• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar ben 17 ekim test yaptım 206.100 çıktı lekelenmem vardı onlemalmak içn yaptm dün de test günüm test yaptm 242,600çıktı acil doktoru değerin düşük dedi ilk tüp bebk denememdi 5.gün embiriyosu sizce düşükmü bilemedm daha kaç olması lazım 🤷🏻‍♀️🤔
206 olan değerin iki gün sonra en azından iki kat artması gerek ya o yüzden düşük demiştir.kendi doktorunuza söyleyin bence bakalım nasıl bir önlem alacak inşallah artar 🤲🏻

kızlar selam 4bb ve 4cb embriyolarım var bu kalite embriyolar ile hamile kalanlar var mı ?
Neden kalınmasın canım , benim 2ab ve 2bb transferi oldu şükür şimdilik pozitif 8. Günüm kaliteye takılma bence tutması için verilen tedavi daha önemli o kadar yoğun tedavi verdiler ki iğneler haplar vs , tutmayacağı varsa da tuttu tabi işin şakası rabbim de nasip etti . Hep dua et olumlu düşün

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız ekim ayı biraz bereketli geçiyor 🤭 bende pazartesi transfer günümü öğrenmeye gideceğim 🙃
Biz seninle aynı gün başladık ilaçlara bende çok merak ediyorum bakalım sana ne diyecekler transfer günü için :)) Bende Cuma gideceğim kontrol ve transfer günü için.

Back
X