• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏 F fadih kuzum gidip kan verdim benim üniversite olduğu için görüşmeler öğleden sonraya kaldı. Doktorun yanına girdim tebrik etti erken çağırdım ameliyatım olduğu için ama bugüne göre güzel değer dedi. Yükselir inşallah ama kalp atışına kadar risk devam ediyor cuma tekrar gel 3 hafta sonra da kese ve kalp atışına bakalım dedi :)
Hangi üniversite canım

Kızlar ben daha dün transfer oldum ama korkuyorum hicbirsey hissetmiyorum diye aceba daha çok mu erken davranıyorm 🙈 bide öksürügum bugün daha iyi aceba embriyo kaç saat araliginda tutunur verya tutunmaz bilgisi olan var mı 😊
Transferden sonra 2. İle 6.7. Gün aralığında tutunuyor canım

Merhaba 7. Günde erken test mi yaptınız??
Ben ilk transferimde 6. 7. Günde normal kaset test yaptım negatifti. Yinede 12. Günde kan verip yine negatifi görmüştüm.

Yarın yine transferimin 6 günü. İdrar testi alsam mı diye düşünüyorum.erken testmi normal test mi alsam diye düşünüyorum. O yüzden sordum.

Gebeliğiniz hayırlı olsun.🙏Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🌸
Ben yardımcı olabilirim belki diye cevap yazayım dedim cnm . Transferin 5. Gününden itibaren normal test ile yaptım o gün çıkmadı sonra her geçen gün koyulaştı fikir olur diye ekliyorum cnm eke

Eklentiler

• A7FBBB04-A4B0-4420-B819-728E01AF2891.webp
    A7FBBB04-A4B0-4420-B819-728E01AF2891.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar arter marka erken gebelik testi aldım bulamadım preductor diye değer 38 iken çizgi silik çıkıyor ya testten mi kaynaklanıyor 8 gün yaptım çizgi belli belirsiz bugün 10 gün biraz daha belirgin ama diyorum değer mi düşüyor ilk idrar da yap dediler ama ben şimdi yaptım 3 gün önceden Bi farkı yok çizginin daha net olması gerekmez mi günler geçti 3 gün

Back
X