayırlı oşsın ege hanımamı gidiyorsunuzKızlar selam. Öncelikle hepinize bu zor yolculuğunuzda sabır ve şans diliyorum1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. 8 haftalık bir kaybım var. Genetik test yaptırdık. Eşimde bi kromozom problemi olduğu ortaya çıktı. Benim hormon ya da yumurtalık rahim problemim yok. Ama kromozom sorunundan dolayı doktorumuz PGT ile tüp bebek yaptırmamızı söyledi. İzmirde Ege üniversitesinde bir hocamızla randevumuz var pazartesi günü. Sizce güzel sonuç alma şansımız nedir. Aynı durumda olan var mıdır acaba aramızda. Hiç bilgi sahibi değilim yeni araştırmaya başladım. Kromozom problemi sebebiyle pgt yaptıran var mı aranızda
Amin canım inşallahİnşallah canım o sorun hepimizde var aklımızda çıkmıyor ki düşünmeyelim İnşallah sonunda hepimiz mutlu oluruz
Hiç olumsuz düşünme canım , öncesinde tabi ki bir stres oluyor ama rabbim yardım ediyor eminim sağlıklı embriyoya ulaşacaksınızCanım bebişine ve sana sağlıklı bir ömür diliyorumNe çok zorluklar yaşamışsın gerçekten. Şimdi ne güzel kavuşacaksın civcivine Doktorumuz zaten normal gebelik denemeyin doğsa bile sağlıksız olma riski çok yüksek dedi. O yüzden en hızlı şekilde tedavimize başlayacağız biz de. Sadece bütün embriyolar sağlıksız gelirse diye bi endişe var içimde. O kadar emek masraf ve daha kötüsü de umutlarım boşa gidecek. Bütün hormon değerlerim ve beden sağlığım da çok iyi. Anne olmayı herkes gibi ben de çok istiyorum. Eşim kendini sorumlu görüp perişan oldu. Ona da kıyamıyorum çünkü bende de çıkabilirdi. Nerden bilebiliriz ki. Sonuçta hayat arkadaşıyız bu yola birlikte çıkacağız. Zor şeyler gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun
Hadi hayırlısı hakkında canm Allahim kucaklarimizi doldursun inşallahHerkese merhaba... 11. Günüm transferde. Az önce kan verdim bakalimBu arada çok fazla adet sancısı şeklinde ağrılarım oldu. Bugün de boğazım ağrıyor hayırlısı olsun hepimizin hakkinda.
İlk testi kaçıncı gün yaptınız bugün kaçıncı gününüzYok üstteki ilk testim alttaki bugünkü test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?