• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar sizden transferden önce kan tahlili istedi mi doktor ne bileyim e2 progestan vs benden hiç bisey istemedi transferden önce direk rahim kalınlığına baktı gun verdi ilaçlarımı başlattı
Evet canım progestron takviyelerinden önce bir bakıyor bir de transfer gunu bakılacak sabah öğlen transfer olucak benjm progestron benim uygun olmadığı için 2 aydır transfer iptal oluyordu kalınlık ve hormon çok önemli doktoruma neden diye sorduğumda bana bazı yerlerde kan bakmıyorlar kalınlık iyi diyip koyuyorlar sonra olmayinca kaliteli embriyo uretemiyorsun diyip gönderiyorlar embriyolarimiz kıymetli dursun en uygun zaman da demisti bana . Sizin de mutlaka transfer gunu progestron bakarlar .

Bu arada siz beklerken bir yumurta kalitesini arttirma icin bir diyetisyen arastirabilirsiniz. Benim yaşım var bayağ. Bana da arkadaşım söylemişti tüp bebek öncesi bazi diyetisyenler bu konuda uzmanlasmislar. beslenme ve gida takviyeleri ile yumurta kalitesini arttirmaya yonelik listeler hazirliyorlar. Bu arada kesin ise yarayip yaramadigini ben daha bilmiyorum tabii. Bende sadece iki yumurta alabildiler ama kaliteleri iyiydi. En azindan buna şükür dedim. Bana diyetisyenin dedigi 3 ay öncesinde baslamamiz gerekiyordu benim tedaviyle birlikte ancak iki ay yetisebildim. Amh evet önemli ama her sey degil. Zaman kaybetmeyin bence önemli olan o.

Evet 3760 tl bir de 3 ay kullanım olacak bir de sonuç alamazsam sıkıntı ben de bir dert yok Amh sadece e zaten ondan tüp bebek yaptım neyse ilk elin gunahi olmaz diyeceğim
Evet malesef ilkte bir tecrübe oluyorhem bize hem doktorlara aslında bu da bir tedavinin aşaması gibi dusunicez . 2. 3. Denemelerde tutma olasılığı büyük oranda artıyormuş inş benimde ilk olmadı zor ama inş 2.lere pozitif oluruz sağlıkla.. rabbimjn gücüne ne ağır gelirki. hikmeti neyi gerektirirse o oluyor bize tevekkülle sabretmek düşüyor rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık verecektir yüzümüzü güldürsün hepimizin inş amin

Bu arada siz beklerken bir yumurta kalitesini arttirma icin bir diyetisyen arastirabilirsiniz. Benim yaşım var bayağ. Bana da arkadaşım söylemişti tüp bebek öncesi bazi diyetisyenler bu konuda uzmanlasmislar. beslenme ve gida takviyeleri ile yumurta kalitesini arttirmaya yonelik listeler hazirliyorlar. Bu arada kesin ise yarayip yaramadigini ben daha bilmiyorum tabii. Bende sadece iki yumurta alabildiler ama kaliteleri iyiydi. En azindan buna şükür dedim. Bana diyetisyenin dedigi 3 ay öncesinde baslamamiz gerekiyordu benim tedaviyle birlikte ancak iki ay yetisebildim. Amh evet önemli ama her sey degil. Zaman kaybetmeyin bence önemli olan o.

Evet malesef ilkte bir tecrübe oluyorhem bize hem doktorlara aslında bu da bir tedavinin aşaması gibi dusunicez . 2. 3. Denemelerde tutma olasılığı büyük oranda artıyormuş inş benimde ilk olmadı zor ama inş 2.lere pozitif oluruz sağlıkla.. rabbimjn gücüne ne ağır gelirki. hikmeti neyi gerektirirse o oluyor bize tevekkülle sabretmek düşüyor rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık verecektir yüzümüzü güldürsün hepimizin inş amin

Aynen öyle keskem sadece işe gelmek o da olmasaydı tamam diyecektim de şimdi niye geldim diyorum çevremdeki herkese gicigim 😊 sanırım adette olamadım hormonlar iptal durumda

Benim de yaş 39 aslında ben 2 sene önce Amh düşük diye öğrendim bu doktor o bir marka değil deneyin olur dedi 6 ay daha denedik bu arada ben de ne sigara ne alkol var spor yaparım boy kilo ideal yeme içme abur cubur olmaz ama kısmet
Bence doktorda baya umutluydu da nasip diyeceğim artik😔

Evet canım progestron takviyelerinden önce bir bakıyor bir de transfer gunu bakılacak sabah öğlen transfer olucak benjm progestron benim uygun olmadığı için 2 aydır transfer iptal oluyordu kalınlık ve hormon çok önemli doktoruma neden diye sorduğumda bana bazı yerlerde kan bakmıyorlar kalınlık iyi diyip koyuyorlar sonra olmayinca kaliteli embriyo uretemiyorsun diyip gönderiyorlar embriyolarimiz kıymetli dursun en uygun zaman da demisti bana . Sizin de mutlaka transfer gunu progestron bakarlar .
Bakmadılar Malesef progestana falan rahim kalinligina baktılar ilaçları yazdılar transfer için gün verdiler

Tekrardan selamlar; benimde bir sorum var 14 ekimde 3.gün 2 tane embriyom transferi oldum. Öğretmenim, transferden beri raporluyum gitmedim okula evdeyim uzanıyorum ufak ufak evde kalkıyorum ama ağır iş asla yapmadım. Ama pazartesi okula gitsem mi kararsızım pazartesi ve salımda em yoğun günüm.

Bugün idrarda negatifi görünce yaptım bi Türk kahvesi içtim transferden beri içmiyorum
Namazlarimi oturarak kılıyordum bugün normal kılmaya başladım abdest alırken ayaklarımı banyoda yıkıyordum lavaboya kaldırmamak için abdesti de normal aldım saldım yani anlayacağınız

Tekrardan selamlar; benimde bir sorum var 14 ekimde 3.gün 2 tane embriyom transferi oldum. Öğretmenim, transferden beri raporluyum gitmedim okula evdeyim uzanıyorum ufak ufak evde kalkıyorum ama ağır iş asla yapmadım. Ama pazartesi okula gitsem mi kararsızım pazartesi ve salımda em yoğun günüm.
Merhaba, ben de 16 Ekimde yani dün transfer oldum. Pazartesi okula gideceğim, ama uzun süre ayakta kalmayı düşünmüyorum. Bir süre oturarak ders anlatırım mecbur

Zaten aranmamak beni üzdü ama bir yere 3 kere şans verin diyen var çünkü protokol baştan başlıyor malum bilemiyorum bir de transferden 1 gün sonra işe geldim ben rapora gerek yok dediler ama benim işim stresli şimdi ona kafayı taktım gelmeseydim keşke diye
Bence işe gitmenizden dolayı kendinizi suçlamayın ben 10 gündür evde dinlendim yerden eğilip çorap bile almadım o derece dikkat ettim ve yine de olumsuz olduğunu öğrendim.Bu süreçte en kolay kendimizi ya da doktoru suçlamak gibi geliyor ama nasipten öte yol yok. İnşallah sonraki ay sağlıklı bebeklere hamile kalırız.

1 tane 3.gün 8 hücreli embriyo transfer edildi
Ben sabahtan beri kendime gelemedim ağlıyorum, yataktan çıkmıyorum doktorum senden çok ümitliydim dedi hatta pozitif olunca doktor video çekiyor haberi verirken beni yarın video çekmek için aradı ben de hocam ben dayanamadım test yaptım negatif diyince o da çok şaşırdı, tevekkülden vazgeçmeyelim toparlanalım inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bebişlerimize hamile kalırız.

Back
X