• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ben söylediğim zaman ilk 4-5 gün daha önemli okuldada çok ayakta kalma ağırlık kaldırma eğilme dedi o yüzden sıkıntı çıkmazsa pazartesi işe gidicem... Zaten ben evdede oturamıyorum bir bahane bulup kalkıyorum 😃
Aman dikkat et canım benim köy okulu ulaşım çok zor aktarma yapıyorum o yüzden tedirginim

Kızlar bende çalıştığım için sürekli yazamıyorum ama aralıksız okuyorum. Pozitiflere inanılmaz seviniyorum. Haziran, Temmuz anneleri de çok tatlış olur. Ama bu topiğin gücüne inanıyorum, çok uğurlu hep pozitifli :)

Kızlar ben daha dün transfer oldum ama korkuyorum hicbirsey hissetmiyorum diye aceba daha çok mu erken davranıyorm 🙈 bide öksürügum bugün daha iyi aceba embriyo kaç saat araliginda tutunur verya tutunmaz bilgisi olan var mı 😊
Benimse bugün 3.gunum canim bende hix bisey hissetmiyorum normaldir inşallah gerci herkeste belirti olacak diye bisey yok sıfır belirti ile pozitif olanida çok gördüm hayırlısı bakalim beklicez mecbur 🥰

Kızlar bende çalıştığım için sürekli yazamıyorum ama aralıksız okuyorum. Pozitiflere inanılmaz seviniyorum. Haziran, Temmuz anneleri de çok tatlış olur. Ama bu topiğin gücüne inanıyorum, çok uğurlu hep pozitifli :)
Rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepiniz dualarımızdasnz

Canım çok çok sevindim maşallah 🧿 Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirerek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Dualarımız hep birbirimizle 🙏🏻❤️
Allah razı olsun kuzum senin doktor kontrolünü iple çekiyorum 🥰 evet dualarımız hepimizle zaten rahat rahat konuşabileceğimiz kaç kişi var ki burdan başka

Back
X