• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım silik çıktıysa yeterli heralde benimde silik çıkmıştı ne zaman kan vericeksin
Verdim canim 38 çıktı deger ama 38 erken gebelik testinde neden çok silik görünüyor acaba dger mı düşüyor dedim

Kızlar günaydın, 17sinde transfer oldum, dün gece 2 gibi çok şiddetli bel ve kasık ağrım başladı 2-3 saat sürdü. İdrar yaparken yanma ağrı oluyor. Malesef açık kırmızı renk kanamam da var hafif. Böyle olup pozitif olan oldu mu, çok erken veda ettim sürece galiba 😔
Adetin ne zamn canim normalde ilaç kullanıyoruz adet olmamanlazim

Selam ben günde 4 tane kullanıyorum. Transferim 27sinde olacak gibi görünüyor, 7 gündür kullanıyorum. Akıntı bende de var, sancı çok nadir. Bir gün çok fena midem bulandı.
Benimde muhtemelen transferimiz 27sinde olacak cuma günü kontrolüm var bakalim öğreneceğiz. Birlikte bekleyecegiz insallah

Cok sevindim senin adına hayırlısı olsun darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına .
Yarın yarın saat üçte transferim . Bende olumlu sonuç alırsam eğer sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama kapsar mı bilmiyorum .
Bu arada çekinecek birşey yok bence canım çok maliyetli herşey başla iyi bi doktora gidebilirsin bende olursa medicanaya gitmeyi düşünüyorum
Amin canım çok sağol tüm isteyenlere inş 🙏🏻Dualarım seninle inş sımsıkı tutunsun bebeğin 🙏🏻Hamile kaldıktan sonra karşılayan sompo sigorta vardı galiba ama o da tahlillerin %20 si , 10 Muayne ve doğumu kapsıyor fiyatı da yüksek 15 bindi sanırım .Ama yine mantıklı geliyor çünkü sadece doğum medicanada 15 binmiş şu an . Ben Anadolu sigorta yaptırdım 1 ay bekleme süresi vardı zaten ağustostaki reglimde tedavi olurken yaptırdım eylüldeki reglimle koyulduğu için tam 1 ay beklemiş oldum şimdi de şükür pozitif karşılıyor . Tüm tahlil tetkik ücretsiz , Muayne 10 tane hakkın var , doğumu karşılıyor ve yatışlar ve operasyonların hepsi ücretsiz ve 5500 gibi bi rakama yaptırdım. Keşke daha önce konuşma şansımız olsaydı belki sende yaptırırdın nasip aman bebiş tutsun da bakılır bir çaresine .Bu arada medicana Bursa’daki en iyi ameliyathane ve en iyi yenidoğan yoğun bakımına sahipmiş.inş senin de olumlu olsun da belki hastanede karşılaşırız 😍

Kızlarr yarın 12günüm bu sefer teda olduğum merkezde testimi yapıcaz🥰Umarım değerim artmıştır buarada bir şey sorucam size şimdi yarın değerim yükselmişse yine 2gün sonra test yapıcakmıyız🙄 Yani kesim hamile olduğuma nezaman inanıcaz bilemedim☺️
Bence yine güzel bir şekilde artmışsa yaptırma cnm bi daha çünkü senin bu 3. Kan testin . Değerini söyle doktorun ona göre kese için bir tarih verir . 😍söylemesi Bile güzel ❤️Nasip olsun herkese inş 🙏🏻

Kızlar pozitif haberini aldım ama 1 2 saattir. Kasık ağrısı bel ağrısı her an regl olucakmiş akıntı hissi anlamadım normal mi acaba
Cok normal benim hala bile öyle adet olacakmisim gibi doktor normal dedi akinti vs fitilden cok dolayi cok oluyor kasik agrilari batmalari geçmiyor hic bebek büyüdükçe artiyormus

Bence yine güzel bir şekilde artmışsa yaptırma cnm bi daha çünkü senin bu 3. Kan testin . Değerini söyle doktorun ona göre kese için bir tarih verir . 😍söylemesi Bile güzel ❤️Nasip olsun herkese inş 🙏🏻
Ağzından bal damlıyor canımm🥰🥰Uyuyamdım bütünce gece heycandan rabbim bugun güzel artış nasip etsin bana inşallah 💜🫶

Kızlar günaydın, 17sinde transfer oldum, dün gece 2 gibi çok şiddetli bel ve kasık ağrım başladı 2-3 saat sürdü. İdrar yaparken yanma ağrı oluyor. Malesef açık kırmızı renk kanamam da var hafif. Böyle olup pozitif olan oldu mu, çok erken veda ettim sürece galiba 😔
Günaydın cnm ama bence olumsuz düşünme çünkü bana merkezde ilk 3-4 gün kanama gelebileceğini ve bunun normal olduğunu söylediler . Sonuçta Rahime yerleştirirken kullanılan aparatlardan tahriş oluyor . O regl ağrıları benim bugün 8. Günüm hâlâ devam ediyor ama pozitif mesela sonucum yani hiç kafana takacak durumlar değil için rahat olsun

Back
X