• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bir sürü güzel haber var bugün hafta güzel başladı umarım hep guzel haberlerle devam eder 🙏🙏 hepinize hayırlı olsun kızlar,okudukça transfer gününü bekleyen biri olarak heyecanlaniyor ve umutlaniyorum🍀 bazen diyorum ki keske bir sihirli değnek olsa ve bu yola bas koymuş tüm canım kadınlara dokunabilsem 🤍 tüm pozitif haberi alan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍🥰

Bende öğretmenim yumurta toplamada 20 gün rapor verdi 31 ekimde iş başı yapacağım tahlil günüm 27 ekim okula kendi aracımla gittiğim halde evde yatacağım riske atamam son denemem bu 4. Denememde ancak transferi görebildim kimse kusura bakmasın
Benim yumurta toplamam yaz tatilinde olmuştu transfer bu aya kaldı o yüzden bende rapor kullanacağım dediğin gibi riske atılacak bir mevzu değil

Evet canım ☺️ dinlenmiş oluyorsun aslında hangisi iyi bilemedim ❤️
Çok sağol canım yardımcı olduğun için inşallah herkes sağlıkla kavuşsun bebişine
Doktorunuz daha iyi bilir elbette ama ben olsam çok beklemezdim, rahim bi travma sonrasında kendini toparladıktan sonra daha çok kabul ediyor embriyoyu canlanıp kanlanıyor. Rahme çizik atıyorlar ya, bu nedenle o çizik de. Bana daha önce gittiğim doktor söylemişti.
İnşallah en güzeli olur, emeklerinizin karşılığını alırsınız 🙏🏻🤍
Evet dediğiniz gibi bende çok beklemeyeceğim normal gebeliklerde bile ertesi ay sağlıklı hamilelik geçiren birçok bayan olmuş demekki bunun bir hikmeti var sonuçta. Dediğim gibi ertesi adetde rahimde hazır hale gelip güzel kalınlaşırsa transfer olacağım inşallah 🙏🌸🌸

Benim yumurta toplamam yaz tatilinde olmuştu transfer bu aya kaldı o yüzden bende rapor kullanacağım dediğin gibi riske atılacak bir mevzu değil
Hiç riske atma gitme işe kullan raporunu..ama evde de 2 günden sonra hareket etmeyi ihmal etme. Nekadar hareket edersen dolaşım hızlanır ve rahime daha çok kan gider dolayısıyla rahim çok daha iyi beslenir. Zaten kan sulandırıcının amacı da bu

Kızlar test yaptım, alttaki ovulasyon üstteki erken gebelik. 11 ekim transfer bugün 6. Gün
20221018_001728.webp

Back
X