• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım çok teşekkür ederim🌸 şöyle söyliyim benim sekizinci günüme kadar evde yaptığım gebelik testlerinde bile tek çizgi çıktı çok umutsuzdum☺️ Sekizinci gün kan testim 20.88 çıktı iki gün sonra onuncu gün 68 gibi bir rakam çıktı dün de 12. günüm dü 158 çıktı🥰🧿🌸
Canım tebrık ederım maşallah sağlıcakla buyusun ınsallah :dua: :emir_bebek:

Canım bende progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez 2 adet bazen bende zorlanıyorım koymakta... Akıntımda oluyor bana hemşirem akıntın olursa panik yapma normaldir demişti...günlük ped kullanıyorum hatda bazen lavaboya gtdiğimde küçük parçalar halinde aktığını görüyorum ama normal dedikleri için açıkcası üzerinde durmadım
Anladm canm Allah razı olsun 🤲🏻🥰

Kızlar bugün 9. Günüm üstteki artımed alttaki bebetime ile yapıldı bir koyulaşma yok ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 96E27D0C-B4BC-4EB3-8195-676CC0D79FB2.webp
    96E27D0C-B4BC-4EB3-8195-676CC0D79FB2.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 84
Adetine kaç gün var? Ben adet gecince yapmistim koyu çıkmıştı belki gününe daha varsa ondan böyle cikabilir iyi olur insallah
Benim adetim transferden önce geçti canım ben erken oluyorum doktor geç transfer ediyor.

Kızlar merhaba.Transferimin 7.günü bugün ama hic belirtim yok arada kasık agrısı cok nadir ama sabah kalktıgımdan beri bi akıntı basladı bu da korkuttu beni negatif olmasından cok korkuyorum basına hic böyle gelen oldumu :(

erken yapılan testlerde değerler düşük olduğu için ikinci çizginin silik çıkması çok normal, hatta bütün pozitiflerin başta silik 😊 kan testinde net görürsünüz, inşallah artarak ilerler, sağlıkla alırsınız kucağınıza
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim herkese nasb etsin sağlıkla benimde hayırla tutunmuşdur inşallah🌺☺️

erken yapılan testlerde değerler düşük olduğu için ikinci çizginin silik çıkması çok normal, hatta bütün pozitiflerin başta silik 😊 kan testinde net görürsünüz, inşallah artarak ilerler, sağlıkla alırsınız kucağınıza
Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim hayırla sağlıkla hepimize anne olmayı nasb etsin 🤲🏻🌺

Tabi ki belirtisiz çok hamile kalan var hatta bence daha fazla . Dua hep ediyorum cnm İnan duanın gücüne çok inanıyorum her gün Meryem suresi okuyup arkasından herkese dua ediyorum . Hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberi vereceksin inş inanıyorum ben 🙏🏻❤️
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🥰❤️

Back
X