• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

merhaba ben ekimde transfer oldum bugun 11.günüm dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan testi yapıcam pozitif çıkma ihitmali varmıdır?

Benimde simdi bi halsizlik çöktü üstüme canım sorma bacaklarima bi agri girdi ayni hastalanacak gibiyim 😢
Bende her an hastalanacak gibi ağrı çekiyorum cnm sık sık iç çamaşırımı kontrol ediyorum yani çok normal hem kullandığımız hormonlardan hem de bebekler yerini yapıyor ve rahim genişliyor

Bende her an hastalanacak gibi ağrı çekiyorum cnm sık sık iç çamaşırımı kontrol ediyorum yani çok normal hem kullandığımız hormonlardan hem de bebekler yerini yapıyor ve rahim genişliyor
Yok canim oyle hastalik degil normal hastalancak gibiyim kotulestim birden insallah hastalanmam 😔

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçire1
Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
L Lavinia58 335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
Sulgen Sulgen 285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
@fadih356.gün311ekim
@gurbetbirbaska255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
sezenosman sezenosman 305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
@lifeve295. Gün3. Deneme10 ekim
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekim
@FatMahmut266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
bugun 11. Günümdeyim idrar negatif çıktı yarın kan vericem pozitif çıkma ihtimali varmı sizce

Kızlar şimdi şeyi merak ediyorum transfer olduk ya biz diyelim ki tuttu pozitif o transfer olduğumuz günden itibaren mi hamile kalmış oluyoruz nasıl anlıyoruz kaç haftalık hamile olduğumuzu
Merhaba bunu bende merak edip internet Araştırmıştım.😀 okuduğum makaleden.

Tüp bebekte doğum hesaplaması, embriyo transfer tarihi ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildiğine göre değişmektedir. Bu bilgilere tüp bebek gebeliklerinde doğum hesaplama;

• 3.gün embriyosu transfer edilmişse = Transfer gününe 261 gün eklenir.
  • 5.gün embriyosu transfer edilmişse = Transfer gününe 263 gün eklenir.

Kızlar , bugün test yaptım ben 🥹🙏❤️
Dayanamadım attım 😂🧿

Eklentiler

• 80EA80EF-15E4-4957-AB8F-D510FD77E447.webp
    80EA80EF-15E4-4957-AB8F-D510FD77E447.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 100
Back
X