• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏 F fadih kuzum gidip kan verdim benim üniversite olduğu için görüşmeler öğleden sonraya kaldı. Doktorun yanına girdim tebrik etti erken çağırdım ameliyatım olduğu için ama bugüne göre güzel değer dedi. Yükselir inşallah ama kalp atışına kadar risk devam ediyor cuma tekrar gel 3 hafta sonra da kese ve kalp atışına bakalım dedi :)
HAdı ınsallah inşallah canım benım ya saglıcaklar buyusun mınıgın :emir_bebek: kan degerın kac cıktı

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
L Lavinia58 335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
@gurbetbirbaska255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
sezenosman sezenosman 305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
lifeve lifeve 295. Gün3. Deneme10 ekim
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekim
FatMahmut FatMahmut 266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
benide eklermisiniz? transferim bugün. 2 adet 5bc kalite 3. deneme

Kızlar ben daha dün transfer oldum ama korkuyorum hicbirsey hissetmiyorum diye aceba daha çok mu erken davranıyorm 🙈 bide öksürügum bugün daha iyi aceba embriyo kaç saat araliginda tutunur verya tutunmaz bilgisi olan var mı 😊

Kızlaar pozitif haber alanları tebrik ederim ❤️ Bekleyenler de inşallah pozitif haberini alacak dualarım hepinizle. Negatif olanlar için de bol bol dua ediyorum Allah en kısa Zamanda hepimizin kucağını dolduracaktır inanıyorum 🙏 bu topik bana çok iyi ve şanlı geldi bence. Hepimiz birbirimizin derdine ortak olup dua ettik. İnşallah bu şekilde pozitiflerle devam ederiz. Ben dün kan verdim doktorumla görüştüm transferin 8. Günü çağırmasının sebebi ameliyatları varmış o yüzdenmiş . Çok şükür hamileyim 🙏 ❤️ Ama hala hepimizin birbirine ve dualarımıza ihtiyacımız var. Hepinizden Allah bin kere razı olsun dualarınıza beni de eklediniz. Sizler de benim dualarımdasınız. ❤️🥰🙏
Canım çok çok sevindim maşallah 🧿 Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Dualarımız hep birbirimizle 🙏🏻❤️

Ay canım benim çok sevindim İnan hissediyordum biliyor musun ilk kan değerinden beri sen o zaman endişeliydin . Ama hissettim sorunsuz artacağını . Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inş sana da hepimize de inş 😍🙏🏻❤️
Birşey söyleyebilir miyim 🙈 siz çok pozitif bı insansinz gerçekten çok güzel moral destek veriyorsunuz Allah razı olsun sizden uzaktan niyeyse öyle hissettim 😍

Ay canım benim çok sevindim İnan hissediyordum biliyor musun ilk kan değerinden beri sen o zaman endişeliydin . Ama hissettim sorunsuz artacağını . Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inş sana da hepimize de inş 😍🙏🏻❤️
Canım benimm çok teşekkür ederim🥰Evet çok endişeliydim hep ama çok şükür değerlerim güzel artıyor💜Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🌸🫶💜

Hayırlı olsun canım rabbim.saglicakla kucağına almayi nasio etsin 🤲🏻❤️ darısı bizlere olsun insallah ne guzel her gun pozitif haberleri alıyoruz bizde negatif demeyiz inşallah dua edin bizim içinde olur mu cok korkuyorum yine negatif alacagim diye 😢😢
Kullandığın kelimelere dikkat et cnm kötü enerjili kelimeler kullanma (negatif ) gibi.Mesela benim de pozitif olması için bana da dua edin de olur mu canım benim yanlış anlama beni ben kelimelerin enerjisine çok inanırım ve kalpten istiyorum pozitifi görmeni hepimizin görüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı 🙏🏻❤️

Canım senı de tebrık ederım, maşallah ne guzel haberler alıyoruz. Değer artışlarını da paylaşabilir misin bizlere de bilgi olur :emir_bebek:
Canım çok teşekkür ederim🌸 şöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum☺️ Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı🥰🧿🌸

Canım çok teşekkür ederim🌸 şöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum☺️ Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı🥰🧿🌸
Cok sevindim 💕💕💕 hayirli olsun 3.gündü seninki demi embriyo

Back
X