- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.141
Mehraba her kese pozitifi goren arkadaslara sormak istiyorum sizde idrara sik sik cikiyosunuzmu? Idrarinizin rengi kokusu varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben çok sık çıkıyorum. İdrarım biraz değişik parlak ve kokulu.Mehraba her kese pozitifi goren arkadaslara sormak istiyorum sizde idrara sik sik cikiyosunuzmu? Idrarinizin rengi kokusu varmi?
9.gün 68Arkadaşlar banada dua edim değerim yükselmiş olsun yeniden kanamam geldi çok korkuyorum
Peki kramplarınız oldu mu kasıkta? Olduysa ne zaman başladı?Ben şu an kullandığım tüm ilaçları daha önceki tedavilerimde de kullandım o yüzden o günlerden farklı olarak kendime gördüğüm değişik belirtileri söyleyim sizlere belki yardımcı olur. Yani bu belirtiler bende ilaç kaynaklı değil onu anladım. Vücut sıcaklığım hep 37 derece üzerinde. Tenimde değişik bir koku var tarif edemediğim. Meme ucu pembe normalde benim şu an kahverengi oldu ve aşırı hassas. İdrar pasparlak ve kokulu. Gece saat başı tuvalete kalkıyorum. Tabii bu yazdıklarım kişiden kişiye göre değişebilir ama belki aynılarını yaşıyorsunuzdur diye yazmak istedim.
Transferden sonra 5. Günde gece sağa sola döndüğümde ağrıyla uyandım. Hala da devam ediyor ara ara adet sancısı gibi geliyor. Özellikle oturduğum zaman artıyor.Peki kramplarınız oldu mu kasıkta? Olduysa ne zaman başladı?
Tesekkur ederim canim yazdigin icin bendede oyle idrarimin rengi sari birde kokulu vucut sicagligi bende 1ci de olmusdu ama bakiyorum simdi yok. Peki goguste damarlarin belirginmi ?Ben şu an kullandığım tüm ilaçları daha önceki tedavilerimde de kullandım o yüzden o günlerden farklı olarak kendime gördüğüm değişik belirtileri söyleyim sizlere belki yardımcı olur. Yani bu belirtiler bende ilaç kaynaklı değil onu anladım. Vücut sıcaklığım hep 37 derece üzerinde. Tenimde değişik bir koku var tarif edemediğim. Meme ucu pembe normalde benim şu an kahverengi oldu ve aşırı hassas. İdrar pasparlak ve kokulu. Gece saat başı tuvalete kalkıyorum. Tabii bu yazdıklarım kişiden kişiye göre değişebilir ama belki aynılarını yaşıyorsunuzdur diye yazmak istedim.
Ben çok beyaz tenliyim o yüzden hep belirgindi benim damarlarım. Özellikle baktım bu dönemde bir fark göremedim.Tesekkur ederim canim yazdigin icin bendede oyle idrarimin rengi sari birde kokulu vucut sicagligi bende 1ci de olmusdu ama bakiyorum simdi yok. Peki goguste damarlarin belirginmi ?
Yazıyo ismin canımBeni de alır mısın gruba bugün transfer oldum
Ayy umarım bu tabloya pozitif olarak eklenirizCanım hayırlı olsun İnşallah pozitifi görürsün. Seni de aldım listeye son durumumuzu paylaşayım.
@leylekgelse sen sonucunu öğrendin mi canım yada baktırdın mı?
Eki Görüntüle 3660430
Cift çizgi gözüküyor. Bende 13. De oldum ama daha erken diye yapmıyorum daha doğrusu korkuyorum.Merhaba bende ayin 13nde transfer oldum iki dondurulmus embriyo bugün dayanamadim test yaptim böle cikti varmi sizce ??
Ben de 14 ekimde transfer oldum, ben de öğretim görevlisiyim. 3 gün raporluydum ben de. Pazartesi Salı benim de en yoğun günüm. Bu kadar mı benzerlik olurTekrardan selamlar; benimde bir sorum var 14 ekimde 3.gün 2 tane embriyom transferi oldum. Öğretmenim, transferden beri raporluyum gitmedim okula evdeyim uzanıyorum ufak ufak evde kalkıyorum ama ağır iş asla yapmadım. Ama pazartesi okula gitsem mi kararsızım pazartesi ve salımda em yoğun günüm.
Ay evet gördüm Sagol canım pozitif görelimYazıyo ismin canım
Pozitif haberlerimizle de tam olalımBen de 14 ekimde transfer oldum, ben de öğretim görevlisiyim. 3 gün raporluydum ben de. Pazartesi Salı benim de en yoğun günüm. Bu kadar mı benzerlik olurPazartesi gideceğim okula. Doktorum ilk gün dinlen diğer günler normal hayatına dön demişti.
UmarımPozitif haberlerimizle de tam olalımben de meslek lisesinde meslek öğretmeniyim pratik dersler beni biraz endişelendiriyor hatta evde de eğilip kalkıyorum ufak bir köpeğimiz var mecbur ama evde dinlenme şansım var ama okul curcuna
![]()