Aynen yaa vallaha anneler bir başkaAhh su anneler allh yardimicimiz olsun ins güzel haberleri alırız canını sikma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaa vallaha anneler bir başkaAhh su anneler allh yardimicimiz olsun ins güzel haberleri alırız canını sikma
Aynen kuzum 2 embriyo transferi olup bir tanesi ikiye bölündü ve üçüz oldu benim de . Hiç 3 embriyo transferi yapanı duymadımYok canım üç tane transfer etmedi 2 tane transfer etti teeki kendi içinde bölünmüş ikiz olmuş diğer embriyoda tutmuş üçüz olmuştu
bu gruptaki bi arkadaşımızında ilk gebeliği öyleydisezenosman
3 embriyo transfer edeni hic duymadim
tek embriyodan ikiz olabiliyor bazen 2 embriyo transferi bu yuzden tehlikeli oluyor
Benim 3.gundu benden tavsiye hep ayni yerde kan verin ben farklı verdim doğal olarak farklı çıktı baya stres oldumBenim 7.gün ama 5.gün cift embriyoydu
Kuzum daha önce üçüz olmasına rağmen 7. Gün çok silikti diyorsun sen de biliyorsun tek tutmuş ise şu an silik bile çıkmaması normal o yüzden ne yapıyoruz moral bozmuyoruz bunu konuştuk zaten diğer günlere bakıcaz
Normal testlerde çıkma ihtimali çok az benim 8.gunde erken gebelikte çok silik cikmsiti iki tane embryo olmasin rağmenAcaba ben normal testlerden yapıyorum ondanmı çıkmıyor erken gebelik testi değil offff kafayı yicem![]()
Canimm bnmde dün özelde vericem ya yine vermek istemiyorum çünkü çok pahalı olmuş testler oyuzden pazar günü acilde yapmayı düşünüyorum farklı cikarmi acabaBenim 3.gundu benden tavsiye hep ayni yerde kan verin ben farklı verdim doğal olarak farklı çıktı baya stres oldum
Bence tek embriyon tuttu o yüzden çıkmıyorÇift transfer biz transfer gününüde sayıyoruz 6. Gün
12. Gün olsun toplam o zaman prediktor early test ile yap bence yani yarınGünaydın kızlar, ben biraz moralsizim bu gün. 8. Günüm ama test negatifbenim gibi olup pozitife dönen var mı ? (3. Gün embriyosu)
Transfer günü sayılmıyor sen 6. Gündesin bence yarın yap çıkabilir ben pozitifken 6. Gün sabah yoktu gece olmaya başlamıştı çizgi
Günaydın kızlar, ben biraz moralsizim bu gün. 8. Günüm ama test negatifbenim gibi olup pozitife dönen var mı ? (3. Gün embriyosu)
Pozitif çıkmış maşallahHerkese merhabalar kızlar öncelikle Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Bir süredir bu başlığı takip ediyorum gün be gün yazılanları okuyorum ama bir türlü yazmaya cesaret edememiştim. Bende 6 ekim(geçtiğimiz perşembe ) de 3. Gün çift embiryo transferi oldum. İlk denememiz. (Amh 0,24 tü) ve heyacanı bekleyiş içerisindeyim. Test tarihim 16 ekim. Çarşamba gününden beri de prodoctor marka erken gebelik testini uyguluyorum. Çarşamba çok çok slik belirsiz bir hayalet çizgi dün tamamen negatifi gördüm iki gündür açıkça moralim biraz bozuk halde bekliyordum. Belki çatlatma iğnesinin etkisi anca geçiyordur diye düşündüm. Ama test tarihime kadar da evde test yapmaya kararlıydım. Bugun normal kullandığım markanın yanında bir de predictor early marka erken gebelik testi ile birlikte aynı anda test yaptım. Bu testi ilk defa duymuştum ve üstüne basa basa silik çizgi olsa bile geçerli tarzı bişi yazmışlardı. Sonuç prodoctor marka da hayali yakından bakınca anlaşılan bir çizgi gördüm predictor marka olanda ise çok net açık pembe çizgiyi gördüm. Çok sevindim. İnş bebeğim benimledir. Söylemeye çalıştığım bazen kullanılan markalardan kaynaklı da böyle şeyler olabilir. Kimseye durduk yerde umut vermek istemem ama böyle konularda psikoloji çok önemli günlerdir her yazdığınızı okudum bazı arkadaşlarla benzer durumlarda olduğumu gördüm. Onların da yazdıkları karamsarlığa düştüğümde bana umut olmuştu. İnş bende burada birilerine yardımcı olabilirim. Hepinizi çok sevdim. Umarım herşey gönlümüzce olur.
Bence tek embriyon tuttu o yüzden çıkmıyorAllah’ın izniyle göreceksin ikinci çizgiyi
Kizlar icimi rahatlatiyosunuz allah sizden razi olsun yuzunuz hep gulsun insallah yarin yine yapicam yazarim insallahTransfer günü sayılmıyor sen 6. Gündesin bence yarın yap çıkabilir ben pozitifken 6. Gün sabah yoktu gece olmaya başlamıştı çizgi
Yaaa değil mimelekomelek arkkadasimiz hiç inanamadi hamile olduğuna ama konuş istersen
Bi doktoruna sor istersen canım bende sonucumu alamadan adet olmuştumBenim bugün çamaşıra peçeteye falan gelmeye başladı karnımda ağrıyor sanırım ben elendim
Yani benim sağlık ocağında yaptirdigmla özelde yaptırdığım farklı çıktı o yüzden panik oldum aynı yerde vermenizde fayda varCanimm bnmde dün özelde vericem ya yine vermek istemiyorum çünkü çok pahalı olmuş testler oyuzden pazar günü acilde yapmayı düşünüyorum farklı cikarmi acaba
Canım sana dün de söylemiştim, gerçekten erken. Benim de öncekinde 2 embriyo transfer edilmişti ve 6. gün çıkmamıştı( transfer gününü sayma lütfen), 7. gün çıkmıştı ve teki tutunmuştu. Gerçekten umut vermek için söylemiyorum böyle düşünüyorum. Sabret nolur, eğer pazar ya da en geç pazartesi sabahı çıkmazsa o zaman bu kadar emin konuşmam. Hem şimdi kendini üzmenin zamanı değil, inşallah güzel haberler alacaksın
cok tesekkur ederim canim allah razi olsun mesajlariniz sayesinde uzuntum gectiCanım sana dün de söylemiştim, gerçekten erken. Benim de öncekinde 2 embriyo transfer edilmişti ve 6. gün çıkmamıştı( transfer gününü sayma lütfen), 7. gün çıkmıştı ve teki tutunmuştu. Gerçekten umut vermek için söylemiyorum böyle düşünüyorum. Sabret nolur, eğer pazar ya da en geç pazartesi sabahı çıkmazsa o zaman bu kadar emin konuşmam. Hem şimdi kendini üzmenin zamanı değil, inşallah güzel haberler alacaksın![]()
İşte en doğrusu bu, bu uğurda emek veren herkes sabrının meyvesini alacak inşallah, kalbim seninlecok tesekkur ederim canim allah razi olsun mesajlariniz sayesinde uzuntum gecti
yarini bekliycem yarinda cikmazsa diger gun yine deniycem umitsizlige kapilliycam insallah
Benimde 2 embriyo umarım dediğiniz gibi olurNormal testlerde çıkma ihtimali çok az benim 8.gunde erken gebelikte çok silik cikmsiti iki tane embryo olmasin rağmen