• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Arkadaşlar pozitif 🤲🤲🤲🤲🤲
G glbhr18 ve P Paradisee tebrikler 🥰

Bende Pazar günü teste gidicem ama o kadar hissizim ki inşallah olumlu sonuçlar alırım.

1760686446634.webp

G glbhr18 ve P Paradisee tebrikler 🥰

Bende Pazar günü teste gidicem ama o kadar hissizim ki inşallah olumlu sonuçlar alırım.

Eki Görüntüle 3660106
Bende hissizsizdim canım şükür olsun pozitif gördük darısı hepinize insalalh test günü bekleyen arkadaşlarımız pozitifi görsün,pozitif gorenlerimiz değerleri yükselerek artsın Rabbimin izniyle, negatif olan arkadaşlarım da inşallah bidahaki aya pozitif olsun🤲🤲🤲🤲

Bende hissizsizdim canım şükür olsun pozitif gördük darısı hepinize insalalh test günü bekleyen arkadaşlarımız pozitifi görsün,pozitif gorenlerimiz değerleri yükselerek artsın Rabbimin izniyle, negatif olan arkadaşlarım da inşallah bidahaki aya pozitif olsun🤲🤲🤲🤲
belirtilerin var mıydı peki. Birde umutla senin testini bekliyordum çünkü konuyu açtığım andan itibaren bir sende birde bende çikolata kisti vardı :) senin pozitif görmende beni heyecanlandırdı. Allahım çok amin 🤲 :)

Rabbim ol derse olacak o yüzden metanetli olmak lazım nasipten ötesi yok güzelim test gününü bekle yine de sen neler okudum şimdi bende testte çıkmayınca geç tutunma oluyormuş diyorlar allahtan ümit kesilmez
Evet oyle canim bir umut bekliyosun doktorum bana yarin 10 gun oldu gel.kan ver dedi gidib vericem artik kismet ne olursa

belirtilerin var mıydı peki. Birde umutla senin testini bekliyordum çünkü konuyu açtığım andan itibaren bir sende birde bende çikolata kisti vardı :) senin pozitif görmende beni heyecanlandırdı. Allahım çok amin 🤲 :)
Bende de cikolata kisti vardi ileri evre endo 2 yıl önce ameliyat olmuştum şuan yok henüz hortlamadilar çok şükür . Kist ile hamile kalanlar bana da umut veriyor inş bu illet hastalığa rağmen biz de pozitif görürüz:)

Canım kasik ağrısı çektim çekiyorum hala ben onun dışında dişimi fırçalarken dış macunundan tiksiniyorum başka bişey olmadı arada sırtım belim sizladi

Olcak seninde Allahin izniyle enseyi karartmak yok Rabbim neylerse güzel eyler

İyi sevindim her gün yaza yaza bugün öğrendim sebebini:) vitamin desteği alacağım belirli bir sebep yok Amh düşük kalite sebebiyle olabilir tüp bebek öncesi vitaminlere başlamıştım demek hiç kullanmasam bittim

Back
X