Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Çok güzel değerin cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Boşver 1 tane de olsa tutunsun da . Benim de çift embriyo transferi 11. Gün 372 çıktı . Sağlıkla kucaklayalım da cnm tek olmuş çift olmuş , kız olmuş erkek olmuş bi önemi yok

Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun benim de daha önce 3 kimyasal gebelik , 1 molar gebelik , 1 üçüzler erken doğum ve 1 kez 6 haftalık düşük olmak üzere 6 gebelik kaybım var . Bana ve eşime genetik yapıldı bizde bir sorun yoktu ama çok fazla gebelik kaybı olduğu için embriyolar genetiğe gitti . 1 tanesi parsiyel monozomi yani bir kromozomun bir parçasının koparak kaybolmasıymış o şekilde geldi . 2 tanesi normal geldi ve transfer oldu bugün 11. Günüm 372 çıktı değerim Şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum çünkü sağlıksız olan embriyo ve sağlıklı embriyo tuttuğunda vücut sağlıksız olanı atmak isterken sağlıklı olanı da atıyormuş . Ki sağlıksız olan tuttu diyelim düşük , molar gebelik , kalp atmaması , ya da kalp durması vb bir sürü gebelik kaybına sebep olabiliyor . Sende hiç düşünmeden mutlaka yaptır cnm . İnş bu kez sağlıkla kucağına alacağın bir bebeğe hamile kalırsın

Amin canım amin inşallah pozitif olmaya çalışıyorum valla fazlada aklıma getirmemeye çalışıyorum ama iste pekte beceremiyorum hayırlısı bakalım sende insallah güzelce bi şekilde görürsün keseni falan canım

İnşallah canım o sorun hepimizde var aklımızda çıkmıyor ki düşünmeyelim İnşallah sonunda hepimiz mutlu oluruz

Canım bebişine ve sana sağlıklı bir ömür diliyorum Ne çok zorluklar yaşamışsın gerçekten. Şimdi ne güzel kavuşacaksın civcivine Doktorumuz zaten normal gebelik denemeyin doğsa bile sağlıksız olma riski çok yüksek dedi. O yüzden en hızlı şekilde tedavimize başlayacağız biz de. Sadece bütün embriyolar sağlıksız gelirse diye bi endişe var içimde. O kadar emek masraf ve daha kötüsü de umutlarım boşa gidecek. Bütün hormon değerlerim ve beden sağlığım da çok iyi. Anne olmayı herkes gibi ben de çok istiyorum. Eşim kendini sorumlu görüp perişan oldu. Ona da kıyamıyorum çünkü bende de çıkabilirdi. Nerden bilebiliriz ki. Sonuçta hayat arkadaşıyız bu yola birlikte çıkacağız. Zor şeyler gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun

Herkese merhaba... 11. Günüm transferde. Az önce kan verdim bakalim Bu arada çok fazla adet sancısı şeklinde ağrılarım oldu. Bugün de boğazım ağrıyor hayırlısı olsun hepimizin hakkinda.
Aynı günüz ve benim de regl olacakmış gibi ağırlarım var batmalar var onlara takılma cnm yer yapıyorlar kendilerine hadi güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla cnm

Bende ege üniversitesinde tedavi gördüm doktorlatına ben çok güveniyorum oğlumada orada kavuştum hayırlı oşsın ege hanımamı gidiyorsunuz

Hiç olumsuz düşünme canım , öncesinde tabi ki bir stres oluyor ama rabbim yardım ediyor eminim sağlıklı embriyoya ulaşacaksınız Zaten eş olmak demek sende bende fark etmiyor bir yola ortak oluyorsun . Mesela bu benim 2. Evliliğim bu kayıpların hepsini ilk eşimde yaşadım işte rabbimin bir planı varmış ki nasip etmedi o zaman genetiğe falan bakılma gibi bi seçenek sunulmadı. Şimdi 2. Evliliğimde şükürler olsun çok mutluyum ve rabbim bu sefer önümüze böyle genetik inceleme gibi bir yol çıkardı denedik ve inşallah bu kez içimden sağlıkla kucağıma alacakmışım gibi hissediyorum yine rabbim bilir İnş isteyen herkese önce sağlıkla hamile kalmayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim en önemlisi o

Kızlar az önce karnima ve rahmime bir kramp girdi yeminle oturduğum yerden kalkamadim ben noluyo yaa dedim ablam kramp girdi dedi hadi insallah yerlesiyo bebegin heralde dedi insallah oyledir yaa var mı böyle bisey yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…