• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Tutunduğu için yapıyordur belki canım hadi inşallah 🥰🤗
İnşallah canım benim
11 bucuk dedilerde canım geldim hastanedeyik şimdi cozme işlemi yapılacak onu bekliyoruz
Beni transfer masasından indirdiler sıkışmadım diye güzel sıkış ❤️ çok heyecanlı ya 🥹
Aynen aynen benim de öyle canım 😀 bence tutunmaya çalışıyor minişler yapıyorlar içeride bişeyler 😂
ahh yapsınlar 😂Görücez bakalım kuzum neler bekliyor bizi❤️

Kızlar bende 5 gündür öksürük var gitmek bilmiyor bugün uyurken çok kötü oldum öksurmekten ve Çarşamba transferim var ne yapmalıyım bı an önce bu öksürükten kurtulmak için

İnşallah canım benim

Beni transfer masasından indirdiler sıkışmadım diye güzel sıkış ❤️ çok heyecanlı ya 🥹

ahh yapsınlar 😂Görücez bakalım kuzum neler bekliyor bizi❤️
Bu sefer aşırı rahattim canim transferimde rahat geçti şükür ilki çok ağrılı geçmişti heralde ince oldugundan zorlandilardi bu sefer hersey cok güzeldi dedi doktor bakalim dayanamicak kadar olmasada sıkısıktim canim doktor yeterli dedi boylesi daha iyimis rahatca yatiyorum valla😂 ilkinde sonda ile doldurmuslardi

Bu sefer aşırı rahattim canim transferimde rahat geçti şükür ilki çok ağrılı geçmişti heralde ince oldugundan zorlandilardi bu sefer hersey cok güzeldi dedi doktor bakalim dayanamicak kadar olmasada sıkısıktim canim doktor yeterli dedi boylesi daha iyimis rahatca yatiyorum valla😂 ilkinde sonda ile doldurmuslardi
Çok şükür canım ☺️🎊

İnşallah pozitifleride görürüz canım valla doktor beye diyorum buda olmazsa benu kadroya alacaklar diyorum gel git yapmaktan diyorum hepsi nasil guluyo😂
Son olsun inşallah canım ❤️
Hahaha 😂Sen yine geldin mi ?diyecekler gibi geliyor bana da😂

Kızlar selam
Bende adet olunca bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucam ilk denemem olacak
Fakat adetim gecikti 1 haftayı geçti hala adet olmadım pco olduğum için zaten düzensiz ama tedavim Transferim gecikiyor. Doğal adet söktürücü neler var ne yapabilirim.
Ilık duş, sıcak su torbası tutma, 1 kere Maydanoz kaynattım içtim 1 hafta düzenli ebru ceylanın adet söktürücü masajı nı yaptım ama hala adet olmadım
Not: hamilelik yok
Bir şey kullanma derim ben doğal da olsa. Oluruna bırak vücuduna müdahale etme bence, stres de geciktiriyor

Back
X