• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Tüp bebekte ilk deneme daha önce klomen tedavisi aşılamalar oldu olmadı benim çikolata kistlerim ve miyomlarım var uzun süre tedavi gördüm o yüzden
Ins güzel sonuclanir benimde doktor transfer zamanı çok umutluydu şimdi vitamin kullanacağım zoi max verdi

Bende çikolata kisti ve miyomla tedavi gördüm aynı ağrıları bende yaşadım leke gelince de korktum adet olacağım diye testte pozitif çıktı ama yeniden leke geldi tekrar test vereceğim doktor olabilir dedi bu süreçte panik yapmamak sakin kalmak lazım düşünmeyin regl ağrısı diye ben düşündükçe tekrar geldi 🥹
ohh içim bi nebze rahatladı senin ve G glbhr18 söyledikleri ile :)

Kızlar sizden transferden önce kan tahlili istedi mi doktor ne bileyim e2 progestan vs benden hiç bisey istemedi transferden önce direk rahim kalınlığına baktı gun verdi ilaçlarımı başlattı

Evet dün 16.30’da transferim oldu. Tek embriyo, 5aa. 10 gün sonra test vereceğim. Sizin de dün olmuş galiba. Aynı gün🙏🏻 güzel sonuçlar alalım inşallah.
Evet evet benim de o saatte :) ben çift koydurdum bu sefer bakalım inşallah az önce ufak bir leke gördüm çok açık renk sümüksü kıvamda inşallah yerleşmedir 🤲🏻 Aminn Rabbim tüm isteyenlere afiyetle nasip etsin

Kızlar sizden transferden önce kan tahlili istedi mi doktor ne bileyim e2 progestan vs benden hiç bisey istemedi transferden önce direk rahim kalınlığına baktı gun verdi ilaçlarımı başlattı
Ben kan tahlili vermiştim ama muayene edip rahim kalınlığın iyi sonuç beklemeye gerek yok demişti ilaç başlamıştım hemen sonuçlara da hiç bakmadım

Benim taze transfer ya yumurta toplamadan önce e 2 istedi progeston onları sonrası hiç istemedi ilaç verdi duphaston transfer öncesi de bi progeston iğne başladım bugün de transfer oldum Allahım nasip eder hepimize inşallah

Back
X