• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Novaartta ben hiç öyle bir yaklaşım gormedim kesinlikle aksine maddi açıdan çok yardımcı oluyorlar sürecin stresini bilen maddi yükü en aza indirmeye çalışan bir merkez herkes isini yapıyor gerçekten fiyatları da piyasaya göre çok daha uygun umut taciri değiller aselsan havelsan çalışanları adalet bakanlığında çalışanlar gibi personellere ekstra indirimler bile olabiliyor
Daha önce Konya’da Osman balcıya muayene olduğumda medova hastanesinde mr çektirmişti. Osman hoca ve Ayşegül hocayı medova dan tanıyorum. Onlarda tüp bebek yapıyorlar ama ben bilmiyorum tamam bu diyeceğim yeri arıyorum. Nova Art da doktor akrabamın ikizleri oldu. kendisi de bastıra bastıra gazinin doktorları diye söyledi. ama insan tanıdığına detaylı soramıyor altını eşeliyor bir şey arıyor gibi düşünülüyor. Halbuki herkes kendine bir cevap arıyor bu süreçte. Sizin bu ameliyat işi de çok iyi olmuş gazide yapılması. Yani ne olursa olsun sağlıklı bir evlat deniyor ama maddi olarak da süreç yoruyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun aklı yerinde sağlığı yerinde kız erkek farketmez bir tane hayırlı çocuklarımız nasip olsun 🤲🏻

Daha önce Konya’da Osman balcıya muayene olduğumda medova hastanesinde mr çektirmişti. Osman hoca ve Ayşegül hocayı medova dan tanıyorum. Onlarda tüp bebek yapıyorlar ama ben bilmiyorum tamam bu diyeceğim yeri arıyorum. Nova Art da doktor akrabamın ikizleri oldu. kendisi de bastıra bastıra gazinin doktorları diye söyledi. ama insan tanıdığına detaylı soramıyor altını eşeliyor bir şey arıyor gibi düşünülüyor. Halbuki herkes kendine bir cevap arıyor bu süreçte. Sizin bu ameliyat işi de çok iyi olmuş gazide yapılması. Yani ne olursa olsun sağlıklı bir evlat deniyor ama maddi olarak da süreç yoruyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun aklı yerinde sağlığı yerinde kız erkek farketmez bir tane hayırlı çocuklarımız nasip olsun 🤲🏻
Amin sağlıklı olsun inş hayırlıysa hakkımızda rabbim rahmimizi canlarımıza yuva yapsın inş . Benim ablamda da ayni sıkıntı vardı hidrosalpenks eniştem gazi mezunu ahmet mehmet erdem hocası oluyor bizde onlardan duyup gittik ablaminda ameliyati ahmet hoca yaptı onun tek tüpü açılmadığı için alindi ameliyattan 2 ay sonra dogal yolla hamile kaldı şimdi 2 evladı var çok şükür ikiside dogal oldu benjm surecim biraz daha farklı herkesin farklı ilerliyor pozitif olunca doktor iyi negatif olunca kötü gözüyle bakılıyor ama genel olarak deneyim lab iyiyse kendinizi de iyi hissettiğiniz bir merkezde başlamak tabi ki en önemlisi umarım gönlünüze yatan bir merkez nasip olur da iyi ki dersiniz

Amin sağlıklı olsun inş hayırlıysa hakkımızda rabbim rahmimizi canlarımıza yuva yapsın inş . Benim ablamda da ayni sıkıntı vardı hidrosalpenks eniştem gazi mezunu ahmet mehmet erdem hocası oluyor bizde onlardan duyup gittik ablaminda ameliyati ahmet hoca yaptı onun tek tüpü açılmadığı için alindi ameliyattan 2 ay sonra dogal yolla hamile kaldı şimdi 2 evladı var çok şükür ikiside dogal oldu benjm surecim biraz daha farklı herkesin farklı ilerliyor pozitif olunca doktor iyi negatif olunca kötü gözüyle bakılıyor ama genel olarak deneyim lab iyiyse kendinizi de iyi hissettiğiniz bir merkezde başlamak tabi ki en önemlisi umarım gönlünüze yatan bir merkez nasip olur da iyi ki dersiniz
Eşime yapılan spermigrom da sonuçlar çok iyi çıktı onda hiç sorun tek sorun benim organlarımda. Burada kendi doktorumda sizin dediğinizi dedi. Eğer normal veya ilaçlı olmazsa son tüp bebeğe gidersen belki senin tüplerini alabilirler çünkü embriyo tüplere kaçabiliyor, seninde sol tüp kapalı dedi. Bağırsaklarımda çok yapışıklık var açık ameliyat oldum hoca elimden geleni yaptım demişti. Biraz daha araştırayım bana centrium veya başka yer bilmiyorum çekici gelmiyor hep nova art diyorum ama bakalım hayırlısı

Ben 7 ekimde transfer oldum yani hiç belirtim yok kafam karışık kızlar yarın bi test yapayim diyorum korkuyorum

Ilaç içe içe bir hal oldum artık neyi içtim neyi içmedim karıştırıyorum vitaminler ve diğer ilaçlar toplam kullandığım 10 tane ve transfer günü ve sonrası 3 tane daha toplam 13 tane oluyor ☺️
13 tane ne ilacı alıyorsunuz?

Bugün t+ 4 gün sağ kasığımda ve ayağıma kadar yayılan ağrı var. İlaçların etkisi mi ya da tutunmadan mı kaynaklı ? Bu arada 5.gün çift embriyo transferi oldum.
Aynı gün bende de oldu. Damar damar üstüne çıkması gibiydi 1-2 gün sonra geçti

Merhabalar,
Ben aslında bir topic açtım ama, bu alana da uygun olduğu için sizlere sormak istedim. 4 Ekimde orta kalite çift 5.gün embriyo transferi oldum. Dayanamayıp 8.gün test vermiştim 296 çıktı değerim, kliniğin önerisi olan bugün ise 407 sizce bir olumsuzluk var mıdır bu durumda? Çok üzüldüm birden görünce. Allah her birimize yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Artmış gayet güzel gözüküyor. Sizi ne üzdü?

2 kat artış ya da en az %60 artma gerekiyor gibi bir bilgim var, o nedenle 500 ve üzeri bir sonuç bekliyordum, o nedenle endişe ettim.

13 tane ne ilacı alıyorsunuz?
Ecoprin 1, apikopal 1, duphaston sabah akşam 1, esrtrofem sabah akşam 2,feramat 1, santafer 1, Sjomann's 1, zfol 1,uretil woman 1, progestan fitil sabah 1 akşam 2, transferden sonrada oksabar iğne 1 ,progestan iğne 1 bunları kullaniyorum

Kizlar iğneler ve fitil beni uyutuyor ve çok yatincada her yerim ağrıyor sizlerde de öyle mi?

Ben 7 ekimde transfer oldum yani hiç belirtim yok kafam karışık kızlar yarın bi test yapayim diyorum korkuyorum
Benim de 7 Ekimde 3. Gün çift embriyo transfer oldu. Bazen kasıklarımda ya da iç kısımlarda çekmeler olunca merak edip forumdaki yorumları okuyunca hesap açıp üye oldum. Size katılmak istedim. Bir de herkesin aynı zamanlarda hep transfer zamanları. Bekleyiş uzun geliyor. Burayı okumak bir nebze rahatlatıyor iyi haberlerle. Benim ilk tüp bebek denemem. Umarım herkesin süreci pozitif sonuçlarla taçlanır 🥰

Kızlar transferin kaçıncı günü ve belirtileriniz nedir yazarmisin.☺️🌸
6. Günü benim. ilk günden beri kasık ağrım var ara ara iğne batmaları oluyor yüzüm ve boynum sivilce doldu. Sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı akşam kaset test yaptım o da pozitif o yüzden yarın kan vermeye gidicem

Benim de 7 Ekimde 3. Gün çift embriyo transfer oldu. Bazen kasıklarımda ya da iç kısımlarda çekmeler olunca merak edip forumdaki yorumları okuyunca hesap açıp üye oldum. Size katılmak istedim. Bir de herkesin aynı zamanlarda hep transfer zamanları. Bekleyiş uzun geliyor. Burayı okumak bir nebze rahatlatıyor iyi haberlerle. Benim ilk tüp bebek denemem. Umarım herkesin süreci pozitif sonuçlarla taçlanır 🥰
Hoş geldin ☺️ evet bu ay kalabalığız ve hep iyi haberler geliyor umarım hepimizin beklediğine değer bu ay herkes pozitifi görür 🌷

Merhaba hepinize Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu çekilenler karşılığını verir.
Benim sol tüpüm kapalı.
Sağ ve sol yumurtam sağ tarafta ikisi arka arkaya ve rahimden biraz daha yukarıda bu çocukken geçirdiğim ameliyattan dolayı.
Geçtiğimiz senede sağ tarafımdan büyüm bir kist alındı. Doktor direk tüp bebek dedi.
Baharda hsg yeniden çektirdim.
Kendi tercihimle ilaç destekli 3 ay kadar denemek istedim
Ağustos klomen+ovitrelle ile negatif oldu
Eylül de klomen geç cevap verdi.
Şimdi elimde 2 ovitrelle olduğu için gonal f 450 ile 75 x 5 gün hoca yazdı. Dün ve bugün attım.
Haftaya çarşamba günü kontrole gideceğim.
Yumurtalıkların yerleri sizlerinkine göre daha farklı ve karın derisinin hemen altında olduğu için karından yumurta toplanacak. Bu düşük ile bile fazla yumurta oluşsursa doktorum direk yumurta toplamaya göndereceğim dedi. Ankara ve Konya’ya yakınım. Ankaradan Anatolia dan ikinci deneme ile bir bebeği ve Novaart dan ilk deneme ile ikizi olan tanıdıklarımız var. Kendi doktorumda Prof Emre pabuçcu yu söyledi.
Şimdi sizden deneyimlerinize göre tercihen ilk olarak Ankara da bulunan ve gittiğiniz merkezler hakkında artılar eksileri duymak istiyorum. Fiyattan daha çok bu süreçte yıpranmadan 1–2 inci denemede başarı şansını yakalamak önemli olan kendi fikrimce sizlerin deneyimlerinize ihtiyacım var 😊🫶🏻
Merhaba anatolia Hakan hocayla görüşmenizi tavsiye ediyorum çok bilgili ve deneyimli bir hoca

Benimde bugun 6ci gunum bel agrisi ara ara göğüslerde damarlarin belirginlesmesi var karnim sanki sis birde cok sinirliyim agliyorum hatda yarin test yapmayi dusunuyorum🥰

Back
X